Home Huizen bouwen Cosy Cottage – een quiltpatroon dat de voorraad opruimt

Cosy Cottage – een quiltpatroon dat de voorraad opruimt

0
Cosy Cottage – een quiltpatroon dat de voorraad opruimt


Iedereen bellen quilt-thousiasten. Er is een nieuwe quilt in de stad… en… Het Cosy Cottage-quiltpatroon gaat je helpen schop wat voorraad!

Introductie van de Gezellig Cottage-quiltpatroon! Cosy Cottage is mijn nieuwste leuk en af ​​te ronden patroon. Dit prachtige ontwerp is eenvoudig te monteren en good voor die snelle, met afval gevulde projecten.

Cosy Cottage combineert moderne stoffen met een traditioneel ontwerp waarbij gebruik wordt gemaakt van strippiecing om snel een dekbedovertrek samen te stellen. Het patroon is voorgesneden en schrootvriendelijk en werkt met effen stoffen. Het bevat gedetailleerde instructies voor het werken met voorgesneden en restjes. Zoals in… je hoeft niet te raden hoe je de afstand kunt berekenen op foundation van restjes, of hoe je die restjes moet knippen en in elkaar zetten!

Dit patroon is ontworpen om keer op keer te gebruiken wanneer u een quilt nodig heeft of uw restjes en voorraad voor u aan het werk wilt zetten. Je zou kunnen zeggen dat ik op een missie ben om je te helpen schop wat voorraad!

Het Cosy Cottage-quiltpatroon is verkrijgbaar in de patroonwinkel The Seasoned Homemaker.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here