Home Huizen renovatie Vraag het publiek: assist Arlyn bij het kiezen van enkele leuke ontwerpdetails voor haar (huur)poederbadkamer

Vraag het publiek: assist Arlyn bij het kiezen van enkele leuke ontwerpdetails voor haar (huur)poederbadkamer

0
Vraag het publiek: assist Arlyn bij het kiezen van enkele leuke ontwerpdetails voor haar (huur)poederbadkamer


Vers uit mijn huurkeuken vernieuwen, Ik ben terug met een ander venture dat al een paar maanden (soort van) in de maak is zonder veel beweging. Welkom in mijn poederbad: oftewel een letterlijk witte lege doos van een kamer met zoveel potentieel!

Voordat ik inga op wat al vastzit en wat niet (dat is waar jij in beeld komt) wil ik je laten zien waar we mee werken. Het is internet zo saai als een scheikundeboek, wat excellent is omdat ik niet zoveel beperkingen heb om mee te werken als in mijn keuken. The sky is the restrict (bijna)!

De Vroeger

Zoals veel poederbaden is het een kleine, smalle ruimte. Er is hier letterlijk geen opslagruimte, maar we hebben er eigenlijk geen nodig. Er is hier direct buiten een opbergkast voor further toiletpapier en tja… dat is eigenlijk alles wat je van een poederbad kunt verwachten, toch? Alles wat je hier ziet, kwam bij de huur, behalve (uiteraard) elk klein decor. De lamp is een heel goedkope IKEA wastafelrail, de plank is van gepolijst nikkel en glas met groene randen, de afwerking van de kraan is enigszins beschadigd door het harde water dat we hier hebben, hoewel je dat niet op de foto’s kunt zien.

Iets anders dat je op de afbeeldingen niet kunt zien, is dat de vloer zacht, vrolijk mintgroen is, waar ik dol op ben. Er staat hier onnauwkeurig wit-achtig.

Hier zijn twee teruggetrokken foto’s, zodat u zich kunt oriënteren. Het poederbad bevindt zich aan het einde van een smal gangetje, als je het zo magazine noemen. Het is eigenlijk een zestig meter lang en breed hoekje waarin de opbergkast staat die ik noemde, en vervolgens de deur naar de badkamer. Deze zitten allemaal internet buiten de keuken en tegenover de eetruimte.

De plannen voor de afters

Toen we hier voor het eerst kwamen wonen, dacht ik niet dat ik hier iets zou doen. Mijn enige echte opties waren tenslotte verwijderbaar behang of verf om deze child een transformatie te geven. Ik voelde me gewoon uitgeput bij de gedachte aan beide (waarom is het schilderen van een badkamer een marteling vergelijkbaar met duizend stukjes papier??). Maar op een dag zag ik het. Het perfecte behang.

Als er één ding is dat je moet weten over mijn man Charles en mij, is dat we absoluut, 100% diehard zijn. Terug naar de toekomst ventilatoren. Het is in wezen de ruggengraat van onze relatie. Elk jaar vieren we ‘Again to the Future Day’, waarbij we een pizza bestellen en de eerste movie bekijken op 5 november, de dag waarop ze teruggaan naar 1955. De traditie begon op 21 oktober 2015, de datum van de tweede movie waarin ze gingen de toekomst in, maar sindsdien hebben we een aantal veranderingen doorgevoerd om redenen die te persoonlijk zijn om op deze weblog te delen.

En aangezien we in de buurt wonen waar ze enkele van de cruciale scènes van de eerste en tweede movie filmden, was het alleen maar logisch dat deze badkamer een eerbetoon werd aan de tijdreisfranchise.

Hoe komt het? Nou… kijk eens naar deze schoonheid. Ik stel je voor Hill Valley Toile, van Hygge & West:

Hill Valley Toile in McFly Pink van Hygge & West

Het is geen kwestie van afpellen en plakken, en het everlasting behangen van een huurwoning is niet iets dat ik wil ondernemen. MAAR er zijn zoveel geweldige oplossingen op web die ik kan proberen, zoals het gebruik van een zetmeeloplossing (hoewel ik heb gelezen dat dit zilvervisjes aantrekt), of het gebruik van dubbelzijdig plakband bovenop schilderstape om het papier te hechten.

Ik nam onmiddellijk contact op en schreef een e-mail met ons liefdesverhaal voor de movies, en Hygge & West was zo vriendelijk om me een rol te sturen die groot genoeg was om elke muur en plafond van de badkamer te bedekken. Maar toen bleef de rol daar liggen terwijl ik de focus verlegde naar andere dingen in mijn huis. Ik heb een paar moodboards gemaakt om te proberen een nieuw armatuur te kiezen, maar ik ging nooit verder dan dat.

Nou, raad eens wat! HET IS TIJD OM WEER ONTWERPER TE SPELEN.

Omdat dit de enige badkamer op de woonverdieping is, is het de badkamer die alle gasten zien en gebruiken. Om het behang recht te doen, heb ik besloten een paar eenvoudige aanpassingen te doen om het te laten zingen, maar ik zou graag jouw mening willen horen, vooral met het make-uplampje.

Dit is wat ik overweeg:

De Vainness Mild-opties

Rood ijdelheidslicht | Mintgroen ijdelheidslicht | Artwork Deco ijdelheidslamp in wit en messing | Fashionable Wit en messing ijdelheid licht | Zwarte spiegel (vergelijkbaar) | Classic wandplank | Messing kraan | Messing Accessoires Suite | Sint-jakobsschelp jute tapijt

Het enige verschil in de bovenstaande vier afbeeldingen is de lamp, zoals ik al zei. De spiegel is iets dat ik al heb uit mijn oude appartement (er stond vroeger in). boven mijn open haard!), en het previous hier excellent. Ik heb wat koperen armaturen toegevoegd in plaats van het geborstelde nikkel dat momenteel in de kamer aanwezig is, omdat het warmte en karakter nodig heeft. Ik vind het idee van dit jute geschulpte vloerkleed leuk, maar ik heb hieronder ook nog een aantal andere opties. En tot slot voelt de classic plank Craftsman-y aan, wat previous bij mijn buurt en herenhuis.

Ik heb twee kleurrijke opties geprobeerd en twee witte en koperen opties. Het rood speelt het bordeauxrode patroon van het papier af, de muntkleurige banden in de vloertegel, en de andere keuzes zijn standaarder qua kleurstelling, maar de ene is traditioneel en de andere is fashionable.

Gedachten??

De spiegel veranderen of niet?

Houten richel | Classic-stijl vloerkleed

Oké, dus hier is nog een overweging: probeer ik een andere spiegel? Er is echt geen ander zwart in het badkamerontwerp, dus voelt het niet op zijn plaats? Ik heb een vrij strikt beleid van ‘elke kamer heeft een vleugje zwart nodig’, maar iets hieraan doet me afvragen of dit de *juiste* plek is voor zwart.

Rotan Spiegel

Ik heb gespeeld met het toevoegen van een meer natuurlijke spiegel, omdat ik niet meer koper wil. Ik houd van deze geweven/rotan-optie van West Elm, die dezelfde maat heeft als mijn bestaande Schoolhouse-spiegel (30″ in diameter). Ik denk dat ik het echt leuk vind… uh oh.

Oh, en het zal je misschien opvallen dat de wandplank anders is en dat klopt! Op een gegeven second had ik deze notenhouten rand naar mijn Photoshop-moodboard gesleept en ik vind het mooi hoe strak het is. Het is een mooi contrapunt voor de spiegel.

Mijn topkeuzes

Geruit vloerkleed

Hoe graag ik ook niet meer geld uitgeef dan nodig is, ik vind de toevoeging van de niet-zwarte spiegel wel leuk. En na nog een keer kijken vind ik het mintkleurige kaptafellampje niet mooi, dus die is uit. En de andere is misschien te fashionable voor al het andere in de kamer en dit deel van mijn huis. Dit zijn dus mijn twee topfavorieten. Ik heb de classic wandplank meegenomen omdat ik het leuk vind wat deze aan het ontwerp toevoegt, en ik heb dit Anthropologie-tapijt geprobeerd, waar ik altijd voor in zwijm als ik het bij anderen thuis zie. Ik vind deze allebei leuk om verschillende redenen en hoewel ik neig naar een van deze, zou ik graag van je willen horen.

Ben je Workforce heeft plezier met rood of ben jij Workforce Houd het stijlvol met wit en messing?

En praat gerust ook eens over de spiegel. Dit is tenslotte een Ask the Viewers-post. Alle meningen zijn welkom in de reacties.

Ik heb ook de vrijheid genomen om een ​​paar betaalbare accessoires te verzamelen die ik heb vastgezet om de ruimte vorm te geven. Alles kost minder dan $ 50 en is de perfecte aanvulling om je badkamer op te fleuren. Vergeet niet dat u geen volledige renovatie nodig heeft om u beter te voelen over een kamer in uw huis. Soms heb je alleen een nieuw vloerkleed en een mooi dienblad nodig. Oké?!?

1. Flatweave-tapijt van katoen met tijkstreep | 2. Moderne toiletborstelhouder van harssteen | 3. Rotan Dienblad Lichtbruin – Drempel | 4. Stevige Badkamerprullenbak Tan – Drempel | 5. 2’1″x3’2″ binnen/buiten geruit accenttapijt | 6. Met rubber beklede blauwe badkamercontainer | 7. Brice roest en bruin fashionable geo-gerecycled Chindi-vloerkleed | 8. Contour handdoekring uit het midden van de eeuw | 9. Wafelbadhanddoek | 10. Contour toiletpapierhouder uit het midden van de eeuw | 11. Smokey Glass Zeeppomp Blauw – Drempel | 12. Weaving Village-vloerkleed van natuurlijk jute, marineblauwe afwerking, 2×3

Bedankt voor het kijken, en ik kan niet wachten om te horen wat iedereen vindt van zowel mijn plannen als van de opties die ik overweeg.

Je vriend in design, Arlyn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here