Home Slaapkamer interieurontwerp Dure slaapkamerideeën met unieke stukken – Slaapkamerideeën

Dure slaapkamerideeën met unieke stukken – Slaapkamerideeën

0
Dure slaapkamerideeën met unieke stukken – Slaapkamerideeën


Je slaapkamer is jouw gelukkige plek! Is waar je rust, waar je je comfortabel en gezellig voelt. Maar daarnaast moet het de plek zijn waar je het meest van houdt in het hele huis en het een verfijnde en luxueuze uitstraling geven. Bekijk deze eens dure slaapkamerideeën en zie hoe zelfs het kleine element een groot verschil kan maken.

Hier zijn enkele dure kamerideeën van Boca do Lobo

Dure kamerideeën - Lapiaz-hoofdeinde
Lapiaz-hoofdbord | Boca do Lobo

Voor een elegante en eigentijdse uitstraling, de Lapiaz-hoofdbord is zeker een must-have, de kenmerken ervan worden bereikt door het handmatig aanbrengen van goudgepolijst messing in de fluwelen structuur, wat ons het mooiste meubeldesign oplevert.

Dure kamerideeën - Frank Nachtkastje & Feel Tafellamp
Frank Nachtkastje & Really feel Tafellamp | Boca do Lobo

Dit Frank Nachtkastje brengt je een out-of-the-box maar toch verfijnde look met het beste fineer en ontwerpdetails en previous excellent bij de Voel tafellamp, een ambachtelijke en bijzondere lamp bedekt met bladzilver.

KRIJG DE KIJK VOOR DIT DURE SLAAPKAMERIDEE

Dure kamerideeën - Frank Nachtkastje
Frank Nachtkastje | Boca do Lobo
Dure kamerideeën - Feel tafellamp
Voel tafellamp | Boca do Lobo

GENIET U VAN DIT ARTIKEL OVER DURE SLAAPKAMERIDEEËN?

ZIE OOK: Luxe hoofdslaapkamer in Hong Kong door Boca Do Lobo Design Studio

L´Kroonluchter Boca do Lobo

Dure kamerideeën - Symphony nachtkastje
Symfonie nachtkastje | Boca do Lobo

Zoals Prokofjev, Mozart en Duke Ellington ons inspireerden met hun muziek, zo inspireert Boca do Lobo je met dit prachtige Symfonie nachtkastjecreëren excellent ontwerp melodie met zijn trillers en bochten.

Dure kamerideeën - Venetië-spiegel
Venetië spiegel | Boca do Lobo

De Venetië spiegel is de beste weergave van Boca do Lobo’s streven om waarde aan de kunst te presenteren vakmanschap door hedendaags design. Venice is met de hand gesneden en gesneden door een ervaren ambachtsman wiens passie voor glaswerk ver teruggaat.

PLAATS DEZE STUKKEN IN EEN DUUR KAMERIDEE. KRIJG DE KIJK!

Dure kamerideeën - Wave-nachtkastje
Wave nachtkastje | Boca do Loco

Voor nog een duur kameridee brengen wij u Wave nachtkastje om te bewijzen dat klassiek nog steeds indruk maakt en ons ongebruikelijke vormen en nieuwe metalen oplevert.

Dure kamerideeën - Glance Mirror
Blikspiegel | Boca do Lobo

Voor goudliefhebbers is de Blikspiegel is de beste keuze voor de hoofdkamer. Het gedefragmenteerde uiterlijk vertelt een verhaal over het kruispunt van het leven en de reden voor de chaos met een luxueus ontwerp.

Vind je dit dure kameridee leuk?

Dure kamerideeën - Guggenheim-nachtkastje
Guggenheim-nachtkastje | Boca do Lobo

De Guggenheim-nachtkastjemet zijn klassieke lijnen en ingebouwd massief mahoniehout, unieke afwerkingen en een geheime lade, zal uw kamer een stijlvollere uitstraling geven.

Dure kamerideeën - Lapiaz nachtkastje
Lapiaz-nachtkastje | Boca do Lobo

Lapiaz-nachtkastjegeïnspireerd door het oplossen van oplosbare gesteenten, onderscheidt zich door het idee van een ondergrondse stroom waar luxe stroomt, waardoor dit stuk een van onze beste keuzes is voor dure kamerideeën.

STEL UW DURE KAMERIDEEËN SAMEN MET DEZE UNIEKE STUKKEN

Dure kamerideeën - SOHO-nachtkastje
SOHO-nachtkastje | Boca do Lobo

Terugkomend op de eerste collectie van Boca do Lobo, brengen wij u SOHO-nachtkastjebestaande uit een collectie houten lades afgewerkt in spiegel en zwart glas met geëtste particulars, bladgoud, palissanderfineer met bijpassende diamanten, hoogglans blauwe of roze lak en witte lak met handgesneden reliëfpatronen.

Dure kamerideeën - MELROSE kaptafel
MELROSE kaptafel | Boca do Lobo

Ook van de SOHO-collectiemet aantrekkelijke lijnen en ongelooflijke particulars, de MELROSE kaptafel, brengt het vrouwelijke toevluchtsoord terug. Is een unieke combinatie van eigentijds ontwerp en esthetiek.

BLIJF BIJ ONS OM DURE SLAAPKAMERIDEEËN TE ONTDEKKEN

ZIE OOK: 10 exclusieve nachtkastjes voor uw meester

Lampen Boca do Lobo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here