Home Huizen bouwen Hallmark Channel Originele première van “Sealed with a Record” op zaterdag 16 december om 20.00 uur! #CountdowntoChristmas (GIVEAWAY)

Hallmark Channel Originele première van “Sealed with a Record” op zaterdag 16 december om 20.00 uur! #CountdowntoChristmas (GIVEAWAY)

0
Hallmark Channel Originele première van “Sealed with a Record” op zaterdag 16 december om 20.00 uur!  #CountdowntoChristmas (GIVEAWAY)


Dit is het seizoen om gezellig te worden en Hallmark Channel Authentic-films te bekijken! Je bent officieel uitgenodigd om met ons te live-tweeten tijdens de originele première van “Verzegeld met een lijst” aanstaande zaterdag 16 december. Stem af om 20.00 uur/19.00 uur. Voor degenen die met ons meetwitteren, wordt u uitgenodigd om een ​​leuk prijzenpakket te WINNEN. Blijf lezen om te zien hoe u met ons mee kunt doen en mee kunt doen om te winnen. Dit bericht wordt gesponsord door Hallmark Channel.

Hallmark Channel verzegeld met een lijstfilm.

HORLOGE VERZEGELD MET EEN LIJSTPREMIER

Bewaar de datum! “Verzegeld met een lijst” gaat in première op zaterdag 16 december. Stem af om 20.00 uur/19.00 uur. Ik ben zo opgewonden om dit met jou te ervaren en chatten op X (voorheen twitter) van second tot second terwijl de movie zich ontvouwt.

“Deze feestdagen gaat de feestelijke Carley op pad om haar lijst met verlaten goede voornemens van vorig jaar te overwinnen. Geholpen door collega Wyatt vindt ze liefde en het vertrouwen om haar dromen na te jagen.”

Ik denk dat we ons allemaal kunnen identificeren met het laten vallen van de bal als het gaat om jaarlijkse goede voornemens, dus ik ben geïntrigeerd door hoe Carley dit voor elkaar zal krijgen en Wyatt mee zal slepen. De grootste vraag is… zal er hier sprake zijn van een liefdesrelatie? De tijd zal het leren!

verzegeld met een promotionele afbeelding van de lijst

De movie heeft de hoofdrol Katie Findlay En Evan Roderick. Zijn ze niet de schattigste?

Bekijk hier de trailer van ‘Sealed With a Record’ om enthousiast te worden:

FAVORIETE VAKANTIEHERINNERINGEN

De feestdagen zijn absoluut mijn favoriet en is er iets beters dan een ronduit feestelijke movie om te vieren?

In 2023 is mijn favoriete manier om van een onvergetelijke avond te genieten, genieten van filmhapjes en snoepjes terwijl ik in mattress een movie kijk. Ik hou ervan om met manlief en katten te knuffelen, maar het is ook een leuke, luchtige manier om met vrienden te genieten van een feestelijke movie. Denk aan slaapfeestjes.

leuke filmavond in bed-ideeën met schattige picknickmand

Van popcorn tot cupcakes en snoepjes, er zijn zoveel leuke manieren waarop we hebben genoten van een avondje uit. Er zit voor mij veel nostalgie in de gezellige kerstfilms en het brengt mij meteen terug naar de kindertijd.

Meer van onze vakantietradities waar ik het meest van houd:

  • Het augurkornament in de growth vinden. Wie het vindt, wint een prijs.
  • Balspel in plasticfolie. Misschien heb je het wel eens gezien? Ik verpak heel veel lekkers in een plastic wikkelbol en geniet ervan als ik zie hoe mijn familie de bal om beurten uit elkaar haalt om de feestelijke snoepjes en cadeautjes te scoren. Het is geweldig.
kerst plastic balspel
  • Een cadeautje openen op kerstavond. Zolang ik mij kan herinneren mocht ik elk jaar één bijzonder cadeautje van mijn ouders openmaken. Dit is een traditie die ik samen met mijn zoon heb voortgezet. Het is een geweldige manier om herinneringen op te bouwen en spanning op te bouwen voor de grote dag.

Ik kijk er naar uit om aanstaande zaterdag samen met jullie naar ‘Sealed With A Record’ te kijken. Als u met ons dwell tweet, maakt u kans op een FUN-prijzenpakket waarmee u ook uw vakantie een improve kunt geven! Zie winactie hieronder!

verzegeld met een lijst film promo art

“VERZEGELD MET EEN LIJST” LIVE TWEET-GIVEAWAY

PRIJS: (1) $ 50 VISA DIGITALE CADEAUBON & HALLMARK CHANNEL CADEAUVERPAKKINGSKIT

Om in aanmerking te komen, moet je reageren through het onderstaande formulier en dwell tweeten met hashtags en handvatten (#SealedWithAList #CountdowntoChristmas en @HallmarkChannel) tijdens de originele première van “Verzegeld met een lijst” aanstaande zaterdag 16 december. Luister om 20.00 uur/19.00 uur.

De winnaar wordt geselecteerd en bekendgemaakt op “X”, voorheen bekend als Twitter. De winnaar heeft 24 uur de tijd om @DawnChats op X/Twitter een bericht te sturen om de prijs te claimen, anders wordt er een nieuwe winnaar getrokken. Succes! Tweet je dan!!

aftellen naar het kenmerkende kanaal van de kerstkalender

Er gaan 31 nieuwe originele movies in première tijdens #CountdowntoChristmas.

Leer meer over Hallmark Channel aftellen naar Kerstmis hier.

leuke kerstpicknickmand van HallmarkLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here