Home Meubilair 32 Vermont gemaakte cadeau-ideeën voor de feestdagen voor 2023 – Vermont Woods Studios

32 Vermont gemaakte cadeau-ideeën voor de feestdagen voor 2023 – Vermont Woods Studios

0
32 Vermont gemaakte cadeau-ideeën voor de feestdagen voor 2023 – Vermont Woods Studios


We weten allemaal hoe belangrijk het is om de Amerikaanse economie te steunen en kerstcadeaus van Amerikaanse makelij te kopen, maar laten we onze eigen lokale economie hier in Vermont niet vergeten. De Inexperienced Mountain State is een bastion voor hoogwaardig vakmanschap en origineel kunstenaarschap, en er zijn talloze door Vermont gemaakte producten die een glimlach op elk gezicht kunnen toveren.

Als je aan producten uit Vermont denkt, denk je waarschijnlijk aan ahornsiroop, ambachtelijk bier en kaas, en die staan ​​natuurlijk op onze lijst, maar we hebben ook nog een aantal andere geweldige producten toegevoegd!

1. Ambachtelijke Vermont-ahornsiroop van Runamok

Runamok-esdoorn

Naast hun pure Sugarmaker’s Reduce®-ahornsiroop hebben ze ook een collectie van doordrenkt, gerookt En op vat gerijpte ahornsiroop. Bekijk hun weblog voor allerlei geweldige dingen recepten voor eten en drinken doordrenkt met ahornsiroop.

2. Gezouten karamelchocolade van Lake Champlain Chocolate

Er is niets zoeter dan het krijgen van een geschenk van buitengewone chocolade, vooral als dat zo is biologisch En Fairtrade gecertificeerde chocolade van gecertificeerd B Company®, Lake Champlain-chocolaatjes.

3. Een snijplank in de vorm van een esdoornblad van Manchester Woodcraft

Manchester Woodcraft maakt kleine houten producten in hun atelier in Manchester, Vermont. Deze esdoornbladvormige snijplanken zijn gemaakt van geel berkenhout. Bekijk hun volledige selectie van producten in hun Etsy-shop.

4. Een paar of twee verdomde stoere sokken

Of je nu koopt ski sokken of werk sokken voor hem of hardloop sokken of losse sokken voor haar kunt u er zeker van zijn dat u een product van hoge kwaliteit krijgt dat eeuwig meegaat. De sokken worden hier in Vermont gemaakt, de perfecte proeftuin voor prestaties onder alle weersomstandigheden. Darn Robust-sokken zijn ontworpen en gegarandeerd ultraduurzaam, comfortabel en goed passend.

5. Een folkrocker uit Vermont van Jim Geier

De Vermont Folkrocker van Jim Geier

Je herkent de Vermont People Rocker misschien van verschillende rustplaatsen langs de belangrijkste snelwegen van Vermont. Het is een favoriet bij followers en zou een excellent cadeau zijn voor ouders of schoonouders. Ons crew noemt hem ‘de meest comfortabele rocker waar je ooit in zult zitten’. Koop het hier.

6. Een set whiskyglazen van Simon Pearce

Simon Pearce is een gerenommeerde glas- en aardewerkmaker die zich toelegt op eenvoud, kwaliteit en vakmanschap. Simon Pearce maakt fijn bargerei, serviesgoed, glaswerk, kommen, vazen ​​en decor. Ze hebben een erfenis van ambachtelijk ontwerp en een erfenis van vakmanschap. Hun stukken zijn de perfecte combine van karakter en functie. Of u nu web begint met uw verzameling of er iets aan toevoegt, a set whiskyglazen zou het perfecte vakantiecadeau zijn.

7. Kleding met hondenthema van Canine Mountain

Canine Mountain is een geestige en eigenzinnige kunststudio die 150 hectare grond biedt waar mensen en hun honden kunnen verkennen en genieten. Hun cadeauwinkel staat vol met coole snuisterijen voor de hond EN de liefhebber van Vermont op je vakantielijst!

8. Ambachtelijke Marshmallows van Nomadic Kitchen

Nomadische Keuken Marshmallows

Stuur deze feestdagen een beetje zoetheid en een beetje lichtheid. Gegarandeerd een verrassing en verrukking, de vakantie doos is een superleuk assortiment uit onze hele wintercollectie, met een kleine korting!

9. Draagtas van gewaxt canvas van Crimson Home

Verras de fashionista in je leven met een gewaxte canvas tas, met liefde handgemaakt door Matt en Britt in hun studio in Vermont. Matt en Britt verhuisden naar Vermont om een ​​meer handgemaakte, soevereine levensstijl te leiden, waardoor ze zich konden concentreren op het creëren van minimalistische, eigentijdse producten die related zijn voor het dagelijks leven in Vermont.

10. Kaas en ahornsiroop van Shelburne Farms

Shelburne Farms is een nationaal historisch monument zonder winstoogmerk dat jonge mensen wil informeren over het belang van zorg dragen voor de plek waar je woont. Ze proberen schoolkinderen praktijkervaring te geven op boerderijen, zodat ze zich meer verbonden voelen met de natuurlijke omgeving waarin we allemaal leven. hier in Vermont. Zo leiden zij op voor een duurzame toekomst. Ze bieden aan geschenkpakketten voor de feestdagen en andere gelegenheden met hun boerencheddar en ander ambachtelijk voedsel uit Vermont. Alle winst gaat naar het onderwijzen van jongeren over het belang van een duurzame toekomst.

11. Handgemaakte stalen verlichtingsarmaturen van Hubbardton Forge

Hubbardton Forge vloerverlichting

Hier uitgelicht: de Nearly Infinity-vloerlamp en ons klassieke Shaker-schrijfbureau

Deze prachtige verlichtingsarmaturen brengen een eeuwenoude kunstvorm naar de 21e eeuw door het beste van twee werelden samen te brengen in hun innovatieve ontwerpen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt door de bekroonde ambachtslieden van Hubbardton Forge, die sinds 1974 trots zijn op de hoogste kwaliteit van vakmanschap. Naast hoogwaardig vakmanschap streeft Hubbardton Forge naar de hoogste graad van uitmuntendheid op milieugebied door gebruik te maken van de nieuwste milieuvriendelijke materialen. technieken voor het smeden van metalen. Eerlijkheid en blijvende waarde vind je in elk element. Bekijk de volledige selectie van Hubbardton Forge-verlichting met ons!

12. Isolerende cellulaire raamzonwering van EcoSmartShades

EcoSmart Cellulaire raamschermen zijn ongelooflijk stijlvol, tremendous isolerend en aangepast aan uw precieze wensen. Gemaakt in hun fabriek in Williston, Vermont met hoogwaardige Amerikaanse componenten, zullen deze tinten uw huis er geweldig uit laten zien en u geld besparen op de kosten voor verwarming en koeling.

13. De Flame Rolling Pin van Vermont Rolling Pins

Vermont-deegrollers

De handvatten hiervan deegroller hebben de vorm van de vlammen van een kaarsenlont. Het is verkrijgbaar in kersen- en esdoornhout voor $ 64 en walnoothout voor $ 80. Je kunt het ook laten graveren tegen een additional vergoeding van $ 10. Het is het perfecte cadeau voor de bakker in je leven!

14. Persoonlijke theepot in blauwe agave van Bennington Potters

Bennington Potters maakt sinds 1948 aardewerk in Vermont. Een geweldig idee voor de theeliefhebber in je leven. theepot is ook verkrijgbaar in turkoois- en kasjmierglazuren en is te koop voor $ 59.

15. Vermont ambachtelijk bier

Mensen komen van heinde en verre naar Vermont, niet alleen om te skiën en naar bomen te kijken, maar ook om bier te drinken. Hier zijn enkele van mijn persoonlijke favoriete ambachtelijke brouwerijen in Vermont om een ​​glimlach op het gezicht van elke bierliefhebber op je lijst te toveren.

16. Rauwe honing door Champlain Valley Apiaries

Chas Mraz is de derde generatie van de familie Mraz die leiding geeft aan deze bijenteeltoperatie in Vermont, opgericht in 1931. Hun missie is het bevorderen van duurzame landbouw en het promoten van het belang van honingbijen voor ons voedselsysteem. Dit Honing gemaakt uit Vermont is het perfecte cadeau voor de foodie op je lijstje en previous goed bij een kop hete thee.

17. Handgemaakte zeep van Vermont Cleaning soap

Deze zijn verkrijgbaar in vier verschillende verpakkingsopties, voor de droge huid, de vette huid, de gecombineerde huid en een Swirl-cadeauset. duurzaam gemaakte zepen Het zijn geweldige cadeauverpakkingen voor iemand die je kent en dol is op bad- en schoonheidsproducten of die moeite heeft gehad om een ​​zeep te vinden die de huid niet irriteert! Elk pakket wordt geleverd met drie verschillende geuren en wordt normaal gesproken verkocht voor $ 19,98.

18. Een klassieke flanellen button-down van Vermont Flannel Co

Vermont flanel overhemden en pyjamabroeken met knopen

Kopen hem of haar een klassiek flanellen overhemd. Deze washandjes worden hier in Vermont met de hand gesneden en genaaid. Het resultaat is een product met grenzeloos consolation, vervaardigd met superieure kwaliteit! Het is superdik, strak geweven en gezellig, excellent voor ons koude klimaat in Vermont! Zou je willen dat je het consolation van Vermont Flannel overal kon voelen? Hun mannen en vrouwen loungebroek zijn excellent om je heat en gezellig te houden op die luie zondagochtenden in huis! Vergeet Vermont Flannel’s niet gezellige jassen voor je harige vriend! Of pak een flanellen sjaal om heat te blijven deze winter!

19. Kerstversieringen van Danforth Pewter

Danforth Pewter produceert prachtig tin “geïnspireerd door eeuwenoud ambacht en trendy design.” Ze zijn gevestigd in Middlebury, VT duurzame praktijken in hun bedrijf gebakken en produceren handgemaakt tin van de hoogste kwaliteit in de VS.

20. Koffiemokken Geschilderd door Laura Zindel

Handgeschilderd keramiek van Laura Zindel

Alleen verkrijgbaar in onze showroom of op laurazindel.com

Laura Zindel is een kunstenaar uit Vermont die handgeschilderde keramiek en textiel met dieren- en natuurthema’s maakt. Haar kunstenaarschap is fantastisch, en we houden van haar collecties met wildlife-thema.

21. Gepersonaliseerd houten speelgoed van Maple Landmark

Maple Landmark maakt milieuvriendelijk, educatief hout speelgoed, spellenEn cadeaus sinds 1979 in hun winkel in Middlebury, Vermont. Vergeet goedkoop, plastic speelgoed van Chinese language makelij! Alle producten zijn gemaakt in Vermont en worden geleverd met een garantie tegen alle defecten gedurende de levensduur van het product. Ze bieden ook aan gepersonaliseerde, op maat gemaakte cadeaus voor degenen die een blijvende indruk willen maken op de ontvanger van hun cadeau.

22. Een reflecterende halsband van Spot the Canine

Of u nu door het diepe bos wandelt of door een stadsstraat lease – zorg ervoor dat uw trouwe viervoeter goed zichtbaar en veilig is met Spot the Canine® reflecterende kleding!

23. Een assortiment vlees uit Vermont Smoke & Treatment

Vermont Rook & Cure

Bij Vermont Smoke & Treatment® zijn ze bewust bezig met het maken van producten heerlijk gerookt vlees al meer dan 55 jaar. Dit is het perfecte second om uw favoriete vleesliefhebber dit unieke assortiment premium gerookt vlees te bezorgen dat hier in Vermont wordt gekruid en gerookt.

24. Biologische hondensnoepjes van Vermont Canine Eats

Deze hondensnoepjes zijn gemaakt met volledig echt voedsel van menselijke kwaliteit en absoluut GEEN tarwe, soja, maïs, suiker, bijproducten of conserveermiddelen.

25. Een gigantische teddybeer uit Vermont Teddy

Vermont-teddybeer: gigantische opgezette teddyberen

Vermont Teddy Bear maakt zorgvuldig ontworpen, ambachtelijke, handgemaakte beren die een leven lang meegaan. Ze zijn het perfecte cadeau voor iedereen die een duurzame, zachte, goed gemaakte teddybeer wil. Beren zijn er in allerlei soorten thema’sinbegrepen Kerstmis En Chanoeka. Ze zijn hier in Vermont ontworpen, met 100% gerecyclede vulling. Je koopt niet alleen de meest goed gemaakte teddybeer die er is, je helpt ook collega-Vermonters in dienst te nemen.

26. Een gevarieerd pakket Bee’s Wrap

Beeswrap-variëteitpakket

Bee’s Wrap® is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen dat is bedekt met duurzaam geproduceerde bijenwas, biologische jojoba-olie en boomhars. Het resultaat? Een gemakkelijke, herbruikbare, volledig natuurlijke manier om voedsel te bewaren. Hun verschillende pakketten zijn het perfecte cadeau voor iedereen op uw lijst die voedsel eet!

27. Een paar blikjes Shacksbury Cider

Shacksbury is een cidery gelegen in de Champlain-vallei van Vermont, een plaats die wordt bepaald door gemeenschap en een actieve levensstijl in de buitenlucht. Ze maken complexe ciders die altijd vooruitgaan, terwijl ze nooit ver afdwalen van de natuurlijke schoonheid waar onze thuisstaat bekend om staat.

28. Een verscheidenheid aan in Vermont gemaakte kaas

Vermont maakte kazen

Naast ahornsiroop en meubilair van hoge kwaliteit, is een van de andere dingen waar Vermont vooral bekend om staat onze overvloed aan geweldige kaasmakers. Enkele van onze favorieten zijn Vermont Creamerij, Shelburne-boerderijenEn Cabot.

29. Winterpret-cadeauset van Tata Harper

Tata Harper is een schoonheidsbedrijf van de volgende generatie, waarbij 100% van hun producten natuurlijk, niet-giftig is en wordt geproduceerd op hun boerderij in Vermont. Hun cadeausets voor de feestdagen maak het perfecte cadeau voor de schoonheidsliefhebber op je lijst!

30. Een pint (of twee!) Ben & Jerry’s

Iedereen houdt van Ben & Jerry’s. Feit. Als je iemand Ben & Jerry’s koopt, zullen ze van je houden. Ook een feit.

31. Een nieuwe eet- of slaapkamerset van ons!

Moderne Shaker-eetset

Onze moderne Shaker-eetkamerset van Vermont Furnishings Designs

Trakteer uzelf en uw gezin op een nieuw handgemaakt exemplaar dineren of slaapkamer set speciaal voor u op maat gemaakt. Meubelsets krijgen altijd onze grootste kortingen, ongeacht de uitverkoopperiodes. Ze zijn handgemaakt in Vermont en hebben een levenslange garantie en komen meestal ook in aanmerking voor free of charge verzending!

32. Doneer aan een liefdadigheidsinstelling in Vermont

Overweeg om een ​​plaatselijk goed doel te steunen in naam van uw dierbaren. Enkele van onze favorieten waaraan we doneren zijn:

Dit zijn slechts een greep uit de vele producten die met trots door Vermonters worden gemaakt en verkocht. Dus of je nu op zoek bent naar last-minute kousvullers of zelfs een cadeau voor jezelf, deze in Vermont gemaakte producten zullen zeker een hit zijn! Laat het ons weten als we een van je favorieten hebben gemist!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here