Home Badkamer decor Hoe u de perfecte keukenkraan kiest

Hoe u de perfecte keukenkraan kiest

0
Hoe u de perfecte keukenkraan kiestDe keukenkraan is een druk onderdeel van uw huis. Van het wassen van de handen tot het schrobben van groenten tot het schoonmaken van de vaat en nog veel meer: ​​uw kraan wordt meer gebruikt dan veel andere functies in uw huis. Met zo’n zware werklast is het belangrijk dat uw keukenkraan op de juiste manier voor u werkt. En vergeet niet: het moet er ook leuk uitzien!

Denk na over deze kenmerken bij het selecteren van de perfecte keukenkraan voor uw huis.

Handvatten

Eengreepskranen zijn goed voor het regelen van zowel de temperatuur als het watervolume. Het water snel aan- of uitzetten is een makkie, en u kunt de stroom en temperatuur aanpassen aan uw huidige behoeften. Ze zijn ook een meer bijgewerkte look voor een keuken.

Kranen met twee handgrepen bieden een klassieke uitstraling en maken het gemakkelijk om de watertemperatuur en -stroom te regelen.

Handsfree kranen bieden extreem gemak, vooral als uw handen bedekt zijn met bloem of kippenvet en u de rommel niet wilt verspreiden.

Spray-functies

Een sproeifunctie op uw kraan is handig voor meer dingen dan we hier kunnen opsommen. Het helpt u te bepalen waar u water in uw gootsteen wilt hebben, zodat u moeilijk bereikbare hoeken kunt bereiken, de kraan kunt verplaatsen voor een kleintje dat niet helemaal kan reiken om de handen te wassen, een pot kunt vullen en nog veel meer.

Veel sprayfuncties bieden twee bedieningselementen: één zorgt voor een constante straal of een spray. Dit is handig als u tussen de behoeften aan het aanrecht kunt wisselen.

U kunt een sproeifunctie krijgen als onderdeel van de kraan, of er een aan de zijkant van de kraan laten installeren. Als de sproeifunctie deel uitmaakt van de kraan, kunt u kiezen uit een uittrekbare, spoel- of neerklapbare optie.

StijlLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here