Home Keukenontwerp IKEA en Semihandmade: een match Made in Kitchen Design Heaven

IKEA en Semihandmade: een match Made in Kitchen Design Heaven

0
IKEA en Semihandmade: een match Made in Kitchen Design Heaven


Wil je een persoonlijke aptitude toevoegen aan je IKEA keukenontwerp? Semihandmade heeft aptitude in overvloed.

In dit artikel:

  • IKEA fronten versus semi-handgemaakte, op maat gemaakte fronten
  • Vijf redenen waarom onze ontwerpcoördinator de voorkeur geeft aan ontwerpen met Semihandmade
  • Hoe Semihandmade jouw IKEA keukenontwerp ten goede kan komen

Onze keukendesignklanten willen meer uit hun IKEA keukenontwerpen. Als ze er immers blij mee zouden zijn dezelfde kant-en-klare keuken van de plank te pakken als ieder ander, zouden ze helemaal geen professionele ontwerper zoeken.

IKD-klanten willen ontwerpen op maat, maar willen geen obsceen bedrag betalen voor hun keukenrenovatie. We houden keukenrenovaties betaalbaar door te ontwerpen met IKEA SEKTION kastcombinaties, en vervolgens moedigen we onze klanten aan om creatief aan de slag te gaan. Terwijl velen bij IKEA deur- en ladefrontopties vinden die ze leuk vinden, geven anderen de voorkeur aan op maat gemaakte kastfronten en accessoires zoals die van Semihandmade.

meer opties voor deurenstijl van Semihandmade

Semi-handgemaakt maakt het gemakkelijk voor klanten om een ​​gulden middenweg te vinden in hun keukenmake-over. SEKTION kastdozen zijn van hoge kwaliteit en aanpasbaar, zodat klanten geld kunnen besparen op de binnenkant van de kasten en kunnen uitgeven aan de buitenkant – de onderdelen die hun keukenstijl echt bepalen.


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


@media alleen scherm en (min-breedte: 601px) { .ikd_video_container { show: flex; flex-richting: rij; achtergrondkleur: #f2f1ed; opvulling: 20px; } .ikd_heading_column {weergave: flex; breedte: 30%; opvulling rechts: 10px; gadgets uitlijnen: centreren; rechtvaardigen-inhoud: midden; } .video_column { breedte: 70%; } h2.v_align_middle { tekst uitlijnen: centreren !belangrijk; kleur: #999798 !belangrijk; marge: 0 !belangrijk; } } @media alleen scherm en (max. breedte: 600px) { .ikd_video_container { opvulling: 20px; achtergrondkleur: #f2f1ed; marge-links: -20px !belangrijk; marge-rechts: -20px !belangrijk; } .ikd_heading_column { breedte: 100%; tekst uitlijnen: centreren; gadgets uitlijnen: centreren; rechtvaardigen-inhoud: midden; } h2.v_align_middle { tekst uitlijnen: centreren !belangrijk; opvulling: 20px 0; kleur: #999798 !belangrijk; marge: 0 !belangrijk; } .video_column { breedte: 100%; } }

Niet alleen onze klanten gebruiken graag Semihandmade-producten

IKD-ontwerpcoördinator Florence legt uit waarom ze in haar IKEA keukenontwerpen de voorkeur geeft aan het ontwerpen met semi-handgemaakte kastdeuren, ladefronten en accessoires. In een notendop maakt Semihandmade het gemakkelijk voor Florence om haar designklanten de keukenstijlen te geven waar ze naar verlangen, zonder het finances te overschrijden.

1. Semi-handgemaakt heeft opties.

Florence beperkt zich niet tot standaarddeuren, zoals bij het ontwerpen voor IKEA. Als haar ontwerp om unieke afmetingen vraagt, weet ze dat Semihandmade dit zal waarmaken. Wanneer SEKTION-kasten hacken Om in een ruimte te passen, moet ze voorzichtig zijn om ze in te korten tot een deurformaat dat IKEA draagt, tenzij ze Semihandmade gebruikt.

Witte keuken met semi-handgemaakte deurstijl

Veel klanten zoeken glazen deuren voor kasten als een modernere variant op de Chinese language kast. Een paar goed verlichte kasten met glazen deuren bieden klanten de mogelijkheid om speciaal serviesgoed en glaswerk te laten zien en tegelijkertijd de ruimte op te fleuren. IKEA heeft twee breedtes voor glazen deuren, maar Semihandmade biedt zes breedtes.

2. Halfhandgemaakt is de pattern.

Steeds meer klanten vragen om een ​​ingebouwde look bij het ontwerpen van keukenapparatuur. IKEA verkoopt geen panelen specifiek voor inbouwapparatuur, maar Semihandmade wel. Florence gebruikt semi-handgemaakte panelen om geïntegreerde apparaatontwerpen te creëren voor grote apparaten zoals koelkasten en vaatwassers, en ze gebruikt ze ook om apparaatgarages te ontwerpen voor kleinere apparaten die doorgaans ruimte in beslag nemen op het aanrecht. Deze omvatten blenders, mixers en koffie stations.

Bargedeelte met garage voor apparatuur en halfhandgemaakte deur

3. Halfhandgemaakte panelen zijn veelzijdig.

Naast veel voorkomende toepassingen, zoals het samenhangend maken van een keukenontwerp, kunnen semi-handgemaakte panelen ook worden gebruikt om open opbergruimte te creëren. Omdat de SEKTION kastinterieurs wit zijn en gaten hebben voor UTRUSTA planken en andere accessoires, zijn ze niet ideaal voor open opbergers.

In plaats daarvan geeft Florence er de voorkeur aan om semi-handgemaakte panelen te gebruiken in dezelfde afwerking als de deur- en ladefronten door ze te hacken (aan te passen) om unieke, open opbergoplossingen te bieden in de vorm van kaartenbakken en open planken.

Keukenontwerp met kaartenbakken en open planken

4. Dankzij Semihandmade kan ik klanten geven wat ze willen, zelfs als ze niet weten wat ze willen.

Iedere IKD keukenontwerppakket bevat drie revisies en hoogwaardige 3D-weergaven. Florence kan deze ontwerpen maken met behulp van verschillende semi-handgemaakte deurstijlen – zoals Beaded en Quarterline – en de opties aan klanten presenteren. Deze flexibiliteit helpt klanten hun stijl te bepalen.

Ze vindt het ook leuk dat semi-handgemaakte, op maat gemaakte deur- en ladefronten verkrijgbaar zijn in elke denkbare kleur. Ze zijn verkrijgbaar in standaardkleuren, zoals wit, grijs, mos en nachtelijke hemel, maar ze zijn ook onafgewerkt verkrijgbaar. Dat betekent dat de enthousiaste doe-het-zelver de deuren zelf kan schilderen of beitsen om precies de gewenste look te krijgen.

Keukenontwerp met op maat gemaakte en ladefronten

IKEA biedt deze mogelijkheid simpelweg niet.

5. Semi-handgemaakt is meer dan op maat gemaakte kastdeuren en ladefronten.

Het is belangrijk dat de klanten van Florence keuzevrijheid hebben als het gaat om hun IKEA keukenontwerpen. Semihandmade biedt veelzijdige oplossingen voor SEKTION deuren en lades, maar daar stopt het niet. Florence maakt vaak gebruik van de zwevende planken, kastbeslag, muurhaken en meer van Semihandmade.

Overweeg Semihandmade voor het herontwerp van je IKEA keuken.

Florence moet nog een IKEA keukenontwerp tegenkomen waar ze niet van kunnen profiteren een vleugje semi-handgemaakt. De deur- en ladefronten voegen een persoonlijk tintje toe aan wat anders een ongeïnspireerde, in massa geproduceerde IKEA keuken zou zijn.

Voeg een persoonlijker tintje toe, voeg ontwerpflexibiliteit toe en kies voor een ingebouwde look door uw IKD-ontwerper te vragen Semihandmade te gebruiken.

Ontvang een professioneel IKEA keukenontwerp – allemaal on-line

Werk samen met onze gecertificeerde keukenontwerpers om een ​​gepersonaliseerde keuken te laten ontwerpen rond uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze IKEA keukenontwerpdiensten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here