Home Technische gadgets voor thuis Draadloze fietsremmen | Hackaday

Draadloze fietsremmen | Hackaday

0
Draadloze fietsremmen |  Hackaday


Fietsen zijn de meest efficiënte machines om een ​​persoon te verplaatsen, en draadloze aandrijflijnen zijn aangekondigd als een manier om het schakelen consistenter te maken en minder onderhoud te vergen. (Blake Samson) vroeg zich af of hetzelfde zou kunnen gelden draadloze remmen.

Een close-up van de voorvork van een fiets met een grote servo van 150 kg, gemonteerd op een plaat die hem boven de schijfremklauw plaatst.  Aan de zijkant van de remklauw zijn draden zichtbaar die tussen de servo, de schakelkast en de batterij lopen.Geïnspireerd door de controller voor een RC-auto, koos (Blake) een servo van 150 kg, bevestigd aan een kabelbediende hydraulische schijfremklauw om de remkracht uit te oefenen. De servo, ontvanger, stroomstabilisator en batterijen waren allemaal gemonteerd op een op maat gemaakte stalen plaat die was vervaardigd om onder de remklauw te monteren. (Blake) knipte een oude set mountainbike-remhendels in stukken om de stuurbevestigingen opnieuw te gebruiken en plaatste er vervolgens de batterijen, controller en vingertrekkers op.

Vol vertrouwen in zijn hackvaardigheden nam (Blake) de fiets vervolgens mee op een aantal paden om de remmen te testen. Als prototype waren er onderweg een paar verrassingen, zoals een van de trekkers die vergrendeld bleef in de rempositie, maar ze presteerden bewonderenswaardig genoeg dat hij over een Mk nadenkt. 2.

Fietsen zijn een van onze favoriete hackplatforms. Zorg ervoor dat u dit afrekent dromerige bakfiets gebouwdeen geweldige fietscamperof wat er kan gebeuren als uw fiets kapot is afhankelijk van de wolk werken.

Dankzij (FedX op de Hackaday-onenigheid) voor de tip!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here