Home Huizen bouwen Gemakkelijke Jack Skellington snoepappels

Gemakkelijke Jack Skellington snoepappels

0
Gemakkelijke Jack Skellington snoepappels


Jack Skellington snoepappels zijn een heerlijke Halloween-traktatie geïnspireerd op het iconische personage uit ‘The Nightmare Earlier than Christmas’. Deze snoepappels vangen excellent de griezeligheid van Halloween op en bieden een heerlijk zoete crunch. Of je nu van de movie houdt of een unieke Halloween-traktatie wilt, deze Jack Skellington Sweet Apples zullen je zeker betoveren!

Gemakkelijke Jack Skellington Candy Apples op een zwarte plaat

Misschien vind je deze Jack Skellington ook leuk Glazuurbord voor Halloween of deze makkelijke koekjes.

Gemakkelijke Jack Skellington snoepappels

Halloween is het perfecte second om wat griezeligheid en creativiteit toe te voegen aan je maaltijden en desserts. En wat is een betere manier om dat te doen dan door snoepappels met een griezelig thema te maken? Terwijl traditionele snoepappels zijn bedekt met rood of karamel, tillen deze Jack Skellington-snoepappels je Halloween-spel naar een hoger niveau. Deze lekkernijen zijn niet alleen heerlijk, maar ze zijn ook een eerbetoon aan de klassieke movie “The Nightmare Earlier than Christmas”.

Deze Jack Skellington snoepappels zijn niet alleen heerlijk, maar vormen ook een geweldige aanvulling op Halloweenfeestjes of als cadeau voor vrienden en familie. Wees creatief met je decoraties en veel plezier met het maken van deze griezelige lekkernijen!

Ingrediënten

Hoe Jack Skellington met chocolade bedekte appels te maken

Verwijder de was: Kook water in een kleine pot. Steek lollystokjes in de appels en dompel de appels in het kokende water. Zet opzij om te drogen.

Doop de appels: Smelt de witte sweet melts volgens de verpakking. Doop de appels en leg ze op bakpapier. Laten uitharden.

Versieren: Teken Jacks gezicht op de witte chocolade met de zwarte glittergel.

Gemakkelijke Jack Skellington Candy Apples op een zwarte plaat

Wat is het verschil tussen karamelappels en snoepappels?

Karamelappels zijn een klassieke herfsttraktatie die al tientallen jaren bestaat. Maar snoepappelen zijn de laatste jaren ook populair geworden. Dus wat is het verschil tussen deze twee soorten appels op een stokje?

Karamel appels

Karamelappels worden gemaakt door appels in een hete karamelsaus te dopen en deze af te laten koelen en uitharden. De karamel voegt een plakkerig, zoet glazuur toe aan de appel, waardoor het een heerlijke traktatie wordt. Karamelappels kunnen ook worden gegarneerd met noten, chocolademotregen of andere toppings voor additional smaak. Deze appels staan ​​bekend om hun rijke, boterachtige smaak en taaie textuur.

Snoep appels

Snoepappels, ook bekend als toffee-appels of taffy-appels, worden gemaakt door een appel in een harde snoepschaal te bedekken. Het snoepje wordt meestal gemaakt van suiker, glucosestroop en water en wordt verwarmd totdat het de harde crack-fase bereikt. Zodra het snoepje op de appel is uitgehard, zorgt het bij elke hap voor een zoete crunch. Soms wordt deze coating gemaakt met een chocoladecoating die arduous wordt in plaats van het suiker- en glucosestroopmengsel. Internet als karamelappels kunnen snoepappels ook worden belegd met verschillende toppings zoals hagelslag of nootjes.

Gemakkelijke Jack Skellington Candy Apples op een zwarte plaat

Moeten appels in kokend water worden gedompeld bij het maken van snoepappels?

Ja, dit is een zeer belangrijke stap. Appels moeten in kokend water worden gedompeld voordat ze snoepappels worden gemaakt. Dit helpt bij het verwijderen van was of resten op het oppervlak van de appel, waardoor de snoeplaag beter hecht.

Daarnaast kun je ook een beetje citroensap aan het kokende water toevoegen. Dit helpt niet alleen bij het verwijderen van was en residu, maar voegt ook een lichte scherpte toe aan de smaak van de snoepappel.

Kan ik karamel toevoegen onder de chocoladecoating?

Absoluut! Veel mensen houden van de combinatie van karamel en chocolade, dus waarom zou je het ook niet aan je snoepappels toevoegen? Nadat je de appel in kokend water hebt gedompeld en hebt laten drogen, kun je hem eerst in gesmolten karamel dopen voordat je hem met chocolade bedekt. Hierdoor wordt er een heerlijk laagje karamel aan je snoepappels toegevoegd, waardoor ze nog onweerstaanbaarder worden.

Welke andere toppings kan ik gebruiken voor mijn snoepappels?

Er zijn een paar manieren om de Jack Skellington Chocolate Coated Apples te veranderen wanneer je ze maakt. Je kunt geraspte kokosnoot, witte hagelslag of schuursuiker over de witte chocolade toevoegen. Gebruik koekkruimels of zwarte hagelslag op de plek waar het zwart voor de ogen en mond zit.

Hoewel je andere dingen kunt toevoegen, zoals gehakte noten of ander snoep, wil je op het goede spoor blijven met de kleuren die Jack Skellington vertegenwoordigen.

Gemakkelijke Jack Skellington Candy Apples op een zwarte plaat

Ingrediënten

  • 2 appels

  • 12 oz wit snoep smelt

  • 2 witte grote lollystokjes

  • zwarte glittergel

  • water om te koken

Instructies

  1. Kook water in een kleine pan die groot genoeg is voor de appels.
  2. Steek de lollystokjes in de appels. Dompel appels in kokend water om was te verwijderen. Zet opzij en laat drogen.
  3. Smelt de witte sweet melts zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Doop de appels in de sweet melts en leg ze op bakpapier. Met zwarte glittergel teken je op het Jack Skellington-gezicht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here