Home Huis daken Is uw gebouw LEED-gecertificeerd?

Is uw gebouw LEED-gecertificeerd?

0
Is uw gebouw LEED-gecertificeerd?


LEED staat voor Leiderschap in Energie en Milieu Design. LEED-certificering is een van de meest gerespecteerde en meest gebruikte gebouwbeoordelingssystemen ter wereld. Om LEED-gecertificeerd te worden, moet een gebouw voldoen aan normen voor efficiëntie en een gezonde constructie.

LEED-geschiedenis

LEED werd 20 jaar geleden opgericht om normen te stellen voor groen bouwen. LEED is een universeel overeengekomen systeem voor duurzaam bouwen. LEED-gecertificeerde gebouwen ondernemen stappen om een ​​kleine ecologische voetafdruk te garanderen, hulpbronnen te besparen, de energiekosten te verlagen en een veilige omgeving voor mensen te creëren.

LEED-certificering vereist dat gebouwen voldoen aan normen voor exploitatie, onderhoud en meer. Tegenwoordig zijn LEED-gebouwen over de hele wereld te vinden. Er wonen en werken mensen in.

Waarom is LEED-certificering goed voor gebouwen?

Er zijn veel voordelen van LEED-certificering, waaronder:

Lagere energiekosten. LEED-gecertificeerde gebouwen zijn van nature efficiënt en gebruiken daarom minder natuurlijke hulpbronnen dan traditioneel gebouwde gebouwen. Als gevolg hiervan hebben gebouwen met LEED-certificering vaak lagere energiekosten.

Goed voor de gemeenschap. LEED-gecertificeerde gebouwen zijn goed voor de gemeenschap omdat ze minder afval produceren en minder natuurlijke hulpbronnen gebruiken. Als alle gebouwen LEED-gecertificeerd zouden zijn, zouden onze gemeenschappen schoner en gezonder zijn voor de mensen die er wonen.

Goed voor de luchtkwaliteit binnenshuis. LEED-certificeringen hebben een part voor menselijke gezondheid en veiligheid om ervoor te zorgen dat gebouwen een gezonde binnenlucht hebben. Een goede binnenluchtkwaliteit helpt de mensen die er werken en wonen te beschermen.

Verbeter de waarde van onroerend goed. Omdat LEED-gecertificeerde gebouwen voldoen aan de normen die ze efficiënt en veilig maken, hebben ze doorgaans een grotere waarde dan gebouwen die niet gecertificeerd zijn.

Belastingvoordelen. In sommige staten kent de LEED-certificering een fiscale stimulans. U kunt erachter komen of uw staat groen bouwen aanmoedigt door middel van LEED-certificering. Neem contact op met uw overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor groene belastingvoordelen om erachter te komen of er fiscale prikkels zijn voor LEED-certificering waar u woont.

Trek huurders aan. LEED-certificering is een gouden standaard voor groen bouwen. Huurders die zich bekommeren om hun ecologische voetafdruk en huurders die gezonde ruimtes willen bewonen, voelen zich uiteraard aangetrokken tot LEED-gecertificeerde gebouwen.

Hoe u een LEED-certificering kunt behalen

Om de LEED-certificering te behalen, moet een gebouw voldoen aan kwalificaties met betrekking tot energie, afval, water, binnenmilieukwaliteit en andere factoren. Gebouwen krijgen punten toegekend op foundation van hun constructie. Om de certificering te behalen, moeten gebouwen 40 punten of meer behalen. Voor uitzonderlijke gebouwen wordt de certificering genivelleerd. Voor de Silver-certificering zijn tussen de 50 en 59 punten vereist, voor de Gold-certificering zijn 60 tot 79 punten vereist en voor de Platinum-certificering zijn maar liefst 80 punten vereist.

Hoe u verbeteringen kunt aanbrengen om een ​​LEED-certificering te verkrijgen

Eigenaren van onroerend goed die hun gebouwen LEED-gecertificeerd willen krijgen, moeten voldoen aan strenge normen voor de luchtkwaliteit binnenshuis. Er zijn veel dingen die u kunt doen om de luchtkwaliteit binnenshuis in uw gebouw te verbeteren, waaronder:

Onderhoud het ventilatiesysteem van uw gebouw. Een goed functionerend ventilatiesysteem draagt ​​bij aan het handhaven van een gezonde temperatuur en een gezonde luchtvochtigheid binnenshuis. Door regelmatig onderhoud aan het ventilatiesysteem van uw gebouw uit te voeren en de binnentemperatuur en vochtigheidsniveaus te testen, kunt u zien wanneer het HVAC-systeem niet goed functioneert.

Door regelmatig uw ventilatiesysteem te laten inspecteren en afstellen, kunt u problemen opsporen voordat ze ernstig worden. Blijf op de hoogte van het onderhoud en vervang uw systeem wanneer het het einde van zijn levensduur nadert.

Repareer lekken en controleer vocht. Vochtigheid kan bijdragen aan de groei van schimmelsporen binnenshuis. Het beheersen van de vochtigheid in het gebouw kan helpen de luchtvochtigheid veilig te houden. Voer regelmatig inspecties uit van de systemen van uw gebouw (dak, leidingen, ramen) en repareer lekken in leidingen en daken zodra deze worden vastgesteld.

U kunt meer lezen over OSHA-normen voor de luchtkwaliteit binnenshuis en wat u kunt doen om de kwaliteit van uw binnenlucht te verbeteren in onze vorig artikel.

Installeer apparatuursteunen op uw dak

Uw commerciële dak is waarschijnlijk een opslagplaats voor apparatuur zoals sanitair, ventilatie, elektrische systemen en HVAC-systemen. Dakapparatuur kan een uitdaging zijn om te onderhouden. Door uw dakapparatuur op verhoogde steunen te plaatsen, kunt u gemakkelijker toegang krijgen voor onderhoud en reparaties, waardoor de kans op lekkages en andere problemen wordt verkleind.

PHP Techniques/Design creëert apparatuurondersteuningen die, wanneer ze in het dakontwerp worden geïntegreerd, het onderhoud van uw HVAC-, elektrische en kabelapparatuur eenvoudiger kunnen maken. Onze steunen zijn ontworpen om hun werk te doen zonder uw dak te beschadigen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze stevige, duurzame apparatuurondersteuningssystemen u kunnen helpen bij het onderhoud van uw commerciële gebouw. Wij kunnen u antwoorden geven op uw vragen en dat kan ook prijsopgave geven.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here