Home Slaapkamer interieurontwerp Kiwinet maakt iets meer dan alleen klamboes –

Kiwinet maakt iets meer dan alleen klamboes –

0
Kiwinet maakt iets meer dan alleen klamboes –


Om ons merk en aanbod uit te breiden, hebben we besloten om “blijf in de slaapkamer” en met dit doel hebben we onlangs een prachtig assortiment lichtgewicht katoen ontworpen en gelanceerd Zomer nachtkleding.

  • Katoenen gewaden voor hem en haar
  • Nachtkledingverschuivingen voor haar
  • comfortabel Katoenen broek met trekkoord voor hem

Kiwinet-bedtijdverhaal

Zacht om aan te raken en verkrijgbaar in een reeks pastelkleuren – wit, ivoor, moerbei, salie, crete-stone, duifgrijs en houtskool – je kunt de foundation en de voorranden naar eigen wens mixen en matchen.

Omdat we ons inzetten om het storten van afval te beperken, zoeken we voortdurend naar manieren om onze klamboes en andere restanten van stof te UPCYCLEN.

kiwinet-paprika exemplaar

Dus toen we van de slaapkamer naar onder de kerstboom gingen, hebben we een aantal leuke ideeën voor de kinderen bedacht, waaronder de schattigste kleine Charge-rokken internet zoals Tee Pees om elke kleine avonturier te inspireren. Voor mama hebben we Smalls waszakken voor haar delicate lingerie en onze Opbergzakken hebben talloze toepassingen voor het hele gezin. Gebruik ze als Cadeau tassen, reizende schoenentassenlosse groenten en fruit kopen, je kampeer- en visspullen organiseren en nog veel meer… wees creatief!

Blader door onze web site voor ons volledige assortiment producten dat beschikbaar is in onze on-line winkel en vergeet niet om onze producten toe te voegen terwijl u toch bezig bent. muggenzapper om de binnenkant van uw internet te vegen voordat u naar mattress gaat. Niets geeft meer voldoening dan een goede nachtrust!

Kiwinet-fee-rokken-wit

Als u het kunt dromen, kan Kiwinet het creëren.

Wij WERKEN met trots | BRON | PRODUCEER lokaal.

Contact: Kiwinet-klamboesLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here