Home Huizen renovatie Child Boy Nursery Design Temper Board (Courtney’s Child!)

Child Boy Nursery Design Temper Board (Courtney’s Child!)

0
Child Boy Nursery Design Temper Board (Courtney’s Child!)


Dag vrienden! Het is Courtney (de dochter van Melissa) hier vandaag. Ik ben blij dat ik hier vandaag het design-moodboard kan delen dat ik heb gemaakt voor de kinderkamer van onze babyjongen!

Als je nieuw bent of een inhaalslag maakt, mijn man en ik trouwde ongeveer anderhalf jaar geleden in juli 2022, en verwachten nu onze eerste child op 14 februari (Valentijnsdag!). Afgelopen zomer zijn we verhuisd van ons kleine appartement naar een huurhuis dat ons voldoende ruimte bood terwijl we ons voorbereidden om onze babyjongen te verwelkomen.

Hier is een foto van de kinderkamer hieronder voordat we er kwamen wonen. Het kleine zitje bij het raam is mijn favoriete onderdeel!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

We moeten nog veel doen voordat ik jullie foto’s kan laten zien van de babykamer, helemaal klaar, maar vandaag wilde ik een stukje van het ontwerpplan delen!

Ik waardeer veel interieurstijlen, maar een stijl waar ik altijd naar lijk te neigen bij het ontwerpen van mijn eigen ruimtes is wat ik zou beschouwen als ‘gezellig Scandinavisch’. Ik denk dat mijn stijl in de loop van de tijd zou kunnen evolueren naar een meer cottage-achtige overgangslook (aangezien ik in de loop van de tijd nieuwe en oude dingen verzamel, en vooral de mogelijkheden die zich voordoen als we bezitten in plaats van huren!), maar voor nu omarm ik wat ik hou van die gezellige Scandinavisch geïnspireerde stijl. 🙂

Voor de kinderkamer had ik voornamelijk neutrale achtergronden en belangrijke elementen voor ogen… maar met veel kleuraccenten, patronen, textuur en knusse lagen van accessoires. Ik wil dat het kalm en rustgevend aanvoelt, maar ook leuk en speels. Ik heb geen specifiek “thema”, maar ik heb wel veel op de natuur geïnspireerde stukken gekozen. We wonen in een kuststad in de Pacific Northwest, gelegen tussen het bos en de zee, dus ik vond het leuk om elementen op te nemen die naar onze omgeving verwijzen, zoals zeilboten, botanische elementen, houttinten en gedempte kleuren.

Hieronder vindt u ons design moodboard!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Hieronder deel ik alle moodboard-bronnen, waarom ik ze heb gekozen, plus enkele further elementen die we zullen verwerken die niet in het moodboard worden weergegeven!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)
Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Kruis babydekbed

Dit is het liefste mousseline babydekbed wij zijn vriendelijk ontvangen op onze babyshower. Ik ben helemaal weg van het kleine kruispatroon en het is in het echt nog mooier! Het doet me denken aan een miniversie van deze omkeerbare deken mijn moeder heeft…die ik in de verleiding kom om te kopen en misschien op te vouwen op de stoel bij het raam in de kinderkamer…we zullen zien!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Vlaggenlijn

Ik heb nog niet besloten waar we deze schattige slinger gaan ophangen (mogelijk aan de muur boven de wieg), maar het zal zo’n leuk, grillig aspect toevoegen! Ik hield van de combine van gedempte kleuren en er zaten meer kleuren en andere schattige kinderkamerartikelen in deze winkel,

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Groene ‘Discover’ wimpel banner kunst

Dit voelde gewoon goed voor de kamer van onze babyjongen! De winkel heeft momenteel een pauze, maar ze hebben nog veel meer leuke stukken.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Ikea Sniglar Wieg – (klik hier voor de andere wiegbronnen hierboven)

Er zijn zoveel wiegopties! We zijn uiteindelijk voor het Sniglar-wiegje van Ikea gegaan (rechtsboven in de bovenstaande afbeelding)! Het is veel betaalbaarder dan sommige en heeft goede recensies. Het is gemaakt van massief, onbehandeld beukenhout en kan worden omgezet in een peuterbed. Ik vind het de perfecte, eenvoudige stijl. Ik heb de andere kribben die we in de bovenstaande afbeelding hebben overwogen. Er zijn nog veel meer mooie wiegjes (misschien een toekomstige blogpost!) Maar ik heb ze allemaal gedeeld hier zijn minder dan $ 400 (of veel minder) op het second dat ik dit bericht schrijf.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Mobiel – Houten en gehaakte sterren en wolken

Ik ben helemaal weg van deze mobiel! We waren oorspronkelijk geïnspireerd om onze eigen te maken, maar we besloten het in plaats daarvan te doen deze kant-en-klare mobiel dat we gemakkelijk kleine dingen kunnen toevoegen om het aan te passen als we dat willen. De kwaliteit van deze is heel mooi met dikke houten sterren, maan en wolken, en de gehaakte stukken hebben zo’n mooie toegevoegde textuur. We gaan het opzetten met deze standaard.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Vloerkleed (machinewasbaar)

Misschien herinner je je deze kamer hierboven nog als je een TIR-volger bent geweest…dit was het “appartement” in de kelder waar ik in 2020 in het huis van mijn ouders woonde! Ik hoop te gebruiken dit wasbare vloerkleed in de kinderkamer. De kamer is voorzien van vloerbedekking, maar ik denk dat het tapijt er overheen zal werken en een mooie kleur en patroon zal toevoegen.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Nep Olijfboom

Ik weet niet zeker of ik ga bestellen deze exacte growth of niet, maar ik weet wel dat elke kamer wat leven nodig heeft (of zelfs ‘nep’ leven met nepplanten, ha!). Zodra we de kamer ingericht hebben, zal ik kijken welke maat plant werkt, maar deze olijfboom ziet er echt mooi uit en heeft goede recensies.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Ikea Ektorp stoel met Deze witte hoes

We hebben een Ikea Ektorp-stoel (overgeleverd van mijn moeder!) Bij deze witte hoes, dus die gaan we gebruiken voor een gezellig hoekstoeltje in de kinderkamer. Ik weet dat sommigen zouden zeggen dat een rocker of zweefvliegtuig “niet onderhandelbaar” is, maar ze zijn ook behoorlijk duur! Voorlopig gaan we in ieder geval gebruiken wat we hebben en als we merken dat we echt niet zonder kunnen, zullen we er nog eens naar kijken. 🙂 Bekijk meer particulars over de stoelen en hoezen in deze blogpost.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Kruktafel met houtaccent

Ik zal een soort tafel naast de stoel hebben (mogelijk iets dat we al hebben), maar dit is een mooie veelzijdige bijzettafel overwegen! ik heb ook een leren poef zoals deze (nog een hand-me-down van mijn moeder!) die ik bij de stoel neerleg als hij previous.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Zwarte vloerlamp (een soortgelijke gekoppeld)

Ik heb deze zwart metalen vloerlamp al een aantal jaren, ik denk dat hij good zal staan ​​bij de stoel. Mijn exacte exemplaar wordt niet meer verkocht, maar dit is een soortgelijke lamp uit mijn moodboard, en die kun je vinden meer vloerlampen in deze blogpost.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Houten dekenladder (een soortgelijke gekoppeld)

We hebben een aantal schattige dekens (één is handgemaakt en zo lief!) die ik graag aan onze dekenladder wil hangen als ik er een goed plekje voor vind. De ladder die ik hierboven heb is niet meer leverbaar, maar hier is een soortgelijke!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Zwart-wit gestikte gordijnen

Mogelijk gebruiken wij deze lichtgewicht gordijnen we hebben aan de buitenkant van het raam een ​​zitje naast iets meer ruimteverduistering op de ramen. We hebben onlangs andere gordijnen in ons huis opgehangen met commandohaken, dus we zullen hier hetzelfde doen (zie die eenvoudige tutorial hier).

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Botanische kunst (vergelijkbaar)

Ik heb twee hele mooie botanische kunstafdrukken die ik magazine gebruiken (dit is wat ik hebanders dan deze op de foto hierboven). Je kunt foto’s zien van degene die ik heb hier (ze waren vroeger in het huis van mijn moeder!).

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Classic rieten olifant – vergelijkbaar: Een // Twee

Ik kwam onlangs de liefste rieten olifant tegen in een plaatselijke antiekwinkel (hierboven) en dacht dat het zo’n schattig accent zou zijn in de kinderkamer om kleine spulletjes in te bewaren. Hier zijn twee soortgelijke rieten olifantenmanden: Een // Twee. Ik ga zeker op zoek naar meer antieke vondsten om wat Ikea hier tegen te gaan, ha!

Houten zeilboot met dierenspeelgoed

Is dat niet het geval? deze zeilboot met houten dieren het liefste ooit? Ik kijk graag naar zeilboten die voorbij varen waar wij wonen, en mijn man zat vroeger in het zeilteam, dus zeilboten zijn van betekenis voor ons! We zijn allebei dol op dit soort kleine houten speelgoed. We hebben andere gadgets van hetzelfde merk, je kunt meer van hun schattige speelgoed zien hier.

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Aquarel zeilboot kunst

ik heb gekocht deze aquarel zeilboot kunstprint als een kleine ‘housewarming’ voor onszelf toen we in dit herenhuis kwamen wonen. De scène speelt zich af in Annapolis, maar het doet me zo veel denken aan waar we wonen (vooral de stad waar we woonden tijdens ons eerste huwelijksjaar). Ik vind het de perfecte kleurrijke kunst voor de kinderkamer!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Over zeilboten gesproken, dit zeilboot mousseline inbakeren was liefde op het eerste gezicht. Ik weet zeker dat we dit vaak zullen gebruiken, maar als het niet in gebruik is, vind ik het te mooi om niet ergens tentoon te stellen (misschien op de dekenladder!).

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Ikea Hemnes-dressoir met Deze houten knoppen

Wij hadden dit dressoir al en gebruiken het als commode dit schattige afveegbare aankleedkussen bovenop. Excuseer mijn rommelige procesfoto hierboven 🙂 maar hier kun je zien dat ik er een paar aan het testen was onafgewerkte houten knoppen Ik heb op Amazon gekregen waar ik de relaxation van de zwarte knoppen voor zal verwisselen. De nieuwe houten knoppen zullen prachtig staan ​​bij de mobiel en het wiegje!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Knuffelbeer – (linkte een soortgelijke als de mijne)

Een van de allereerste gadgets die we voor de child kochten voordat hij zelfs maar bestond. 🙂 Dit is degene die ik heb maar ik heb helaas gehoord dat ze de exacte maat niet meer maken. Deze beer is echter van hetzelfde merk en lijkt erg op elkaar!


Dat is alles voor nu, vrienden! Ik hoop dat je het leuk vond om een ​​kijkje te nemen in onze plannen. Ik kijk ernaar uit om het eindresultaat te delen als het klaar is!

Wil je meer kinderkamerinspiratie en babycadeau-ideeën hier op The Impressed Room? 🙂 Ik heb zoveel plezier gehad met het verzamelen van alle babyspullen terwijl we ons voorbereiden, en ik weet zeker dat ik in de loop van de tijd nog veel meer aanbevelingen zal krijgen. Laat me weten wat je graag zou willen zien!

Je kan ook volg mij hier op Instagram voor meer van mijn huis en leven!

Baby Boy Nursery Design Mood Board (Courtney's Baby!)

Op zoek naar cadeaus voor child’s of kinderen, of voor iemand anders op uw lijst? Je vindt veel leuke ideeën in onze samengestelde cadeaugidsen!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here