Home Slaapkamer interieurontwerp Voorbereiden op de lente met Chrysalis

Voorbereiden op de lente met Chrysalis

0
Voorbereiden op de lente met Chrysalis


Naarmate de seizoenen beginnen te veranderen, veranderen ook onze beddengoedcollecties. Pop biedt onze klanten de mogelijkheid om hun woonruimtes op te frissen, te beginnen met het heilige heiligdom van uw slaapkamers.

De eerste stap is het vervangen van zwaar winterbeddengoed door lichtere opties die beter aansluiten bij ons heerlijke, warme Zuid-Afrikaanse weer. Het is zeker tijd om de dikke dekbedden en winterlakens op te ruimen en te vervangen door ademende materialen zoals katoen of linnen. Onze Clima-Stability dekbedbinnenwerken zijn een absolute musthave tegen de naderende hitte. Ze zijn ademend en lichtgewicht omdat ze gevuld zijn met 90% ganzendons en 10% ganzenveren.

Een andere uitstekende manier om de essentie van de lente in uw slaapkamer huge te leggen, is door te kiezen voor neutraal gekleurd beddengoed. Deze neutrale tinten roepen een serene en rustgevende sfeer op, maar maken het ook mogelijk om kleurrijke decoratieve stijlopties te verkennen, zoals het toevoegen van een stijlvolle lichte deken of sierkussens die uw ruimte zeker een additional cachet zullen geven.

Andere opties zijn onder meer een subtiele kleuraccent, met onze omkeerbare dekbed- en kussenslopen, waar elke lenteliefhebber zich comfortabel en tevreden zal voelen.

Ons voorjaarsbeddengoed dient zeker als metafoor voor de thema’s vernieuwing en verjonging van het naderende seizoen het brengt een vleugje natuurschoon in uw huis met een fantastische combinatie van luxueus consolation en boeiende ontwerpen.

Bezoek ons ​​in onze showroom op Dartfield Street 19, Kramerville, Sandton, en start vandaag nog aan uw Chrysalis-reis. Bij Pop wij geloven in het afstemmen op uw stijl en het vinden van de perfecte combinatie van beddengoed die bij u previous.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here