Home Huizen bouwen THM Kerstcadeaugids

THM Kerstcadeaugids

0
THM Kerstcadeaugids


Gezonde jij

Leestijd: 3 minuten

Binnenin: Vind geweldige cadeau-ideeën voor de Trim Wholesome Mama in je leven – of stuur dit naar je eigen familieleden en hopelijk begrijpen zij het idee…!

Cadeau-ideeën voor gezonde mama’s

Spiraalvormige groentesnijder

Draai gewoon aan deze groentesnijder van Veggetti en verander je favoriete groenten direct in noedels om heerlijke pasta te maken zonder koolhydraten!

Snap je hier.

Groentenhakker

Roestbestendig, robuust 420 roestvrij staal behoudt de scherpte van een scheermes voor helder, soepel snijden en raspen. De messen klikken gemakkelijk in en uit. Snijd aardappelen, tomaten, komkommers, wortels en meer.

Snap je hier.

Avocado-spaarder

Houd vers: met de Avocado Saver Meals Huggers kunt u stoppen met het weggooien van niet-opgegeten helften of het gebruik van plasticfolie of aluminiumfolie om te voorkomen dat ze bruin worden, beter voor het milieu. Ideaal voor het bewaren van avocado’s.

Snap je hier.

Oliespuit

Misto is een herbruikbare oliespray en vernevelfles die u het gemak en de gezondheidsvoordelen biedt van typische spuitbussen, maar dan op een gezondere, economischere en milieuvriendelijkere manier.

Handopschuimer

Matcha kloppen, koffie en meer: ​​werkt beter dan een handmatige garde voor het mengen van eiwitpoeder, collageen, matcha, enz. zonder dat u een additional container, blender of flessenshaker hoeft af te wassen. Gebruik de minimixer voor al uw klop- en mengbehoeften!

Snap je hier.

Siliconen snoepvormen

Good om je magere chocolade gemakkelijk te upgraden! Deze zijn herbruikbaar en duurzaam: de chocoladevormen zijn geschikt voor de magnetron, oven, koelkast en vriezer. Temperatuurbestendig van -104℉ tot +466℉ (-40°C – +230°C).

Snap je hier.

Inspirerende mok

Als Trim Wholesome Mamas moeten we geloven dat we het kunnen, en dat zullen we ook doen! Een leuk cadeau voor al die trimmies!

Snap je hier.

Sprint Mini Wafelijzer

MEER DAN WAFELS: Maak je favoriete ontbijtklassiekers, of ga creatief aan de slag met gewafelde opgebakken aardappels, zelfgemaakte koekjes en meer! Elk beslag zal in afzonderlijke porties “wafelen”. Ideaal voor gezinnen of onderweg.

Snap je hier.

Een THM-kookboek

Een nieuw kookboek krijgen is altijd leuk! Brianna’s recepten zijn altijd good!

Snap je hier.

Magnetische maatlepels – dubbelzijdig

Je weet dat we VEEL maatlepels gebruiken terwijl we op plan zijn! Dit is een geweldige set, omdat het rechthoekige uiteinde van de 6 magnetische maatlepels smal is en in de meeste kruidenpotjes previous. Je hoeft dus geen kruiden op de lepel te schudden, zodat je meer bespaart en minder dure kruiden verspilt. Het afgeronde uiteinde is ideaal voor vloeistoffen. Bespaar nog meer tijd omdat ze vaatwasmachinebestendig zijn.

Snap je hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here