Home Slaapkamer interieurontwerp 5 Black Friday-winkeltips

5 Black Friday-winkeltips

0
5 Black Friday-winkeltips


Eindelijk! November is daar. Je hebt het hele jaar gewacht om dat ene speciale iets te kopen, en nu staat Black Friday eindelijk voor de deur. Je hebt (hopelijk) gespaard en je maakt je klaar voor het winkelen. Of het nu gaat om doe-het-zelfgereedschap of een Black Friday-beduitverkoop, de opwinding neemt toe.

Wij van Het Matrassenmagazijn delen uw enthousiasme. We hebben Black Friday naar een heel nieuw niveau getild: welkom bij de Large BedVember-promotie in Blackvember.

Van 1 tot en met 30 november heb je toegang tot de beste Black Friday-beddeals en de laagste prijzen voor een breed scala van onze bedden en matrassen. Maar dat is niet alles; Tijdens Blackvember geven wij dagelijks een luxe queensize mattress weg.

Hoe kun je meedoen aan de Black Friday beddenwedstrijd? Het is heel eenvoudig: elke keer dat u in de winkel of on-line bestelt en uw bestelling betaalt, doet u automatisch mee aan onze gelukstrekking. De winnaars worden de volgende dag bekend gemaakt op onze web site en sociale mediakanalen.

Black Friday-winkeltips

Om je Black Friday 2023-ervaring nog beter te maken, delen we onze beste winkeltips, of je nu een nieuweling bent of een doorgewinterde uitverkoopjager. De verkoopjacht begint vóór de grote dag, dus bereid je voor

  1. Een boodschappenlijstje maken om gefocust te blijven.
  2. Productonderzoek doen, vooral als u op zoek bent naar een nieuw mattress.
  3. Meld u aan voor mailinglijsten om op de hoogte te blijven van Black Friday-specials.
  4. Denk aan early bird-deals en pre-releases.
  5. Houd u aan uw price range om een ​​bevredigende winkelervaring te garanderen.

Op Black Friday, wanneer het druk is in de winkelcentra, kunt u overwegen om vroeg of vanuit uw luie stoel te winkelen. Als u in de winkel winkelt, raadpleeg dan de prijzen by way of uw e-maillijsten en houd u aan uw lijst. U kunt uw boodschappen ook het hele weekend verlengen en de on-line aankoopopties verkennen. Bewaar uw aankoopbewijs voor het geval u een aankoop moet retourneren en houd rekening met het retourbeleid zoals het Proefperiode van 100 dagen bij The Mattress Warehouse (u moet een matrasbeschermer kopen en deze op uw nieuwe matras gebruiken om in aanmerking te komen).

On-line winkelen is een populaire keuze in de 21e eeuw, maar pas op voor onbetrouwbare web sites! Een ander pluspunt van on-line winkelen is hoe gemakkelijk je prijzen kunt vergelijken.

Bij The Mattress Warehouse zijn we blij om Black Friday uit te breiden tot een evenement van een maand, met fantastische aanbiedingen voor alles wat met mattress te maken heeft. Onze Restonic-bedden, Sealy-bedden en Cloud 9-bedden zijn slechts een voorproefje van het aanbod.

Het MatrassenmagazijnLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here