Home Slaapkamer interieurontwerp Ontdek het ultieme in kleedkamerontwerp met Fabri.

Ontdek het ultieme in kleedkamerontwerp met Fabri.

0
Ontdek het ultieme in kleedkamerontwerp met Fabri.


Keukens en kasten, op maat.

Fabri combineert stijl en functionaliteit en creëert al meer dan vier decennia op maat gemaakte ruimtes, waaronder premium, op maat ontworpen en op maat gemaakte keukens en kasten.

Het merk, opgericht in 1983, staat synoniem voor design, kwaliteit, elegantie en exclusiviteit.

De reis begon met een eenvoudig maar krachtig doel: de Portugese markt voorzien van keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Snel vooruit naar vandaag, en de naam Fabri vertegenwoordigt wereldwijd het toppunt van keukenontwerp en -productie.

Maar het zijn niet alleen keukens. In de loop der jaren heeft Fabri zijn repertoire uitgebreid met kasten, badkamers en een breed scala aan op maat ontworpen meubels.

En als we kasten zeggen, bedoelen we kasten die zelfs meneer Massive niet kon bedenken – eet je hart op, Carrie.

Elke Fabri-inloopkast is een bewijs van de toewijding van het merk aan het creëren van gepersonaliseerde woonontwerpoplossingen die functionaliteit en innovatie combineren. Deze intrinsieke waarden zijn het resultaat van niet-aflatende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, uitgevoerd door een multidisciplinair crew.

Van conventionele deuren en inloopkasten tot schuifdeuren: elk meubelstuk is een meesterwerk van design en functionaliteit.

Fabri heeft niet alleen prachtig ontworpen ruimtes gecreëerd, maar heeft dit ook gedaan met een diepe betrokkenheid bij het milieu. Sinds de oprichting heeft het bedrijf maatregelen genomen om de affect op het milieu tot een minimal te beperken. Ze werken nauw samen met gecertificeerde leveranciers die zich houden aan verantwoorde en duurzame praktijken.

De activiteiten van Fabri zijn een combine van geavanceerde technologie en nauwgezet vakmanschap. Hun fabriek van 2.700 vierkante meter is een bewijs van de Europese normen op het gebied van veiligheid en milieubescherming. Deze productie-eenheid combineert de efficiëntie van ultramoderne assemblagelijnen met de kwaliteit en personalisatie die handwerk biedt. Het resultaat? Hoogwaardige, op maat gemaakte stukken die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Oh, en de droomkast van ieder meisje natuurlijk.

Contact: FabriLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here