Home Slaapkamer interieurontwerp Ashley Furnishings: een gids voor het opfrissen van uw slaapkamer

Ashley Furnishings: een gids voor het opfrissen van uw slaapkamer

0
Ashley Furnishings: een gids voor het opfrissen van uw slaapkamer


Het is tijd om je slaapkamer op te frissen en hem de liefde te geven die hij verdient.

Ashley-meubels-grijs-wit-slaapkamer

Soms hebben onze slaapkamers dringend een opknapbeurt nodig. We willen misschien niet volledig verbouwen, maar een paar nieuwe toevoegingen kunnen elke saaie hoofdslaapkamer omtoveren in de ruimte van onze dromen. Kleine particulars, zoals een eigentijdse inrichting, een nieuwe dekbedset of een vloerkleed, kunnen zonder veel moeite iets aan uw kamer toevoegen. Het vinden van ideale slaapkamersets kan een groot verschil maken voor een grondigere opfrisbeurt.

Bij Ashley Furnishings vind je de populairste tendencies op het gebied van meubels en decoratie voor elke stijl en finances. Of je nu je hoofdslaapkamer wilt vernieuwen of een paar versleten stukken wilt vervangen, je hebt zeker de beste optie.

Met talloze opties voor moderne slaapkamerideeën, vraagt ​​u zich misschien af ​​waar u het beste kunt beginnen. Stel uzelf een paar vragen voordat u aan de slag gaat. Het eerste dat u moet begrijpen, is waarom uw kamer vernieuwd moet worden. Is het de indeling? Of problemen met rommel en organisatie? Misschien ben je gewoon klaar voor een algehele verandering.

Als je voor een meer diepgaande opfrisbeurt gaat, wil je misschien beginnen met het schilderen van de muren. Andere eenvoudige taken zoals opruimen, grondig schoonmaken en meer ruimte creëren (of de illusie daarvan) kunnen je meester gemakkelijk transformeren, vooral als je kamer klein is.

Strikt focussen op meubels en decor? We raden u aan te beginnen met de opvallende stukken, zoals uw bedset en nachtkastjes, terwijl u zich concentreert op de beste manier om uw ruimte functioneel te maken zonder concessies te doen aan de stijl.

Ashley-meubels-slaapkamer

HOE JE EEN HOOFDSLAAPKAMER VERSIERT

Decoreren is vaak het spannendste onderdeel van het vernieuwen van uw slaapkamer. Door kunstwerken uit te kiezen die tot je ziel spreken en accenten te kiezen om de schoonheid van je meubels nog meer te benadrukken, kun je elke slaapkamer moeiteloos een eigentijdse uitstraling geven. Ideeën voor de inrichting van een slaapkamer kunnen eenvoudige particulars zijn, zoals het kopen van nieuw beddengoed, het toevoegen van nieuwe verlichtingsarmaturen of het toevoegen van kleur aan uw ruimte.

BRENGEN MEER LICHT

Het vernieuwen van verlichtingsarmaturen en accentverlichting zijn eenvoudige taken die een wereld van verschil kunnen maken in de look en really feel van uw slaapkamer. Zelfs het gebruik van een gloeilamp met warme fluorescentie creëert een gezellige, uitnodigende ruimte.

VOEG EEN VLEUGJE KLEUR TOE

Het toevoegen van kleine kleuraccenten waar je maar wilt, is een geweldige manier om je ruimte naar een hoger niveau te tillen als je muren neutraal zijn. Kies een paar kleuren waar je van houdt en voeg ze toe aan je kamer in kunstwerken, karpetten en accentstukken. Door accentkussens uit te wisselen en nieuwe opvallende patronen uit te proberen, kun je een levendig gevoel creëren.

SPEEL MET TEXTUREN EN PRINTS

Het veranderen van je beddengoed of het gebruiken van verschillende texturen naarmate de seizoenen veranderen, is een gemakkelijke manier om te decoreren. Het maakt niet uit of je stijl fashionable, romantisch, klassiek of ergens daar tussenin is… spelen met verschillende materialen zoals fluweel, leer, bont en metaal zal unieke accenten toevoegen en je slaapkamer naar een hoger niveau tillen.

BESTE SLAAPKAMER MAKE-OVER IDEEËN

Als je op zoek bent naar frisse ideeën voor de hoofdslaapkamer, dan is Ashley de perfecte plek om de moderne hoofdslaapkamer te creëren die je hartje begeert. Ze hebben een reeks eenvoudige, eigentijdse stijlen en stylish, modieuze stukken om uw slaapkamer een knaller te maken. Met deze decoratie-ideeën voor de hoofdslaapkamer kunt u uw slaapkamer zo eenvoudig of uitgebreid maken als uw hartje begeert.

Bezoek Ashley-meubels voor meer.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here