Home Badkamer decor Hoe u de perfecte keukenkasthardware kiest

Hoe u de perfecte keukenkasthardware kiest

0
Hoe u de perfecte keukenkasthardware kiestKnop of trek? Brons of zilver? Klein of groot? {Hardware} voor keukenkasten is meer dan alleen een mooie decoratie; knoppen en trekjes houden uw kast schoner en beschermen de afwerking. Bovendien kunnen ze, ook al zijn ze klein, een grote affect hebben op het uiterlijk van je keuken. Maar hoe kunt u, met de duizenden beschikbare opties, de juiste {hardware} selecteren om de beste affect te maken? Houd rekening met deze dingen voordat u uw definitieve hardwareselectie voor de keukenkast maakt.

Knop of trek

Dit is een grote keuze, need als je eenmaal hebt besloten, heb je je opties met 50% beperkt. U moet rekening houden met zowel vorm als functie bij het maken van uw knop- versus trekkeuze.

Trekken zijn gemakkelijker te gebruiken; ze geven je meer ruimte om meer van je hand te gebruiken. U heeft een stevigere grip en u kunt gemakkelijker door uw keuken bewegen.

Als het op stijl aankomt, kunnen knoppen stijlvol zijn op kasten, maar ze kunnen een keuken er gedateerd uit laten zien als ze exclusief worden gebruikt. Een mooie look is het gebruik van knoppen op kasten en lades. Dit voegt variatie toe, evenals je eigen unieke stijl.

Knoppen zijn doorgaans goedkoper en vanuit ontwerpperspectief gemakkelijker om mee te werken, omdat ze minder een assertion maken. Ze werken goed als je andere fijne particulars in je keuken hebt, omdat ze op de achtergrond staan ​​en die particulars laten schitteren.

Pulls maken een groter assertion, dus het is belangrijk dat je de juiste look krijgt. Het gebruik van alle trekjes kan een zeer aantrekkelijke uitstraling creëren.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here