Home Huizen renovatie Een keukenrenovatie in Phoenixville breidt de gezinsruimte uit

Een keukenrenovatie in Phoenixville breidt de gezinsruimte uit

0
Een keukenrenovatie in Phoenixville breidt de gezinsruimte uit


Ons nieuwe huis is gelegen in het centrum van Phoenixville, internet buiten Philadelphia. Het is een eengezinswoning van 2.100 vierkante meter. De oorspronkelijke indeling bestond uit een hoofdkeuken. Ernaast was een voorraadkast voor de butler en een ‘buitenkamer’, waarvan we later ontdekten dat het een afgesloten veranda was. De ‘kamer’ was slecht gebouwd, met haastig multiplexwanden tussen de verandapalen.

Het was duidelijk dat vorige eigenaren in de loop van de tijd willekeurige wijzigingen hadden aangebracht zonder rekening te houden met het ontwerp of de functionaliteit. Het gevolg was dat de keuken altijd vies aanvoelde, hoe vaak we ook schoonmaakten, door overmatige slijtage, verflagen en opgehoopt stof.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here