Home Meubilair Het is prima als je dit jaar geen cadeaus doet

Het is prima als je dit jaar geen cadeaus doet

0
Het is prima als je dit jaar geen cadeaus doet


Elke feestdagen beloof ik mezelf dat ik geen enkel kerstcadeau voor mijn dierbaren met betrekking tot houtbewerking zal maken. Het klinkt misschien vreemd dat ik mezelf ervan moet overtuigen om dat te doen minder werk in de winkel. Iedereen wiens passion houtbewerking is, weet hoe moeilijk het is om ‘s avonds of in het weekend boodschappen te doen.

Maar de aantrekkingskracht van het maken van handgemaakte cadeaus is zo verleidelijk. Er gaat zoveel trots gepaard met het overhandigen van een op maat gemaakt merchandise aan een geliefde om uit te pakken. Het is een egoboost voor mij om te weten dat ik niet zomaar een tante ben; Ik ben een coole tante die vanaf het start meubels kan bouwen. Ik zie het maken van handgemaakte cadeaus als een sterke uiting van genegenheid. Ik vind het leuk om de mensen in mijn leven te laten zien dat ze zo belangrijk voor me zijn, dat ik een paar uur van mijn vrije tijd heb besteed om iets moois en nuttigs voor ze te maken.

Maar zelfs sommige van de meest eenvoudige houten snuisterijen, zoals opvangbakken of langkorrelige snijplanken, kunnen nog steeds uren winkeltijd vergen. Het is zo bedrieglijk moeilijk om die tijd te vinden nadat je meer dan veertig uur hebt gewerkt, om nog maar te zwijgen van het voldoen aan alle niet-werkgerelateerde verplichtingen van het leven.

Daarom moedig ik zoveel mogelijk mensen aan om egoïstische houtbewerkers te zijn. Hoe graag je familie ook van je houdt, ik beloof dat er niemand is die de stukken die je bouwt meer zal waarderen dan jijzelf. In het verleden zorgde het proberen om meerdere cadeaus op maat te maken vóór de naderende deadline voor de feestdagen ervoor dat ik veel meer gestrest raakte dan nodig was en vol wrok zat. Gebruik je tijd dus verstandig tijdens de feestdagen en sla de houtbewerkingscadeaus over. Als er een geschenk is dat u werkelijk voel dat iemand in je leven behoefte heeft, neem de tijd om het te maken, zorg dat de constructie precies goed is en geef het aan hem of haar de volgende keer dat je hem of haar ziet. Ik beloof dat je familie nog steeds van je zal houden als je met Kerstmis niet komt opdagen met een hardhouten snijplank met 3D-patroon.


-Bridgid Meyer is een houtbewerker en video-editor in Ohio, het creatieve genie achter de Dinkle’s Woodshop YouTube-kanaal, en de redacteur van Dan Faia’s videoworkshop Queen Anne Chair.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here