Home Huisdecoratie Classic Kerstmis – De Makerista

Classic Kerstmis – De Makerista

0
Classic Kerstmis – De Makerista


Dit jaar ging ik voor classic en ingetogen met Kerstmis in de eetkamer. Ik nam een ​​kleine, levende growth en stopte die in een pot met steekschuim en plaatste die in deze buitenurn. Ik heb 300 fonkelende lichtjes geregen en daarna classic ornamenten toegevoegd. Velen van hen waren van mijn oma Rose, die ruim tien jaar geleden overleed. Ze was erg zuinig, en sommige versieringen zijn alleen functioneel dankzij enkele plakbandreparaties. De relaxation was bezuinigd. Van glanzend helder tot satijn met kralen, ze hebben allemaal karakter en een verhaal, en daarom hou ik er zo veel van! Ik gebruikte de kandelaars van de boedelverkoop van een Duits echtpaar en vond de kaarsen dezelfde dag op een andere uitverkoop. Ik heb ze aangestoken om deze foto’s te maken, maar wat een puinhoop (en brandgevaar)!

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn privé Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here