Home Technische gadgets voor thuis Maak kennis met Dwelling Assistant Inexperienced: uw toegang tot Dwelling Assistant

Maak kennis met Dwelling Assistant Inexperienced: uw toegang tot Dwelling Assistant

0
Maak kennis met Dwelling Assistant Inexperienced: uw toegang tot Dwelling Assistant


In 2021 lanceerden we een crowdfundingcampagne voor Dwelling Assistant Yellow. Dwelling Assistant Yellow was onze kijk op hoe een slimme thuishub eruit zou moeten zien, met alle functies die wij als liefhebbers willen. We zijn erg trots op Dwelling Assistant Yellow, maar tegelijkertijd is duidelijk geworden dat mensen die web aan hun slimme thuisreis beginnen, niet alle functies nodig hebben die Yellow biedt. Nu het wereldwijde tekort aan componenten de vereiste Compute Module 4 duurder en moeilijker te vinden maakt, is Dwelling Assistant Yellow niet langer geschikt voor newcomers.

We hebben dat ter harte genomen en vandaag introduceren we een betaalbare manier voor nieuwe gebruikers om hun slimme huis te upgraden naar Dwelling Assistant. Het is de Dwelling Assistant Inexperienced – en hij kost slechts $ 99 (adviesprijs).

Foto van Home Assistant Groen

Dwelling Assistant Groen bevat alles wat je nodig hebt voor Dwelling Assistant in één doos. Sluit gewoon de meegeleverde stroom- en netwerkkabels aan op de hub en u kunt aan de slag. Dwelling Assistant Inexperienced installeert dan automatisch de nieuwste versie van Dwelling Assistant, de app (mobiel of web) begeleidt je door het installatieproces en detecteert je slimme apparaten onmiddellijk. Dit is de gemakkelijkste manier om Dwelling Assistant te gaan gebruiken, en het is ideal voor jou of je vrienden en familie die hun eerste stap in domotica willen zetten.

Dwelling Assistant Groen naast Dwelling Assistant Geel en Dwelling Assistant Blauw

Aan de binnenkant draait Dwelling Assistant Inexperienced op een krachtige 1,8 GHz quad-core CPU. Geheugen en opslag zijn ruimschoots voorzien met 4 GB RAM en 32 GB eMMC, ruim voldoende om Dwelling Assistant lang op het toestel te laten draaien. Door verbinding te maken met uw bestaande good home-platforms kunt u direct uw apparaten gebruiken die communiceren by way of Zigbee, Matter of andere slimme standaarden. En als uw slimme huis groeit, kunt u er gebruik van maken Thuisassistent SkyConnect om Zigbee- en Thread-radio’s toe te voegen (Thread-ondersteuning in ontwikkeling) of een van de vele USB-apparaten van derden die beschikbaar zijn om Dwelling Assistant Inexperienced uit te breiden met andere slimme standaarden zoals Z-Wave of Bluetooth.

Aan de buitenkant heeft Dwelling Assistant Inexperienced een verbluffend doorschijnend behuizingsontwerp dat de interne {hardware} van de hub onthult. In tegenstelling tot sommige andere good home-apparaten ziet het er geweldig uit in je interieur. De onderkant van de behuizing fungeert tevens als koellichaam van de hub en is gemaakt van een stevig stuk zwart, geanodiseerd aluminium. En natuurlijk is deze case aanwezig het nieuwe Dwelling Assistant-logo bovenop als een mooi subtiel mozaïekpatroon.

Home Assistant Green heeft een 1,8 GHz quad-code CPU, 4 GB RAM en 32 GB eMMC-opslag.
Dwelling Assistant Inexperienced-specificaties

Voor meer informatie over Dwelling Assistant Groen, bezoek onze productpagina of kijk hoe het staff van Nabu Casa praat over de ontwikkeling en functies van Dwelling Assistant Inexperienced in onze jubileumvideo.

Bekijk op YouTube: Dwelling Assistant 10e jubileumevenement #HA10

Vieren het 10-jarig jubileum van Dwelling Assistanthebben wij een jubileumbatch van 1000 Dwelling Assistant Inexperienced hubs beschikbaar gesteld. Deze batch is uitverkocht, maar Dwelling Assistant Inexperienced zal vanaf november overal verkrijgbaar zijn by way of ons bestaande distributeursnetwerk. U kunt uw Dwelling Assistant Groen vooraf bestellen op onze productpagina:

Thuisassistent Groen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here