Home Meubilair 5 dingen die u moet doen als u meubels wit schildert

5 dingen die u moet doen als u meubels wit schildert

0
5 dingen die u moet doen als u meubels wit schildert


Benieuwd hoe je meubels wit kunt verven? Is er een geheim achter het schilderen van witte meubels? Deze kast krijgt een wit geschilderde meubelmake-over. Volg deze 5 ideas om meubels wit te verven voor een resultaat waar je dol op zult zijn.

Vraag je je ooit eens af Hoe meubels wit te schilderen? Is er een geheim voor witte meubels schilderen? Misschien is er een geheim witte meubelverf dat is als de heilige graal meubel schilderen? Nee, dat is er niet. Ik wou dat dat zo was. De waarheid is: ik denk niet dat die er is beste verf voor het schilderen van meubels of het nu wit is of een andere kleur. Natuurlijk is dat zo meubel verf en dan is er nog muurverf. Er is kwaliteit verf voor meubels en verf van mindere kwaliteit. Uiteindelijk vinden de meeste mensen wat ze prettig vinden om te gebruiken en blijven ze daarbij. Maar laten we ons hier concentreren op het eindspel meubel wit schilderen. Dus wanneer u dat van plan bent houten meubelen wit verven u moet er echt voor zorgen dat u een paar noodzakelijke stappen onderneemt om een ​​kwalitatief eindresultaat te garanderen waar u blij mee zult zijn.

Meubels wit schilderen, witte meubels schilderen, technieken voor het schilderen van meubels

Openbaarmaking: dit bericht bevat voor uw gemak affiliatielinks. Ik krijg mogelijk een vergoeding als u een aankoop doet nadat u op mijn hyperlinks heeft geklikt. Klik hier voor mijn volledige openbaarmakingsbeleid.

Benodigde materialen / Bronlijst

Onvoltooide houten kast

Deze effen houten kast is toe aan een make-over. De eigenaar kocht het voor slechts $ 20 bij een kringloopwinkel! Ze vroeg of het een make-over zou krijgen, web zoals ik ruim drie jaar geleden voor haar deed. Ze houdt van kleur, maar houdt haar graag geschilderde meubelen neutraal, zodat het tijdloos blijft als haar inrichting kan veranderen. Slimme dame! Dit is het stuk dat meer dan 3 jaar geleden werd gemaakt: Tijdloos wit geschilderd buffet Dit is het stuk dat we gaan geven meubel make-over.

Zorg ervoor dat je helemaal tot het einde blijft hangen, dat is het Meubelfixeer boven tijd toen mijn collega meubel schilderen vrienden doen mee en delen ook hun projecten.bruin houten kast

Eerste stap naar het wit verven van meubels

Als u deze stapsgewijze handleiding volgt, krijgt u zeker de beste resultaten voor uw meubelschilderproject. De eerste stap bij het wit schilderen van meubels, of het schilderen van meubels in welke kleur dan ook, is het voorbereidende werk. Voorbereiding is waarschijnlijk de belangrijkste stap bij het schilderen van meubels. Dit is mijn go-to-proces voor Geschilderd meubilair voorbereiden. Naast het standaard voorbereidingsproces krijgt deze kast een nieuw beitsblad, dus het hout moet worden geschuurd tot een gladde afwerking met behulp van mijn favoriet vlakschuurmachine. meubels zand, houten meubels wit verven

Stap twee van het wit verven van meubels

Nu je meubelstuk is schoongemaakt, geschuurd en voorbereid, gebruik ik altijd graag eerst een primer meubel wit schilderen. Andere geschilderde meubelprojecten waarvoor primer nodig was, vindt u hier: primer. Ik geef toe dat ik helemaal geen primer heb gebruikt, omdat de meeste krijtverf beweert dat dit niet nodig is. Maar na verloop van tijd heb ik me gerealiseerd dat ik liever voorzichtig ben, vooral bij het gebruik witte meubelverf. Het maakt niet uit welk sort verf je gebruikt, krijtverf of latexverf, ik raad altijd aan om je stuk eerst te gronden. Ik geef er de voorkeur aan om eventuele doorbloedingen af ​​te dichten en vooraf een mooie foundation te creëren houten meubelen wit schilderen. U moet het hele stuk dat u wilt schilderen voorbereiden. (Breng geen primer aan op de plaats waar u beits wilt aanbrengen). De primer die ik gebruik en vertrouw is een op schellak gebaseerde primer en die kun je vinden HIER.

moet ik meubels schilderen, wit geschilderde meubels, witte meubels schilderen

Bij het aanbrengen van primer op meubels vind ik dat meestal eenvoudig schuimroller werkt het beste voor de vlakke gebieden, en a chip borstel werkt geweldig om in de particulars of spleten te komen. Hier is de kast met twee lagen witte primer. primer op meubelen, meubelen wit verven, wit geschilderde meubelen

Houten meubels wit schilderen en stap drie

Het kan zijn dat u niet zeker weet welke witte meubelverf te gebruiken voor uw geschilderde meubelen undertaking. Er zijn zoveel verschillende merken en soorten verf. Voor dit undertaking maak ik een aangepaste gemengde versie witte verfkleur met zowel gebroken wit als spierwit. Je kunt geweldig worden meubel verf on-line HIER.

dixie belle, dixie belle verf, krijtverf, minerale krijtverf, verf bestellen, dixie belle bestellen

Wanneer je meubels wit schilderenzelfs met een primer heb je er nog steeds een minimal van nodig twee jassen van witte verf. Er zit minder pigment in witte meubelverf waardoor het soms lijkt alsof het doorzichtig is. Laat je niet ontmoedigen, met primer en twee verflagen zal je stuk er prachtig uit gaan zien. Als je na de tweede laag verf het gevoel hebt dat je absoluut een derde laag nodig hebt, kun je nog een laag aanbrengen. Zorg ervoor dat je een kwast van goede kwaliteit gebruikt bij het aanbrengen van de verf. Dit is met twee lagen van de customized gemengd witte meubelverf op het kabinet. Houten meubels schilderen, witte meubels schilderen, meubels wit schilderen

Stap vier bij het creëren van een witgeverfde afwerking

Stap vier is eigenlijk een stap die je gedurende het hele proces moet doen. Tussen elke laag primer en verf moet u uw meubelstuk licht schuren. Door het stuk tussen de lagen door licht te schuren, behoudt u een gladde, zachte afwerking, minimaliseert u penseelstreken en krijgt u ook de mogelijkheid om te zien of u onderweg ergens een plekje hebt gemist. Je hoeft niet gek te worden, even snel met korrel 320 is prima. moet ik krijtverf schuren, witte krijtverf, meubels wit schilderen

Nadat je snel hebt geschuurd, zorg er altijd voor dat je teruggaat en het stof verwijdert dat je zojuist hebt gecreëerd. Een schone, pluisvrije doek of kleefdoek om het stof weg te vegen werkt good. Je kunt ze on-line vinden HIER. Dit geldt voor iedere keer dat u uw meubelstuk schuurt, zowel bij het schuren tussen de lagen als bij het schuren verontrustend. hoe je meubels klaarmaakt om wit te schilderen, meubels wit schilderen, witte verf voor meubels, witte meubelverf

Ten slotte, voordat je je stuk afdicht, ga je gang en gebruik je een oude haardroger om eventueel schuurstof weg te blazen dat in de hoeken of spleten kan vallen. Je wilt je stof niet op het stuk afdichten. beste witte meubelverf, witte meubels schilderen, houten meubels wit schilderen

Uw meubels afdichten en stap vijf

Nu zou je je stukje moeten hebben geschilderde meubelen allemaal gereinigd, voorbereid, gegrond, geverfd, geschuurd en klaar voor sealer. Een groot probleem dat veel meubelschilders lijken te hebben, is wanneer ze dat wel doen meubel wit schilderen is dat ze zich zorgen maken dat hun transparante sealer geel wordt. Niemand wil een gele tint over zijn of haar lichaam wit geschilderde meubels. Dit is mijn kleine geheimpje dat ik graag doe bij het verzegelen van een wit geschilderd meubelstuk.

Klik hier om dit bericht huge te zetten voor later.

Tip voor het afdichten van witte meubelen

Eerst pak ik mijn doorzichtige sealer. Spuit vervolgens je transparante sealer op een bord en dan dep ik een klein beetje van mijn witte meubelverf met mijn transparante sealer. Internet genoeg om de sealer een witte tint te geven. Je wilt niet veel witte verf toevoegen, maar een beetje. beste manier om meubels te schilderen, hoe hout wit te schilderen, meubels schilderen, meubels wit schilderen

Breng uw wit getinte sealer aan op uw wit geschilderde meubels met uw favoriete sponsapplicator. Ik ben absoluut dol op mijn gele sponzen, maar toen ik mijn laatste ging zoeken, besefte ik dat hij ontbrak. Blijkbaar heeft mijn man het gebruikt en per ongeluk vernietigd! Om zijn fout recht te zetten, bestelde hij drie nieuwe voor mij ter vervanging van mijn beschadigde exemplaar. Jeej mij! Je kunt mijn favoriete gele sponzen vinden HIER. Vandaag moet ik mijn toevlucht nemen tot het gebruik van een blauwe spons totdat mijn nieuwe gele sponzen arriveren. 🙂 hoe sealer op geverfde meubels aan te brengen, meubels wit schilderen, beste witte meubelverf

Om ervoor te zorgen dat uw sealer zich niet in de hoeken of spleten ophoopt, gaat u terug met een spaanborstel en verwijdert u overtollige sealer. Voorkom pooling bij het schilderen van meubels, spaanborstels en het schilderen van witte meubels

Samenvatten

Vergeet deze basistips niet wanneer meubel wit schilderen:

 1. Schoonmaken / Schuren / Voorbereiden
 2. Prime
 3. Minimaal 2 lagen witte verf
 4. Schuur tussen de lagen
 5. Voeg witte verf toe om uw sealer te kleuren

Hier is een volledige tutorial met VIDEO die laat zien hoe ik mijn geschilderde meubelprojecten verzegel: Afdichten van geschilderd meubilair geverfde meubels afdichten, geschilderde meubels afdichten, video-tutorial

Klik hier om dit bericht huge te zetten voor later

Wit geschilderde kast make-over

Als je klaar bent, zou je een wit geschilderde make-over waarvan je houdt! Of dit nu je eerste keer is of je honderdste keer, je weet dat je een oud meubelstuk het beste nieuw leven kunt inblazen met verf. Ik hoop dat deze ideas je helpen de verfafwerking te bereiken waar je van houdt. meubels wit schilderen, wit geschilderde meubels, wit geschilderde meubels

technieken voor het schilderen van witte meubels, meubels wit schilderen, meubels wit schilderen

Klik hier om dit bericht huge te zetten voor later

Hoe je witte, verweerde meubels schildert, hoe je meubels wit, verweerd schildert

Het blad van deze kast is afgewerkt met een donkere, beschermende houtbeits. Klik hier voor een gedetailleerde tutorial over Hoe houtbeits aan te brengen. De {hardware} is afgewerkt met metallic brons. Meer geschilderde hardwareprojecten vindt u hier:

Wachten! Ga niet! Het is weer die tijd van de maand voor:

Meubelfixeer-bovenwerk

Een paar van mijn creatieve en getalenteerde bloggervrienden en ik hebben ons maandelijks verenigd Meubelfixeer bovenwerk deel. Laten we eens kijken wat mijn vrienden van plan zijn! Zorg ervoor dat je op de hyperlinks onder de afbeelding klikt om alle geweldige meubelmake-overs te bekijken waar mijn bloggy-meisjes deze maand aan werken.

Bovenwerk voor meubelfixatie

 1. Bekentenissen van een seriematige doe-het-zelver
 2. Verloren stukken
 3. Meisje in de storage
 4. Petticoat Junktion
 5. Alleen het bos (je bent hier)
 6. Interieur Frugalista (kon deze maand niet aanwezig zijn, ze is op een strand in Mexico aan het nippen van een drankje met mooie parasols)

beschilderde meubels, meubels schilderen, tutorials over beschilderde meubels, blog over beschilderde meubels, meubels verven, beschilderde meubels voor en na, make-over beschilderde meubels

Vergeet niet – Volgen Alleen het bos en Deel dit bericht naar Inspireren anderen:

FACEBOOK * INSTAGRAM * PINTEREST

Benieuwd hoe je meubels wit kunt verven? Is er een geheim achter het schilderen van witte meubels? Deze kast krijgt een wit geschilderde meubelmake-over. Volg deze 5 tips om meubels wit te verven voor een resultaat waar je dol op zult zijn. geschilderde meubelen, wit geschilderde meubelen, meubelschilderen, witte meubelverf, houten meubelen wit verven, hoe meubelen verweerd wit te schilderen.

Benieuwd hoe je meubels wit kunt verven? Is er een geheim achter het schilderen van witte meubels? Deze kast krijgt een wit geschilderde meubelmake-over. Volg deze 5 tips om meubels wit te verven voor een resultaat waar je dol op zult zijn. geschilderde meubelen, wit geschilderde meubelen, meubelschilderen, witte meubelverf, houten meubelen wit verven, hoe meubelen verweerd wit te schilderen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here