Home Keukenontwerp IKEA Mudroom-ontwerpen voor omgevingen met heat weer

IKEA Mudroom-ontwerpen voor omgevingen met heat weer

0
IKEA Mudroom-ontwerpen voor omgevingen met heat weer


Niet iedereen heeft te maken met winterjassen en modderige snowboots, maar een modderkamer komt nog steeds van pas.

In dit artikel:

  • Hoe mudrooms worden gebruikt in warmere klimaten
  • De voordelen van een op maat ontworpen mudroom
  • Vijf voorbeelden van op maat gemaakte IKEA mudrooms ontworpen door IKD

Waarom een ​​mudroom essentieel is in warme klimaten

Niet alle huiseigenaren hebben ruimte nodig voor dikke jassen, snowboots en sjaals. Veel van onze mudroom-klanten hebben gewoon een plek nodig om hun uitgaansspullen op te bergen, zodat ze thuis kunnen komen, kunnen ontspannen en gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben als het tijd is om opnieuw te beginnen.

Sterker nog, ongeveer de helft van onze modderkamer ontwerpen zijn voor klanten in een heat klimaat die een aantrekkelijke, betaalbare IKEA mudroom willen, op maat ontworpen om te voldoen aan hun behoeften zonder sneeuwstormen.

Zelfs Fred Rogers uit de buurt van meneer Rogers had zijn jaskast en zitbank, zodat hij zijn schoenen en trui kon verwisselen. Een mudroom hoeft niet voor modder te zijn; het is een overgangsruimte. En of je nu een plek nodig hebt om sportspullen, strandhanddoeken, laptoptassen of een bekende rode trui op te bergen, je kunt een bijkeuken gebruiken.

Hieronder onderzoeken we hoe een paar van deze modderkamers bij heat (of op zijn minst hotter) weer worden gebruikt – waaronder een uit de geboorteplaats van Mr. Rogers, Pittsburgh, PA.

5 IKEA Mudroom-ontwerpen voor heat weer

Trendy IKEA Mudroom-ontwerp in San Diego

een moderne IKEA mudroom met PAX en SEKTION

Monique wilde een kleine modderkamer bij haar achterdeur met een trendy tintje. Om dit te bereiken ontwierpen we een combine van IKEA PAX basiselementen met hoogglans grijze FARDAL deuren en SEKTION kasten met ASKERSUND deuren in licht essen.

Je zult haken opmerken voor lichte jassen en voldoende kastruimte voor hoeden, tassen, zonnebrillen en al het andere dat deze huiseigenaar in Californië nodig heeft als ze de deur uitgaat. De op maat ontworpen financial institution met opbergruimte biedt een plek om schoenen op te bergen, een zitplaats te hebben en de zo belangrijke overgang te ervaren.


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


Atletisch geïnspireerde IKEA Mudroom in Pittsburgh

een kleine ingebouwde IKEA-modderkamer met witte AXSTAD-deuren

Er wordt ons verteld dat sommige mensen rennen voor de lol. Klant uit Pennsylvania, Adelwale, is een van deze mensen.

Adelwale’s grootste zorg was niet het opbergen van bovenkleding, maar zijn hardloopkleding. Natuurlijk had zijn companion er iets over te zeggen, dus zijn ontwerp omvat veel praktische opbergruimte in de hal en sneakeropslag.

IKD-ontwerper Merari een ontwerp samen stellen inclusief IKEA-kasthacks om de ingebouwde look te bereiken die hij wenste. Om de zitbank te ondersteunen, heeft Merari drie SEKTION-kasten van 18″B x 24″D x 30″H SEKTION aangepast naar 15″H met 10″H MAXIMERA lades om de kleine vakjes boven de sneakeropberger te creëren. Deze kaartenbakken zijn ideaal voor opgevouwen zweethanddoeken en inkomende publish.

Het ontwerp van de modderkamer is uitgerust met AXSTAD matwitte deur- en ladefronten. Zelfs het wandpaneel met haken is gemaakt met AXSTAD fronten. De bovenste vakken, die opbergruimte bieden voor hoeden, Adelwale’s AirPods, loopgewichten, zweetbanden en andere spullen, zijn gemaakt met behulp van zes IKEA wandkasten van 18″ B x 15″ H.

Multifunctionele IKEA Mudroom-oplossing in Fairfax

een multifunctionele IKEA modderkamer met hoge SEKTION kasten

Judith had een bijkeuken nodig in haar huis in Virginia die meer dan dubbel werk deed. Haar huishouden bestond uit haar moeder, haar verloofde en een nieuwe child, en een eenvoudige gangkast zou niet volstaan.

Door een combinatie van twaalf SEKTION-kasten en elf panelen te ontwerpen, gaf IKD-ontwerper Javier Judith opbergruimte van vloer tot plafond voor seizoensartikelen, schoonmaakbenodigdheden, luiertasbenodigdheden, schoenen en meer. Omdat ze de opbergruimte in de modderruimte wilde maximaliseren, ontwierp Javier de 20 inch H-wandkasten door de onderkasten van 30 inch H x 24 inch D x 24 inch B aan te passen. SEKTION onderkasten bieden altijd meer diepte dan bovenkasten.

Onder de kleinere hoge kasten en het open hokje bevinden zich twee hoge SEKTION-kasten, en de zitbank is een aangepaste wandkast van 36″B x 24″D x 15″H. Judith kocht en schilderde de achterkant van het kralenbord en gebruikte IKEA BAGGANAS koperen haken voor het ophangen van opbergruimte.

Deze IKEA modderkamer voldoet aan alle opbergbehoeften van Judith, waarbij de zitbank driedubbele taken vervult. Het is een plek waar ze schoenen kan aantrekken, de child kan verschonen en opgevouwen wasgoed kan neerleggen, aangezien de wasmachines direct tegenover de bijkeuken staan.

Reisvriendelijke IKEA Mudroom in Columbia

IKEA modderkamer met semi-handgemaakte deuren onder gewelfd plafond

Elisia gebruikte haar modderkamerontwerp in South Carolina als een kans om additional opslagruimte in de woonkamer te creëren en een overvloed aan opslagruimte voor de reiszware levensstijl van haar en haar man. Hun huis is meer een thuisbasis.

Naast bovenkleding en seizoensopslag had Elisia behoefte aan opslagruimte voor bagage, reisdocumenten en zelfs enkele mee te nemen toilettassen. De bovenkleding en de seizoensopslag hadden meer ruimte nodig dan normaal, omdat ze soms naar een plek reisde waar het de ene week twintig graden en de andere week honderd graden was.

IKD-ontwerper Merari vervulde de wens van Elisia het modderkamerontwerp dienen als overgang naar de woonkamer door de hele muur te ontwerpen met IKEA SEKTION kasten en semi-handgemaakte supermatte lichtgrijze deuren. De open opbergruimte maakte additional boekenopslag en souveniruitstalling mogelijk, terwijl de witte voorkant van de schudkast naar de onderkant van het ontwerp naadloos de lelijke HVAC-behuizing verborg. Vanwege het gewelfde plafond van 3,5 meter waren er voor het maximaliseren van de opbergruimte en het er goed uit laten zien een paar IKEA kasthacks nodig, zoals het inkorten van SEKTION-onderkasten van 21″B x 24″D x 30″H tot 21″B x 24″D x 20″ H.

Strandklaar IKEA Mudroom-ontwerp voor een strandhuis in Tampa

blauwe IKEA modderkamer met MAXIMERA lades en veel opbergruimte

IKD-klant June had een functioneel IKEA-modderkamerontwerp nodig voor haar strandhuis, dat ze vaak by way of AirBnB verhuurde. June wist dat ze de matblauwe AXSTAD-deuren van IKEA wilde voordat ze contact met ons opnam, omdat ze bij haar bestaande keuken pasten.

Ze had ruimte in een afgesloten achterveranda en wilde een hele muur wijden aan de modderkamer voor heat weer. Hier bewaarde ze alles wat een gast op korte termijn nodig zou kunnen hebben: handdoeken, strandstoelen, zonnebrandcrème, additional hoeden en zonnebrillen, opbergruimte voor slippers en een handstofzuiger om zand op te ruimen.

IKD geleverd met bovenstaand ontwerp, met SEKTION kasten, MAXIMERA lades en BAGGANAS messing handgrepen.

Op maat gemaakte IKEA Mudrooms van IKD: oplossingen voor elk huis

U hoeft niet in een klimaat met koud weer te leven om een ​​meer georganiseerde levensstijl te wensen. Mudrooms zijn een manier om uw huis beter te laten functioneren, of u nu een plek nodig heeft voor sneeuwschoenen en skimaskers of dierbenodigdheden, rugzakken en hardloopschoenen.

Bespreek vandaag nog uw behoeften voor modderruimtes met een IKD-ontwerper.

Ontvang een professioneel IKEA Mudroom-ontwerp – allemaal on-line


Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde modderkamer te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze IKEA Mudroom-ontwerpdiensten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here