Home Meubilair De prime 4 bankcollecties van Sofa Potatoes – Sofa Potatoes-meubels

De prime 4 bankcollecties van Sofa Potatoes – Sofa Potatoes-meubels

0
De prime 4 bankcollecties van Sofa Potatoes – Sofa Potatoes-meubels


Op zoek naar een nieuwe financial institution, of is het tijd om er eentje te vervangen? Zoek niet verder dan de 4 populairste collecties van Sofa Potatoes! Waarom zijn deze collecties het populairst? Sofa Potatoes heeft immers nog verschillende andere collecties die allemaal superieur consolation en kwaliteit bieden. Er is gewoon iets aan deze collecties dat de aandacht van mensen trekt.

Laten we onze prime 4 bankcollecties eens nader bekijken:

Als eerste is er de Fluffy-collectie

Pluspunten:

 • Een comfortabele en toch duurzame financial institution die geweldig is voor elke ruimte.
 • De afzonderlijke modules geven u de vrijheid om uw ruimte in te richten.
 • De financial institution is verkrijgbaar in verschillende stof- en kleurcombinaties.

Nadelen:

 • Het prijskaartje kan aan de hogere kant zijn, afhankelijk van het aantal modules dat u wilt.
 • Voor sommige mensen misschien te luxueus.
 • Alleen verkrijgbaar in stof.

De Pluizig Assortment valt op door zijn eenvoudige, moderne body. Voor degenen die een bescheiden financial institution in huis willen, brengt de Fluffy een aparte, strakke stijl. Met een diep, zacht zitkussen en zachte, ondersteunende armleuningen is deze collectie zeker een grote hit in elk huis.

beste modulaire banken in Austinretro roestoranje bank die modulair is

Het is ook modulair, wat betekent dat deze collectie in afzonderlijke modules bestaat. Dit maakt een verscheidenheid aan configuraties mogelijk, zodat u voor elke ruimte de perfecte oplossing kunt vinden. Bovendien is deze collectie verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen! Dus als je liever iets anders wilt dan de neutrale kleur die je in de meeste moderne huizen aantreft, kies dan voor een van onze opvallendere stoffen.

Het volgende is de SoCo-collectie

Pluspunten:

 • Kussens zijn zacht en bieden meer ondersteuning dan de Fluffy.
 • Het kleinere profiel biedt meer ruimte voor gezellig loungen.
 • Heeft een van onze diepste, gezelligste zitplaatsen.

Nadelen:

 • Het prijskaartje kan aan de hogere kant zijn, afhankelijk van welk stuk uit de collectie je wilt.
 • De kussens zijn niet ideaal voor wie een stevigere zit nodig heeft.
 • Alleen verkrijgbaar in stof.

Deze collectie valt op door zijn kleinere profiel en uitnodigende kussens. De SoCo collectie gaat verder dan het moderne kader. De SoCo is niet zo luxueus als de Fluffy, maar slaagt er nog steeds in om kussens te hebben waar je meteen in kunt wegzakken (met een beetje meer ondersteuning).

groene sectionele banken modern meubilair in austin
moderne neutrale banken, de meest comfortabele banken voor thuis

Het ziet er ook zo stijlvol uit in al onze beschikbare configuraties. Wilt u meer ruimte voor uw gezin om zich comfortabel te voelen? De SoCo-sectie is een briljante keuze voor een woonkamerbank. Als je een meer betaalbare optie wilt, ga dan voor de SoCo-bank of loveseat.

Ten derde is er de Wallace-collectie

Pluspunten:

 • Een meer betaalbare optie in vergelijking met de andere collecties.
 • De kussens zijn ondersteunend, maar toch zacht en comfortabel.
 • Het is verkrijgbaar in zowel stof- als leervarianten.

Nadelen:

 • Niet zo luxueus als de andere collecties.

Deze collectie is een eerbetoon aan klassieke ontwerpen uit de afgelopen decennia. Je zult merken dat de stukken uit deze collectie passen in een fashionable huis uit het midden van de eeuw.

saliegroene bank moderne bank uit het midden van de eeuw

De Wallace is populair omdat het alle klassieke designelementen heeft zonder dat het te gedateerd aanvoelt. Er is een focus op functionaliteit en consolation, met slanke, faucets toelopende poten, comfortabele kussens en indrukwekkende tufting op de rugkussens (of het ontbreken daarvan als je dat liever hebt).

Tenslotte de Ladybird-collectie

Pluspunten:

 • Wordt geleverd met charmante kussenkussens voor further ondersteuning.
 • Extreem veelzijdige uitstraling en gemiddeld zitcomfort. Niet te zacht of te stevig.
 • Verkrijgbaar in stof- en leervarianten.

Nadelen:

 • Het zitkussen kan niet ongegetuft worden gemaakt.
 • Te mooi.

Bij deze collectie draait alles om het maken van een assertion met zijn opvallende prints en levendige kleuren!

beste slaapbanken om de schattigste slaapbanken te kopen

Deze chique banken zijn excellent voor wie iets unieks wil. Lieveheersbeestje banken bieden een moderne draai uit het midden van de eeuw aan een traditioneel ontwerp, met hun functionele body en charmante karakter.

beste moderne banken uit het midden van de eeuw, de beste banken voor bij u thuis

Kijk maar eens naar het bijzondere, ongecompliceerde zitkussen. Waardeer de sierlijke, faucets toelopende poten en de zachte, ondersteunende zitkussens. Je vindt de Ladybird-collectie in ons assortiment stoffen en leersoorten, zodat je dit stuk echt jouw exemplaar kunt maken.

Keuzes, keuzes

Binnen onze populairste collecties is er voor ieder wat wils. Wij nodigen u uit om door onze collecties te bladeren en er een te kiezen die het beste bij uw stijl, behoeften en funds previous. Of je nu op zoek bent naar een modernere look of iets bohemiens en unieks, wij hebben het voor je.

Sofa Potatoes maakt al het meubilair lokaal in Austin, Texas. Dus als u verliefd wordt op een van onze banken en besluit deze mee naar huis te nemen, weet dan dat u hiermee een gemeenschap van lokale werkers steunt. We hopen dat je hier bij Sofa Potatoes het perfecte stuk voor je huis vindt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here