Home Huizen bouwen 20 manieren om overgebleven kalkoen te gebruiken: een gecultiveerd nest

20 manieren om overgebleven kalkoen te gebruiken: een gecultiveerd nest

0
20 manieren om overgebleven kalkoen te gebruiken: een gecultiveerd nest


Overgebleven Turkije-recepten.

U zult ongetwijfeld wat additional kalkoen krijgen van uw vakantiediner. Dat doen we altijd (soms denk ik dat de restjes beter zijn dan het eigenlijke avondeten)! Maar hoewel restjes geweldig zijn, kunnen te veel restjes een probleem worden. Er zijn maar een beperkt aantal kalkoensandwiches die een persoon kan eten! Als je wat anders wilt Manieren om overgebleven kalkoen te gebruikendan moet je de heerlijke recepten hieronder eens bekijken!

20 manieren om overgebleven kalkoen te gebruiken - Overgebleven kalkoen betekent niet dat je alleen kalkoensandwiches hoeft te eten! Probeer deze recepten voor een aantal verschillende (en heerlijke) manieren om overgebleven kalkoen op te eten! | extra kalkoen, overtollige kalkoen, manieren om overgebleven Thanksgiving-kalkoen, kerstkalkoen, kalkoensoep, kalkoentaco's, kalkoenschotels te gebruiken, eten, #recept #kalkoen #ACultivatedNest

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Laat al dat goede overgebleven vakantiekalkoen niet verloren gaan! Er zijn tientallen geweldige recepten die u zullen helpen deze te gebruiken, zonder dat u zich verveelt door de hele tijd kalkoen te eten. Je kunt sandwiches, soepen, taco’s maken, vrijwel alles dat vlees gebruikt, kan worden gemaakt met je lekkere additional kalkoen! Hier zijn enkele heerlijke manieren om je overgebleven kalkoen op te maken!

Natuurlijk hoef je niet al je overgebleven kalkoen op te eten binnen een week nadat je het hebt gemaakt. Er is niets mis met het bevriezen van het teveel. Overweeg het te versnipperen en in te vriezen in gallon-diepvrieszakken. Of snij plakjes, blokjes of grote stukken eraf (afhankelijk van hoeveel je nog over hebt) en vries dat in. Als je dan echt weer kalkoen wilt, heb je een voorgekookte kalkoen klaar staan!

20 manieren om overgebleven kalkoen te gebruiken

Er zijn veel smakelijke manieren om overgebleven Thanksgiving-kalkoen of kerstkalkoen (of kalkoen van welke maaltijd dan ook) te gebruiken. Hieronder staan ​​enkele kalkoensandwiches, maar ik heb ze alleen toegevoegd omdat ze creatiever leken dan de typische kalkoensandwich en een leuke smaakverandering konden zijn. Hieronder staan ​​ook veel recepten die doorgaans worden gemaakt met kip of rundergehakt, maar in plaats daarvan zijn gemaakt met kalkoen en heerlijk klinken. Bekijk dus voor wat smakelijke inspiratie al deze manieren om additional gekookte kalkoen te gebruiken!

1. Het gedoe van een boerenmeisje – Kruidige kalkoensandwich met gegrilde kaas en zongedroogde tomatenspread

2. Amanda’s kookkunsten – Kalkoen, cranberry en vullingzak

3. De Anthony-keuken – Turkije en knoedels

4. De gezonde fijnproever – Turkije, Appelontbijthash

20 manieren om overgebleven kalkoen op te eten - Overgebleven kalkoen betekent niet dat je alleen kalkoensandwiches hoeft te eten! Probeer deze recepten voor verschillende (en heerlijke) manieren om overgebleven kalkoen op te eten! | extra kalkoen, overtollige kalkoen, manieren om overgebleven Thanksgiving-kalkoen, kerstkalkoen, kalkoensoep, kalkoentaco's, kalkoenschotels te gebruiken, eten, #recept #kalkoen #ACultivatedNest

5. Jo kookt – Overgebleven kalkoennoedelsoep

6. De keuken is mijn speeltuin – Kalkoen & Abrikoos Sliders

7. Leven als aardbei – Kalkoentaarten

8. Leven op een dubbeltje – Recept voor kalkoenchampignonschotel

20 Recept voor overgebleven kalkoen - Overgebleven kalkoen betekent niet dat je alleen kalkoensandwiches hoeft te eten! Probeer deze recepten voor verschillende (en heerlijke) manieren om overgebleven kalkoen op te eten! | extra kalkoen, overtollige kalkoen, manieren om overgebleven Thanksgiving-kalkoen, kerstkalkoen, kalkoensoep, kalkoentaco's, kalkoenschotels te gebruiken, eten, #recept #kalkoen #ACultivatedNest

9. Liefde en olijfolie – Overgebleven kalkoentaco’s met cranberrysalsa

10. Melissa’s keuken – Turkije halvemaanvormige pleinen

11. Het gedoe van een boerenmeisje – Gerookte Kalkoensoep met Champignons en Zoete Aardappelen

12. De gezonde fijnproever – Overgebleven kalkoensalade met romige sinaasappel-poppy-dressing

20 manieren om extra overgebleven kalkoen te gebruiken - Overgebleven kalkoen betekent niet dat je alleen kalkoensandwiches hoeft te eten! Probeer deze recepten voor verschillende (en heerlijke) manieren om overgebleven kalkoen op te eten! | extra kalkoen, overtollige kalkoen, manieren om overgebleven Thanksgiving-kalkoen, kerstkalkoen, kalkoensoep, kalkoentaco's, kalkoenschotels te gebruiken, eten, #recept #kalkoen #ACultivatedNest

13. Jo kookt – Restjes kalkoen met pistachepesto en broodje rucola

14. De keuken is mijn speeltuin – Turkije halvemaanbeten

15. Wonen in een klein huis – Kalkoen en Feta Quesadillas

16. Leven op een dubbeltje – Hete of pittige kalkoensandwiches

20 verschillende manieren om overtollige overgebleven kalkoen te gebruiken - Overgebleven kalkoen betekent niet dat je alleen kalkoensandwiches hoeft te eten! Probeer deze recepten voor verschillende (en heerlijke) manieren om overgebleven kalkoen op te eten! | extra kalkoen, overtollige kalkoen, manieren om overgebleven Thanksgiving-kalkoen, kerstkalkoen, kalkoensoep, kalkoentaco's, kalkoenschotels te gebruiken, eten, #recept #kalkoen #ACultivatedNest

17. Liefde en olijfolie – In bier gestoofde kalkoentaco’s

18. Liefde bakt goede taarten – Cran-Apple Kalkoensandwich

19. Crème de la Crumb – Enchillada’s uit Turkije

20. De gezonde fijnproever – Gezonde en geruststellende kalkoensoep

Zijn dit niet een paar heerlijk klinkende overgebleven kalkoenrecepten? Nu hoeft de week na een kalkoenvakantie niet meer vol te staan ​​met kalkoensandwiches!

Als je in het start liever niet zoveel kalkoen overhoudt, overweeg dan om volgend jaar een kleinere kalkoen of kalkoenonderdelen te kopen. We zijn een paar jaar geleden overgestapt op kalkoendelen (poten en vleugels), en het was geweldig! We hebben nog steeds restjes, maar dat zijn slechts de delen waar mijn familie de voorkeur aan geeft, en het is een beheersbare hoeveelheid. Maar voor sommige mensen zijn de restjes het beste deel van een vakantie in Turkije. Dus blijf in dat geval een grote vogel bereiden en geniet van alle leuke kalkoenrecepten hierboven!

Heb je meestal veel kalkoenresten? Wat maak je ermee?

20 manieren om overgebleven kalkoen te gebruiken - Als u veel kalkoenoverschotten heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft geen dozijn kalkoensandwiches te eten! Bekijk in plaats daarvan deze 20 lekkere en creatieve overgebleven kalkoenrecepten! | extra kalkoen, overtollige kalkoen, manieren om overgebleven Thanksgiving-kalkoen, kerstkalkoen, kalkoensoep, kalkoentaco's, kalkoenschotels te gebruiken, eten, #resten #kalkoen #ACultivatedNest

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Free of charge Thanksgiving-printables

Gratis Thanksgiving-printables

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here