Home Meubilair Bernhardt Hospitality lanceert nieuwe web site

Bernhardt Hospitality lanceert nieuwe web site

0
Bernhardt Hospitality lanceert nieuwe web siteMeubelwereldnieuwsbureau op 12/4/2023


Bernhardt Hospitality heeft een nieuwe web site onthuld met een fris, trendy ontwerp, gemakkelijke navigatie en ongelooflijke functionaliteit. De nieuwe web site – bernhardthospitality.com – is ontworpen om gebruikers de beste on-line ervaring te bieden terwijl ze met Bernhardt Hospitality aan hun projecten werken.

“We zijn enthousiast en trots om deze nieuwe web site voor onze klanten te lanceren.” zegt Bernhardt Hospitality VP/GM Dallas Chapman. “Wij zijn deskundige adviseurs en samenwerkingspartners voor de horeca, commerciële sector, meergezinswoningen, countryclubs en seniorenwoningen. De nieuwe web site zal gebruikers een meer gestroomlijnd, efficiënt en visueel aantrekkelijk platform bieden waarmee ze kunnen profiteren van alles wat Bernhardt Hospitality te bieden heeft, inclusief een op maat gemaakt meubelprogramma van wereldklasse dat ongeëvenaard is in vakmanschap en service.”

De nieuwe web site van Bernhardt Hospitality toont de belangrijkste kenmerken, waaronder:

  • Gebruiksvriendelijke navigatie voor eenvoudig winkelen en specificaties
  • Een galerij met de prachtige hospitality-projecten van het bedrijf
  • Een uitgebreid overzicht van het volledig op maat gemaakte meubelprogramma van Bernhardt Hospitality
  • Een showcase van onze Material on Body zitmogelijkheden
  • Een nieuw op voorraad Fast Ship-programma
  • De mogelijkheid om een ​​verlanglijst aan te maken
  • En de nieuwste introducties, catalogi, collecties en meer.

“De nieuwe web site bevat verbluffende fotografie, gedetailleerde beschrijvingen en verbeterde filteropties van onze kofferartikelen, stoffering en buitenmeubilair voor kamers, suites en openbare ruimtes.” zegt Chapman. “Het allerbelangrijkste is dat de web site het onze klanten gemakkelijk maakt om met ons samen te werken om precies te ontwerpen wat zij voor ogen hebben voor de behoeften van hun horecaproject. Ons doel met deze nieuwe web site, zoals met alles wat we doen, is om een ​​geweldige companion te zijn bij het helpen van onze klanten bij het creëren van prachtige ruimtes die op tijd en binnen het finances blijven.”

De nieuwe web site bevat ook hyperlinks naar de sociale websites van Bernhardt Hospitality Instagram, LinkedIn, PinterestEn Fb.


Over Bernhardt Gastvrijheid

Bernhardt Hospitality, met hoofdkantoor in Lenoir, NC, is een divisie van Bernhardt Furnishings, een familiebedrijf dat in 1889 begon. Bernhardt Hospitality, opgericht in 2009, maakt op maat gemaakte en inline meubels voor de logeer-, commerciële, seniorenwoningen, landelijke club- en meergezinsmarkten. Het bedrijf biedt 24-uurs wereldwijde service en een kwaliteitscontrolemodel dat ervoor zorgt dat projecten op schema blijven en volgens exacte specificaties worden gebouwd. Volg @BernhardtHospitality op sociale media.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here