Home Badkamer decor 8 manieren om het meeste uit uw kleine badkamer te halen

8 manieren om het meeste uit uw kleine badkamer te halen

0
8 manieren om het meeste uit uw kleine badkamer te halenHet is behoorlijk belangrijk om je toiletartikelen bij de hand te hebben als je je klaarmaakt in de badkamer. Je toiletartikelen opbergen buiten een badkamer met nauwelijks opbergruimte is slechts een recept voor desorganisatie en chaos (elke ochtend!). Als uw badkamer niet genoeg opbergruimte heeft voor uw behoeften, kijk dan naar de muur. Installeer aantrekkelijke opbergeenheden om alles netjes, mooi en binnen handbereik te houden.

Maar als er echt niet genoeg ruimte is, gooi dan de grotere spullen uit de badkamer. Zorg voor een kleine boekenplank web buiten de badkamerdeur, waar u additional toiletpapier, handdoeken en washandjes kunt opbergen.

Omarm de richelLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here