Home Huizen renovatie Mijn nachtkastjedebat…Wat doen we voor Birdie’s kamer??

Mijn nachtkastjedebat…Wat doen we voor Birdie’s kamer??

0
Mijn nachtkastjedebat…Wat doen we voor Birdie’s kamer??


Nou, Birdie’s kamer komt eraan, en internet als zij is deze vol geluk en veel kleurrijke energie. Maar vanaf dag één ben ik aan het meubilair gekluisterd en het is er niet makkelijker op geworden. Ten eerste vrees ik dat het mattress op Fb Market te druk is en twee – er gebeurt gewoon VEEL in de kamer. Ik zal dus waarschijnlijk een eenvoudiger gestoffeerd mattress zoeken en bestellen om het wat rustiger te maken. Maar dat is niet eens het grootste probleem, laten we erop ingaan.

Dit is wat we hebben dat we niet kunnen veranderen: het behang, het tapijt, de ramen en de locatie van de kastdeuren. Hoewel ik dol ben op die originele ramen, zijn ze uiteraard laag, waardoor ze een behoorlijke uitdaging voor het nachtkastje vormen. Bovendien moet de kastdeur open kunnen, dus het vinden van de juiste nachtkastjes was lastig.

Dus terwijl ik stomverbaasd was, ging ik naar mijn classic inventaris en haalde alles eruit, plaatste ze in de kamer en speelde en speelde om te zien wat goed voelde.

Optie 1: Eclectisch maar leuk?

Deze configuratie is technisch uitgebalanceerd qua kleur en hier hebben we een tijdje mee geleefd. De kastdeur ging prima open omdat de rieten tafel met rok een stukje omver geschoven was. Is het eigenzinnig en leuk? Zeker. Vind ik het idee van al dit classic leuk? Zeker. Maar het voelde als een ander huis en moest gewoon meer gekalmeerd worden.

Need wat je misschien vergeet, is dat we deze ongelooflijke Artwork Deco-tinten in een antiekwinkelcentrum hebben gevonden en dat we ze heel graag in deze kamer willen gebruiken. We hadden ze aan de zijkant van het mattress en hingen lange tijd voor beide ramen en vonden het geweldig, maar ze zijn zo groot dat ze nog meer problemen veroorzaken met de nachtkastjes. Moeten ze echt hoog gaan? Misschien? Moeten ze gewoon aan de rechterkant staan ​​en gespreid zijn? Misschien (zie verder hieronder).

Als ik prioriteit zou moeten geven aan welke koekoeksvintage ik in deze kamer wil bewaren, zouden het 100% de hangende tinten zijn. IK HOU VAN ZE. Natuurlijk, ik ben dol op de rieten spooktafel (vanaf Winkel Wilma in Portland) maar ik weet dat ik dat elders kan gebruiken. Ik hou ook van dat lieve dressoir dat ik voor $ 100 op Fb Market heb gekregen en ik vind het niet erg om het voor het raam te zetten, maar nogmaals, het voelt gewoon als een heel ander huis. Het mattress helpt niet (ik heb geprobeerd te bestellen dit mattress maar het is niet op voorraad, dus ik probeer erachter te komen welke andere opties we hebben).

Optie 2: Geschilderd en gekapt?

Dan heb ik deze twee tabellen die ik heb verzameld, beide classic van Craiglist/Fb Market. Beide kunnen geverfd worden, maar BEIDE zijn te hoog, dus ze moeten vanaf de onderkant van hun benen worden afgesneden. haalbaar? Zeker. Voelt het helemaal goed? Nee. Ik ben zo dol op de geschulpte tafel en hij is smal genoeg dat hij aan de linkerkant van het mattress kan en de kastdeur nog open kan, maar wat moet ik dan aan de rechterkant zetten? Jullie allemaal, ik hou van SYMMETRIE IN EEN SLAAPKAMER. Ik denk dat ik daar moeite mee heb…

Optie 3: Niet dit, maar misschien?

Oké, dus hier hebben we de geschulpte tafel aan de linkerkant gezet en vervolgens hun kostuumkoffer aan de rechterkant (die heel mooi voor het raam previous). Toen gooide ik dit classic dekbedovertrek er bovenop om me voor te stellen dat ik hem opnieuw zou kunnen bekleden (en hij is zojuist HMMM… als ik een maand later naar deze foto’s staar, realiseer ik me dat deze twee een geweldige optie zijn als we de kofferbak opnieuw zouden bekleden met iets eenvoudigs en dan de schulptafel (eenmaal wat ingekort) een evenwichtige verf zouden geven. kleur. En als je je afvraagt ​​of ik erover heb nagedacht om het mattress te verven: dat heb ik zeker gedaan. Birdie is onvermurwbaar en ze zegt dat het “echt aardend is en goed van de muur springt”. Jullie horen haar leren van en Me helemaal papegaaien is een geheime vreugde die ik niet weet te uiten. Dus ik wil haar inbreng eren, maar zou het mattress beter zijn als het een lichtere, meer gedempte toon had? Natuurlijk. Maar dan misschien gewoon een eenvoudige gestoffeerde mattress zou sowieso beter zijn, en ik zou dit mattress vrij gemakkelijk aan een buurman kunnen schenken, dus ik wil niet meer tijd/geld besteden aan een stuk dat hier misschien helemaal niet thuishoort.

Hier wilde ik dat we ons allemaal een voorstelling zouden maken van hoe de lampen er hier zouden uitzien – need zoals ik al zei, ze zijn mijn eerste prioriteit om werk te maken. Maandenlang dacht ik: “Laten we er gewoon voor gaan, er gekke AF van maken, en gewoon leunen op de excentrieke Engelse kleindochter”. Maar met de rommel/dingen die haar leven met zich meebrengt, voelt de kamer gewoon als VEEL. Als ik terug in de tijd zou kunnen gaan en een minder druk behang zou kunnen kiezen, zou ik (I Liefde dit papier, maar het is VEEL, dus we moeten het kalmeren).

Optie 3.5:

Je kunt het proces zien waarbij ik gek werd, in realtime. Hier dacht ik dat ik misschien de financial institution aan de rechterkant opnieuw zou kunnen bekleden, de tafel met plint terug zou brengen, BEIDE lampen aan de rechterkant zou ophangen (verspringend), EN DAN, om de lampen in evenwicht te brengen, een staande kleurrijke lamp zou inbrengen als vriend naar de tafel met rand (die nu gecentreerd op het raam staat). Tot nu toe is dit ons favoriete “idee”, maar het is er zeker niet. Wat je ook moet weten is dat de lampenkappen ECHT GROOT zijn, en als ze laag hangen, voelen ze enorm groot naast elk nachtkastje, maar als je ze hoog ophangt, bedekken ze de mooiste delen van het raam. Moet ik ze gewoon helemaal achterwege laten en ze gebruiken in de schuur/speelhuis die ik voor de kinderen wil maken om in de zomer te spelen? MISSCHIEN. Maar ze brengen zo’n schok van vreugde elke keer als ik ze zie…

Optie 4: symmetrisch en saai

Ik kon een paar eenvoudige symmetrische nachtkastjes niet proberen. We hebben deze uit LA meegenomen en ze zijn eenvoudig en fijn, maar ze zien er hier dom en klein uit. Houd ik van symmetrie in een slaapkamer? DAT DOE IK ZEKER. Maar ik wil dat ze breder zijn, iets lager en nog steeds ondiep, zodat ze niet voor de kast komen. Zoals twee lage dressoirs (waar ik hoog en laag naar heb gezocht). Maar dit is waar ik begon te overwegen om het mattress te vervangen door een eenvoudiger, stevig gestoffeerd mattress. Als het een middelblauw gestoffeerd hoofdbord zou zijn (geen voetenbord, ik vind een voetenbord stiekem toch niet zo mooi) en dan heb ik twee op maat gemaakte lage en brede dressoirs laten maken, DAN grasp je de lampen aan beide kanten op en is het nog steeds tremendous leuk, maar kalmeert het. Als ik met mijn vingers zou kunnen knippen, zou ik dat doen, maar ik wil dit ook heel graag snel fotograferen en naar buiten brengen.

Ik denk dat ik op de lange termijn weet waar ik heen ga, maar op de korte termijn wil ik je laten zien wat ik kan bereiken met wat we voorhanden hebben. Na deze shoot voor dit bericht staarde ik urenlang naar de foto’s, ik had het idee om de kamer helemaal om te draaien, het mattress aan de tegenoverliggende muur met uitzicht op de ramen te zetten en haar prikbord hier tussen de ramen te hangen met haar ronde kunst tafel in de hoek. En dat kan ik gewoon!

Voorlopig werk ik met wat we hier hebben (tenzij ik iets anders in de stad vind) omdat we deze week deze kamer fotograferen en eerlijk gezegd ben ik opgewonden om te zien wat we voorlopig samen kunnen brengen (wetende dat ik meer heb langetermijndoelen om hier meer moderniteit en symmetrie aan toe te voegen). Deze week zul je zien wat we met de ramen hebben gedaan (wat weliswaar NIET hielp om de boel te kalmeren), zodat de gekke trein het station heeft verlaten, en we zijn blij om je te laten zien waar we zijn aangekomen in de eerste ronde van Birdies Room. WENS ONS GELUK. 🙂

*Foto’s door Kaitlin GroenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here