Home Slaapkamer interieurontwerp Sloom: het impact dat slaap heeft op uw geestelijke gezondheid

Sloom: het impact dat slaap heeft op uw geestelijke gezondheid

0
Sloom: het impact dat slaap heeft op uw geestelijke gezondheid


Het impact dat slaap heeft op uw geestelijke gezondheid: hoe u de beste slaapomgeving kunt creëren om te gedijen

Werelddag voor geestelijke gezondheid, die elk jaar op 10 oktober wordt gevierd, benadrukt het belang van het begrip dat geestelijke gezondheid essentieel is voor iedereen en moet worden behandeld als een fundamenteel mensenrecht. Volgens een onderzoek van Harvard zijn slaap en geestelijke gezondheid nauw met elkaar verbonden, en heeft slaapgebrek invloed op uw psychische toestand en geestelijke gezondheid. Rudo Kemp, oprichter van Traageen lokaal en innovatief matrassenbedrijf, deelt zijn inzichten over het creëren van de perfecte slaapomgeving om u te helpen uw rustdoelen voor zowel lichaam als geest te bereiken.

De fysieke aspecten van een matras zijn cruciaal voor het garanderen van een consistente, hoogwaardige slaap, wat op zijn beurt diepgaande gevolgen heeft voor het mentale welzijn”, zegt Kemp. Het lichaam van ieder individu is uniek, en wat comfortabel en ondersteunend aanvoelt, zal variëren. “We hebben altijd geloofd in personalisatie en het teruggeven van de keuzevrijheid aan de klant. Onze matrassen zijn ontworpen om het consolation aan te passen, zodat individuen de stevigheid kunnen afstemmen op wat voor hen het beste voelt”, zegt Kemp. Dit soort personalisatie zorgt ervoor dat de fysieke verbinding tussen de slaper en de matras in harmonie is, wat leidt tot een rustgevendere slaap.

Bereik je doelen

Over harmonie gesproken, Internationale business- en mindsetcoach, Marley Rose Harris deelt haar beste suggestions over het gebruik van hulpmiddelen zoals manifestatie en een bedtijdroutine om uw doelen te bereiken, zowel in het bedrijfsleven als in het leven. “Je onderbewustzijn is het meest kneedbaar in de avond vlak voor het slapengaan en in de ochtend. Dit is het beste second om je geloofssysteem opnieuw te bedraden. Bedenk voordat je naar mattress gaat vijf dingen waar je de hele dag dankbaar voor bent, dit kunnen kleine of grote dingen zijn. Het doel is om je geest af te stemmen op dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. Precies wanneer je ogen ‘s ochtends opengaan, bevestig je alles waar je je op concentreert om te manifesteren.’ zegt Harris. “Je onderbewustzijn is gewoonweg spectaculair en slaap is de sleutel om de deur te openen!” voegt ze er opgewonden aan toe.

Bovendien stelt ze voor om mindfulness-meditatie of diepe ademhalingsoefeningen te doen om je geest te kalmeren, stress te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Ze stelt ook voor om de blootstelling aan schermen minstens een uur voor het slapengaan te verminderen, inclusief uw laptop computer en televisie, om te voorkomen dat blauw licht uw circadiane ritme verstoort en het moeilijker maakt om in slaap te vallen. “Het aanschaffen van een blauwe of rode blokkeringsbril is een geweldige wellness-hack om ervoor te zorgen dat je geest echt kan uitschakelen”, voegt Harris toe.

Wat te vermijden?

Harris beveelt een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het vermijden van cafeïne- en alcoholinname aan voor geestelijk welzijn en slaapkwaliteit. Vermijd cafeïne na 15.00 uur. Zorg er bovendien voor dat de wervelkolom uitgelijnd is voor een diepe slaap, omdat onjuiste matrassen de REM-slaap kunnen verstoren. voegt Kemp toe.

Design speelt een grote rol in onze slaapomgeving, omdat een goed ontworpen, harmonieuze slaapkamer als toevluchtsoord kan dienen en aan onze hersenen kan doorgeven dat het tijd is om te ontspannen. “We hebben veel tijd in ons ontwerp geïnvesteerd – het creëren van een eenvoudige, elegante esthetiek – vrij van rommel en afleiding, waardoor een rustgevende sfeer ontstaat”, zegt Kemp.

Mindfulness-meditatie of diepe ademhalingsoefeningen kunnen helpen uw geest te kalmeren, stress te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren”, zegt Harris. Volgen deze hyperlink om op de wachtlijst te komen voor Marley’s The Hypnosis App, die tot doel heeft je onderbewustzijn te genezen en te zuiveren met behulp van hulpmiddelen als hypnose en Fast Decision Remedy. Je zult in staat zijn beperkende overtuigingen te herbedraden die je ervan weerhouden het geld, de liefde en het leven aan te trekken waar je naar verlangt.

Hoewel er veel externe factoren zijn die bijdragen aan onze stress, zou onze slaapkamer in essentie als tegenwicht moeten dienen en fysiek consolation en een kalmerende sfeer moeten bieden – waardoor je jezelf klaarmaakt voor manifestatie, ademwerk en zelfzorg. Uw slaapkamer is het podium voor een verkwikkende nachtrust en biedt een toevluchtsoord tegen de dagelijkse druk.

Contact: TraagLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here