Home Huizen bouwen Lente-opfrisbeurt voor de storage met Scott’s Miracle-Gro

Lente-opfrisbeurt voor de storage met Scott’s Miracle-Gro

0
Lente-opfrisbeurt voor de storage met Scott’s Miracle-Gro


De zomer komt snel dichterbij en dat brengt vakantievieringen, familiebijeenkomsten, speelafspraken en nog veel meer met zich mee! Wanneer u onze oprit oprijdt, wordt u eerst begroet met deze kant van ons huis, niet met onze mooie veranda, en hoewel er een welkomstbord stond, was het niet echt ‘gastvrij’ of aantrekkelijk.

Ik stopte bij Walmart’s Backyard Centre en vulde mijn winkelwagen vol met een heleboel benodigdheden om een ​​gastvrije uitstraling te creëren, en daar hoorde natuurlijk een aantal prachtige planten en bloemen bij, samen met Scott’s Miracle-Gro-benodigdheden om ze te laten bloeien! Al deze artikelen (behalve de planten) zijn on-line verkrijgbaar bij Walmart.com voor afhalen in de winkel en veel ook voor verzending!


Hier is alles wat ik heb gepakt. Ik vind het geweldig dat je alles kunt pakken, van plantenbakken tot huisdecoratie, tot potgrond, allemaal van Walmart of Walmart.com


Ik wilde 2 bijpassende grote plantenbakken aan weerszijden van de storage toevoegen en deze grote zwarte moderne plantenbak potten zijn gewoon zo goed! Natuurlijk, toen had ik er wat nodig Scott’s Miracle-Gro potmix en een bos bloemen om ze te vullen.

Bij het oppotten van nieuwe bloempotten, vooral grote, kunt u karton, recyclebare materialen zoals de kweekpotten waarin de bloemen komen, compost zoals bladeren en gemaaid gras gebruiken om de bodem te vullen, zodat de bloempot niet zo zwaar is om te verplaatsen en u de mogelijkheid heeft om gebruik iets minder aarde. Ik vulde mijn plantenbakken voor ongeveer 1/3 vol met tuinafval/bladeren en vulde vervolgens de relaxation ermee Scott’s Miracle-Gro-grond. Ik gebruik en ben al jaren dol op de producten van Scott – in mijn verhoogde moestuinbedden, plantenbakken, kamerplanten en meer! Ze hebben specifieke grond voor elk gebruik – inclusief potgrond die kan worden gebruikt voor potten met bloemen of potten met groenten, grond in de grond voor bloemen of groenten, verhoogde tuinbedaarde en nog veel meer! Hoewel een groot deel ervan voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u het specifieke kind gebruikt voor het challenge dat u doet voor de beste resultaten.

Ik volg altijd deze formule voor planten/bloemen om mijn potten te vullen – je wilt een Filler, Spiller en een Thriller-fabriek. Die planten kunnen elkaar enigszins overlappen of in meerdere categorieën passen. En je wilt overwegen of ze in de gedeeltelijke zon of in de volle zon zullen staan: mijn plantenbakken staan ​​meestal in de volle zon, dus ik heb allemaal volle zonplanten.

Mijn Spiller (maar zou ook in de vulmiddel En thriller categorieën) is die prachtige paars/roze plant genaamd a Verbena – het is ook een vaste plant, dus ik hoop hem te overwinteren en hem elk jaar terug te laten komen in deze pot. De Thriller of de plant met enige hoogte wordt een andere vaste plant genoemd Dreameria Dagdroom Spaarzaamheid. Het zijn de lange stekelige roze balbloemen. En voor mijn vulmiddel Ik pakte wat witte bloemen genaamd Lobelia.

Ik heb ook wat eenvoudig wit toegevoegd Zwaai Petunia’s voor nog wat vulmiddel (en dat zullen ze waarschijnlijk ook doen morsen ook een beetje over de rand) en wat roze Vincas – dit zijn beide eenjarige planten, maar doen het buitengewoon goed in de volle zon en hitte en zijn elk jaar gemakkelijk en goedkoop te vervangen.

Hier kun je zien hoe ik ze heb gerangschikt en in de pot heb geplant – ik plaats mijn thriller- of grotere plant altijd in het midden, de spiller aan de voorkant of opzij aan de voorkant, en vul dan aan met al je andere planten en bloemen.

Die roze Verbena is zo’n show-stoppende plant met zijn draperende bloemen, volle bladeren en verspreidingsmogelijkheden.

Wanneer u investeert in mooie plantenbakken en bloemen, wilt u ze echt de greatest mogelijke zorg geven, zodat ze goed kunnen gedijen! Dat begint met Scott’s Miracle-Gro-grondmaar Scott’s heeft ook een flink aantal bemestingsopties die weer kunnen worden gebruikt met verschillende beplantingsmogelijkheden, van moestuinen, potten gevuld met bloemen/planten, bloemen in de volle grond en zelfs kamerplanten!

Dit Scott’s Miracle-Gro Shake ‘n Feed is geweldig voor het vullen van nieuwe plantenbakken, omdat je het door de aarde kunt mengen terwijl je het aan de potten toevoegt en het je planten continu voedt gedurende maximaal 3 maanden. Je kunt ook over de grond van bestaande planten of potten strooien, dit een beetje in de grond werken en daarna goed water geven. Als je in de lente en herfst een bemesting wilt en het vergeet, dan is deze methode een geweldige optie!

Ik heb dit gebruikt Scott’s Miracle-Gro universele voeding al een aantal jaren – in mijn moestuinen met verhoogde bedden, mijn planten in de grond, potten met bloemen en zelfs mijn kamerplanten. Dit is een poeder dat je in een gieter mengt, en zoals je weet vind ik het heerlijk om rond te lopen en naar mijn planten te kijken, dus ik gebruik dit graag elke week of twee als ik water geef.

Ik kan niet wachten om deze bloemen te zien groeien en invullen en de hele lente en zomer zo’n schoonheid aan dit gebied toe te voegen! Ik zal er aan moeten denken om over ongeveer een maand een bijgewerkte foto te maken en je te laten zien hoe ze er dan uitzien.

Ik heb ook een gepakt nieuw buitenkussen voor deze Adirondack-stoelen een citronella kaars om deze plek op te fleuren en ik absoluut HOU van die nieuwe gieter. Ik geef de voorkeur aan een gieter met een enkele uitloop, vooral als ik potten en kamerplanten water geef. Deze heeft een heel goed formaat en kan veel water bevatten.

Ik vind het geweldig hoe gezellig deze plek is geworden! Wij gebruiken dit inderdaad Adirondack-stoel bijna dagelijks terwijl ik zit en kijk hoe mijn kleine meid fietst en speelt op de oprit en nu is het gezellig voor ons en ook gastvrij voor gasten!

Verschillende van deze planten zijn bestuiversplanten voor kolibries en vlinders, dus ik kan niet wachten om ze rond te zien vliegen.

Dit gebied is nu een stuk gastvrijer en ik kan niet wachten om te zien hoe deze plantenbakken het hele seizoen vollopen en bloeien – ze zouden binnen een paar weken enorm groot moeten zijn en rijk aan bloemen!

Alle Scott’s Miracle-Gro-producten en al het andere dat ik heb gebruikt (behalve de eigenlijke planten) zijn hier allemaal gelinkt – je kunt ze zelfs bij je plaatselijke Walmart ophalen in de winkel en het meeste wordt ook verzonden.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here