Home Badkamer decor 3 dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van een gootsteen

3 dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van een gootsteen

0
3 dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van een gootsteenDe gootsteen met twee kommen is waar we allemaal mee zijn opgegroeid, en dat was logisch. Vroeger werd de vaat met de hand afgewassen, dus had males een wasbak en een spoelbak nodig. Met vaatwassers is die behoefte niet meer zo groot, dus je kunt er een beetje plezier mee hebben wastafel configuratie.

Eén enkele spoelbak wint aan populariteit. Het is aantrekkelijk en biedt een gestroomlijnde uitstraling. Bovendien is het veelzijdig en kun je veel tegelijk doen. Je kunt ook add-ons kopen om het bereiden van voedsel gemakkelijker te maken.

Twee wastafels zijn nog steeds een optie, maar je hebt ook de keuze tussen twee even grote wastafels of twee wastafels van verschillende afmetingen. Dubbele wastafels met een kleinere gootsteen zorgen ervoor dat het bereiden van voedsel tegelijkertijd met het opruimen kan plaatsvinden. Maar het kleinere bassin is niet ideaal voor het weken van grote potten of pannen. Twee wastafels van gelijke grootte geven u een symmetrisch ontwerp en maken het mogelijk om te weken tijdens het voorbereiden of wassen.

Spoelbakken met drie bakken geef je twee grote kommen, met een klein bakje in het midden voor het bereiden van voedsel.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here