Home Huizen renovatie Beste wafelijzers: 10 eenvoudige stukken

Beste wafelijzers: 10 eenvoudige stukken

0
Beste wafelijzers: 10 eenvoudige stukken


Ik had de aanschaf van een wafelijzer al meer dan tien jaar uitgesteld (“hoe vaak maken we überhaupt wafels?”), totdat mijn driejarige dochter echte interesse in wafels toonde en ik besefte dat ik er gezonde ingrediënten in kon stoppen. in plaats van het gebruikelijke karnemelkrecept. We kochten een All-Clad Belgisch wafelijzer en starten nu elke maandag met een wafelontbijt. Hoe heb ik ooit zonder kunnen leven? Hier zijn onze favoriete opties in verschillende vormen, wafelstijlen, elektrische en draagbare versies.

NB: Zie ons bericht Vlucht van de hommel, een Parijse viering voor een van onze favoriete entertainmentideeën van kunstenaar Cecile Daladier met een stevige stapel Belgische wafels.

het wafelijzer dat ik heb gekozen (dankzij de rec via heidi swanson) is de geheel beklede 12
Boven: het wafelijzer dat ik heb gekozen (dankzij de rec through Heidi Swanson) is de All-Clad Belgische wafelijzer voor 2 plakjes; $ 199,95 bij All the pieces Kitchens. Het grotere mannequin voor het maken van 4 wafels tegelijk is de All-Clad 4-vierkante digitale gastronomische wafelijzer met verwijderbare platen. Merk op dat verwijderbare platen een echt voordeel zijn; Het handmatig schoonmaken van de spleten van borden met keukenpapier of een spons is geen glamoureuze taak.

voor degenen die geïnteresseerd zijn in de cirkelvormige wafel, het volledig beklede wafelijzer d 13
Boven: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de cirkelvormige wafel, de Volledig beklede wafelijzer verdeelt een cirkel in vier driehoekige wafels; $ 149,95 bij Crate & Barrel.

het traditionele scandi skeppshult wafelijzer is een 8.25 inch gietijzeren wafel 14
Boven: De traditionele Scandi Skeppshult wafelijzer is een 8,25-inch gietijzeren wafelijzer dat de traditionele hartvormige wafel in Noorse stijl maakt. Dit soort strijkijzer wordt op een brander geplaatst, gevuld met beslag, vervolgens gesloten en vastgehouden met een ovenwant terwijl de wafel kookt, met als voordeel dat het strijkijzer draagbaar is en ideaal voor op de tenting; $ 175 bij Skeppshult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here