Home Slaapkamer interieurontwerp Vencasa: hoe u uw slaap dit voorjaar kunt beschermen.

Vencasa: hoe u uw slaap dit voorjaar kunt beschermen.

0
Vencasa: hoe u uw slaap dit voorjaar kunt beschermen.


De lente is, zoals we allemaal weten, een overgangsseizoen. De hitte begint op te lopen, de dagen worden langer en we zijn vaak vermoeider dan normaal. Na het koude winterseizoen verschijnen de bomen en bloemen weer, beginnen de temperaturen te stijgen en is het zonder twijfel het mooiste seizoen van het jaar.

vencasa-bescherm-je-slaap

De lente is de perfecte tijd om je beddengoed en slaapruimte op te frissen voor het nieuwe seizoen. Er zijn talloze manieren om dat frisse lentegevoel in je slaapkamer te brengen, of je nu de voorkeur geeft aan lichter beddengoed of een nieuwe kleurstelling.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste manieren waarop beddengoed uw slaapkamer in een lenteparadijs kan veranderen.

1. Koop een licht dekbed dat good is voor warme nachten

vencasa-bed

Tijdens de koude wintermaanden halen we uiteraard onze zware dekbedden tevoorschijn, zodat we ons tijdens het slapen behaaglijk en heat voelen. Nu de nachten in de lente hotter worden, kan een zwaar dekbed iets te veel zijn. Overweeg daarom om het te vervangen door een lichter exemplaar, of nog beter, een dekbed dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Velfont All Seasons anti-huisstofmijt binnendekbed. De Velfont Anti-huisstofmijt dekbed binnenzijde is gemaakt met een zijdezachte buitenstof van microvezel met reliëf. Bovendien combineert deze vezel uitstekende thermische eigenschappen met een hoog comfortniveau, waardoor dit dekbed een ideaal product is voor een goede nachtrust. Het DUO design bestaat uit twee dekbedden die het hele jaar door afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden. De twee delen klikken met drukknopen in elkaar en vormen één binnendekbed.

  2. Verander uw kussenbeschermers en kussenslopen voor een nieuwe lentelook

  Allergieën hebben de neiging zich te vermenigvuldigen met de temperatuurveranderingen in de lente en het stuifmeel op planten. Hoe waar het ook is, er is geen remedie die deze allergieën kan elimineren, maar er zijn manieren om de effecten ervan te verzachten. Kussenbeschermers zijn een van de beste manieren om de allergieën die met de lente gepaard gaan te verminderen, en als je op zoek bent naar kussenbeschermers, kun je het beste een kussenbeschermer overwegen die waterdicht, ademend en gemaakt van biologisch katoen is. De Velfont Natursan Biologische kussensloop en de 2-in-1 Velfont Respira kussenbeschermer en kussensloopzijn de perfecte oplossing als het gaat om het organisch beschermen van uw kussens.vencasa-respira-nacional

  De 2-in-1 Velfont Respira kussenbeschermer en kussensloop zijn gemaakt van gebreide stof van biologisch katoen, met effectieve bescherming tegen vloeistoffen die lucht doorlaten, waardoor zweten wordt voorkomen. Dankzij de samenstelling en minimale dikte wordt je slaap niet verstoord.

  vencasa-natursa-biologisch-kussensloop

  De Velfont Natursan biologische kussensloop is gemaakt van additional zacht 100% biologisch katoen dat zeer aangenaam aanvoelt en een goede absorptie en ademend vermogen biedt, de voordelen van katoen.

  3. Vind jezelf de beste matrasbeschermer

  Matrasbeschermers spelen een cruciale rol door uw matras te beschermen tegen allergenen, morsen en water, zodat uw matras comfortabel en duurzaam blijft.

  Het is altijd raadzaam dat een goede kwaliteit ademend is, de 2-in-1 Velfont Respira matrasbeschermer en hoes is gemaakt van gebreide stof van biologisch katoen, met effectieve bescherming tegen vloeistoffen die lucht doorlaten en zweet voorkomen. Dankzij de samenstelling en minimale dikte wordt je slaap niet verstoord.

  Vencasa-thermoregelaar

  De Velfont Thermo-regulerende technologie is een goede keuze omdat het samenwerkt met uw lichaam, temperatuurveranderingen gedurende de nacht opvangt en een constante temperatuur handhaaft terwijl u slaapt. Altijd de juiste temperatuur aangepast aan de behoeften van uw rust.

  vencasa-natursan-max-katoenen-gewatteerde matrasbeschermer

  Katoen gemaakt van 100% puur katoen werkt als thermische isolator, waardoor het warmtegevoel wordt verminderd. De Velfont Natursan Max-katoen Gewatteerde matrasbeschermer verhoogt het consolation door de druk op de contactpunten met ons lichaam te verlichten en zorgt voor een betere rust.

  Slapen met ademend en lichtgewicht beddengoed in de lente verbetert niet alleen uw consolation en slaapkwaliteit, maar helpt u ook om u aan te passen aan veranderende weersomstandigheden en een gezonde slaapomgeving te behouden. Kies dit voorjaar het juiste beddengoed met Vencasa voor een betere algehele slaapervaring.

  Contact: VencasaLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here