Home Slaapkamer interieurontwerp Zoey On-line: zorg ervoor dat uw logeerkamer dit seizoen in vorm komt

Zoey On-line: zorg ervoor dat uw logeerkamer dit seizoen in vorm komt

0
Zoey On-line: zorg ervoor dat uw logeerkamer dit seizoen in vorm komt


Terwijl de seizoenen veranderen, is het tijd om onze slaapkamers een frisse nieuwe make-over te geven! Ben jij web zo enthousiast als wij over de komende lentetrends? Volg ons voor enkele toptips om uw logeerkamer klaar te maken voor het nieuwe seizoen…

De slaapkamer is een van de belangrijkste kamers in huis, dus stel u eens voor dat deze uw gasten na een lange reis het ultieme consolation biedt. Een mooie en serene slaapkamer biedt ook een oase van rust en stilte na een drukke dag winkelen en bezoeken. Door dit impact voor uw gasten tijdens de feestdagen te creëren, zullen ze zich veilig, comfortabel en vredig voelen, ook al zijn ze niet thuis.

Wat nodig is, is een goed ontworpen, functionele en toch creatief geïnspireerde slaapkamer om uw gasten aan te moedigen al hun zintuigen te prikkelen. Je wilt een sfeer creëren waarin ze de schoonheid van het meubilair en het spel van licht ten volle kunnen opnemen; waar ze de texturen van de stoffen willen voelen, evenals de objecten die voor hun plezier zorgvuldig zijn geplaatst; en te genieten van de stilte en de zachte geluiden van de natuur die hen een gevoel van sereniteit zullen geven.

Wat zijn de belangrijkste gadgets waar je op moet letten voor de slaapkamer?

● Hoofdeinde – Zorg er eerst voor dat het mattress comfortabel is – niet te stevig en niet te zacht. Plaats een ZOEY-hoofdbord in het kleurenschema op de muur achter het mattress of kies een hoofdbord met bijpassende ladeblokken om het mattress te omlijsten en een prominente plaats in de kamer te geven. Voeg een vleugje warmte en luxe toe door een gezellige, gestructureerde plaid stijlvol over het mattress te leggen.

● Kleuren – Er is aangetoond dat kleuren de stemming en de slaapkwaliteit beïnvloeden. Zachte, neutrale kleuren kunnen de slaap bevorderen, dus meng lichte tinten beige, ecru en taupe met tinten crème of wit om het mattress aan te kleden voor consolation, luxe en een goede nachtrust.

● Sokkels: Plaats een ZOEY-sokkel aan weerszijden van het mattress en plaats een lamp met de lampenkap in het kleurenschema en lampen die zacht, geel, heat licht uitstralen. Leg er een paar boeken op waarvan je weet dat je gast ervan zal genieten.

● Linnen: Kies kwaliteitslinnen dat licht is en binnen uw finances geprijsd is en de indruk wekt van luxe en consolation.

● Poef: Plaats een gemakkelijke stoel naast het raam, zodat uw gasten ‘s ochtends kunnen genieten van hun koffie en een goed boek kunnen lezen aan het start van de dag.

● Vloerkleden: Plaats een dik vloerkleed op tweederde van de hoogte onder het mattress om een ​​gevoel van symmetrie, continuïteit, evenwicht en verfijning met het hoofdeinde te creëren.

● Decoraccenten: voeg een vleugje natuur toe met een kamerplant of een vaas met verse snijbloemen. Kerststerren zijn bijzonder populair in deze tijd van het jaar. Geur is ook belangrijk, dus voeg een strategisch geplaatste geurkaars of rietverspreider toe om een ​​gastvrije sfeer te creëren zodra gasten de kamer binnenkomen.

● Zoete lekkernijen: u wilt dat uw gasten kunnen genieten van de lekkernijen en versnaperingen die u nog voor hen heeft liggen. Dit hoeft geen fortuin te kosten – plaats gewoon een klein bakje snoepjes of pepermuntjes op het zijvoetstuk (vermijd chocolaatjes of hittegevoelige producten). U kunt ook een kleine thee- en koffieruimte creëren met beschuit of koekjes.

● Characteristic wall: Deze vergt wat meer doe-tijd en further finances, maar je kunt een characteristic wall creëren door de muur tegenover het mattress in beige, ecru of taupe te schilderen – of smaakvol behang aan te brengen – om de kamer samen te trekken en af ​​te werken je creatie prachtig.

Als huiseigenaar hoeft u niet veel geld uit te geven om een ​​verfijnde look te creëren die uw gasten het gevoel geeft dat de slaapkamer professioneel is ingericht.

Het hoeft niet veel geld te kosten om een ​​onvergetelijke ervaring voor uw gasten te creëren. Er zijn veel manieren om een ​​luxe uitstraling te creëren tegen een betaalbare prijs met kwaliteitsmeubilair ZOEY.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here