Home Huizen bouwen Wat we onze kinderen geven met Kerstmis {2022}| De nederige huisvrouw

Wat we onze kinderen geven met Kerstmis {2022}| De nederige huisvrouw

0
Wat we onze kinderen geven met Kerstmis {2022}|  De nederige huisvrouw


Leestijd: 7 minuten

Onze traditie om onze kinderen elke kerst drie cadeaus te geven, is voortgezet, dus dit zijn de cadeaus die we onze kinderen dit jaar met Kerstmis geven. Dit jaar zijn ze 14, 12, 10 en 5 jaar oud (over een paar maanden worden ze 6)!

Elk jaar, we geven onze kinderen elk drie geschenken – iets dat ze willen, iets dat ze nodig hebben, en iets spiritueels.

Veel mensen die we kennen doen iets soortgelijks met vier geschenken: willen, nodig hebben, dragen en lezen of een andere variatie.

We zijn met deze traditie begonnen toen onze eerstgeborene nog een child was. Sommige vrienden van ons hadden destijds twee kinderen, en zij was zwanger van haar derde toen ik zwanger was van onze eerste. Ze deden dit met hun kinderen, en we vonden het idee zo leuk dat we het zelf hebben overgenomen.

Onze kinderen hebben nooit anders geweten, dus er is geen probleem met klagen (althans nog niet). Het helpt ons ook om het aantal geschenken te beperken en ze opzettelijk te houden, en het helpt ons niet te veel uitgeven .

Onze familie ook legt Sinterklaas uit zodanig dat we aandacht besteden aan het verhaal van wie Sinterklaas werkelijk was en wat hij deed. We hebben ook andere tradities ingevoerd waar onze kinderen dol op zijn. We gebruiken Ster uit de vertevieren Sinterklaasdag op 6 december, en herdenken El Día de los Tres Reyes (3 Koningendag of Driekoningen) op 6 januari.

Onze kinderen Doen we krijgen meer cadeaus van andere familieleden, maar de afgelopen jaren hebben we een deel van dat geld in een reisfonds gestopt dat we uiteindelijk zullen gebruiken voor een vakantie, ervaring, enz. We hebben web besloten dat we niet meer nodig hebben.” dingen” bij ons thuis, en onze kinderen hebben erg genoten van de reizen die we hebben gemaakt en praten er nog steeds de hele tijd over, inclusief onze 5-jarige.

Wat we onze kinderen de afgelopen jaren hebben gegeven, kun je hier bekijken (om de een of andere reden missen we 2018):

Wat geven we onze kinderen met Kerstmis in 2022?

Bekijk zonder verder oponthoud wat we onze kinderen dit jaar met Kerstmis geven!*

(* Houd er rekening mee dat sommige prijzen kunnen verschillen sinds we onze artikelen hebben gekocht. Ik heb gemerkt dat sommige artikelen momenteel niet beschikbaar zijn of dat de prijzen te hoog zijn.)

Iets wat ze willen:

De kinderen kunnen één merchandise kiezen dat ze echt willen, en dit kan van alles zijn, van speelgoed, kleding of een andere activiteit waarin ze geïnteresseerd zijn.

Onze meiden zijn er verliefd op LEGO (op Zulily <– controleer op kortingen) al jaren, en ze zijn vaak wat ze vragen. Ze bouwen er niet alleen mee, maar creëren hele woorden en verhalen over de personages.

Op een gegeven second zei Will zelfs tegen onze oudste dat hij ervan uitging dat ze dit jaar geen LEGO-set voor Kerstmis wilde hebben, en ze antwoordde, heel ongelovig zou ik kunnen toevoegen, dat ze niet wist waarom hij dat zou aannemen. Eigenlijk wilde en genoot ze nog steeds van LEGO, maar ze wilde een meer uitdagende set.

Dit jaar wilde onze oudste dochter dit LEGO Disney-kasteel (op LEGO.com) sinds ze het zag. Ze houdt nog steeds van LEGO, maar is op het punt gekomen dat ze meer uitdaging wil. (Opmerking: deze set gaat uit de handel en is op dit second bijna niet meer te vinden. We hebben er ook niet de volledige prijs voor betaald.)

Al onze kinderen spelen urenlang met LEGO. Op dit second denk ik dat we genoeg LEGO hebben om onze eigen stad te bouwen, maar onze middelste dochter vroeg erom LEGO Buddies hoofdstraatgebouw (op LEGO.com).

LEGO, LEGO en nog eens LEGO… Maar dat vind ik echt niet erg, need ze bieden urenlang leisure en creativiteit. Ze zijn ook een van die dingen die we waarschijnlijk voor onze eigen kleinkinderen zullen houden als we ze uiteindelijk krijgen. Onze jongste dochter is begonnen met het bouwen van grotere units. Toen ze de LEGO Buddies-winkelcentrum (op Zulily <– controleer op kortingen), wilde ze dat toevoegen aan haar township in Heartlake Metropolis.

Kleine man begint zich ook met bouwstenen bezig te houden. Ik vind het geweldig dat het fantasierijk spel bevordert, maar het helpt ook zijn motorische vaardigheden op te bouwen. Dit jaar is hij helemaal weg van Paw Patrol, dus ging ik op zoek naar een manier om zijn twee wensen te combineren. Wij hebben deze gevonden Paw Patrol MEGABLOKKEN units die excellent waren!

Iets wat ze nodig hebben:

Onze kinderen hebben op dit second echt niets nodig; Er zijn echter een paar dingen die in aanmerking kunnen komen. Het is ook belangrijk voor ons om de belangen van onze kinderen te koesteren, dus soms kunnen ‘behoeften’ een andere vorm aannemen in de cadeaus die we onze kinderen met Kerstmis geven. Je kunt onze eerdere berichten hierboven bekijken om te zien wat voor dingen we hebben gegeven.

Onze dochter zei dat ze haar eigen bagage wilde in plaats van onze koffer of een kleine plunjezak te moeten gebruiken. Ik vond dit schattig World Traveler handbagage en make-uptasje in de uitverkoop (plus ik had 20% additional korting), en als additional bonus is het haar favoriete kleur, roségoud.

Onze middelste dochter en jongste dochter delen een kamer, en hoewel ze hun respectievelijke kanten van de kamer individueel versieren, hebben ze meestal bijpassend beddengoed. Ik hield van de kleuren hierin Aqua dekbedset (op Amazone), en het previous goed bij de relaxation van hun interieur.

Als je kinderen hebt, weet je hoe snel ze groeien en door schoenen heen gaan. Kleine man is momenteel al zijn tennisschoenen ontgroeid, dus hij had er een paar nodig nieuwe voor dagelijks gebruik. Ik wilde ook niet veel uitgeven, omdat ze snel ontgroeid zullen zijn en voor speeltijd zullen worden gebruikt. Ook al speelt hij geen Minecraft, hij houdt nog steeds van de personages, dus deze waren excellent.

Onze zoon heeft ook een groeispurt gehad en is al zijn footie-pyjama’s ontgroeid, en hij zei dat hij er nog meer wilde. En hoewel het technisch gezien twee verschillende objects zijn, vond ik deze schattig dinosaurus exemplaren. Omdat we proberen het bedrag dat aan elk sort wordt besteed hetzelfde te houden, is het gelukt om de PJ’s aan zijn behoefte toe te voegen.

Iets spiritueels:

Dit is misschien wel het moeilijkste gebied om voor te kopen, maar het is een gebied dat we willen koesteren met wat we onze kinderen met Kerstmis geven. Soms gaat het om meer toepasselijke onderwerpen, zoals devotionele gebeden of een nieuwe, voor de leeftijd geschikte Bijbel. Andere keren gaat het om iets grilligers waar nog een kleine les bij kan horen.

De tussen- en tienerjaren staan ​​voor de deur en we weten dat dit een delicate maar belangrijke fase is in de ontwikkeling van onze oudste dochter. We willen dat ze groeit in haar relatie met God en begrijpt wie Hij zegt dat ze is.

Soms kan het spirituele deel van onze 3 gaven moeilijk zijn zonder dingen te herhalen. Dit jaar waren we zo opgewonden om deze te vinden Merely Be-abonnementsbox. Ze zien er zo leuk uit, en ik denk dat onze twee oudere meisjes er dol op zullen zijn. Abonnementsboxen zijn een geweldig cadeau, en er is meestal wel iets dat bij elke interesse previous. Wij hebben er een aantal in onze Cadeaugids 2021 op de niet-speelgoedpagina.

Wij vonden ook A InJoyBox voor kinderen abonnementsbox waarvan we denken dat onze jongste dochter er ook van zal genieten. Ze vinden het leuk om dingen per publish te krijgen, dus ik denk dat ze hier veel plezier mee zal hebben.Onze zoon was in dit gebied een beetje lastig te kopen omdat hij nog niet kan lezen, dus veel van de traditionele cadeaus zijn niet van toepassing. En hoewel we hem voorlazen, wilden we hem iets geven dat hij zelf kon doen. Bovendien hebben we verschillende kinderbijbels en verhalenboeken die we gebruiken. Wil heeft dit gevonden Operatiespel met Noah’s Ark-thema en dit Noah’s Ark Do not Rock the Boat bordspel. Ik had geen idee dat deze bestonden, maar ik denk dat hij er veel plezier aan zal beleven.

Voor meer spirituele cadeau-ideeën voor uw kleintjes, bekijk ons ​​bericht op 65+ cadeau-ideeën om spirituele groei te bevorderen.

Onze hond

Dit jaar krijgen we ook een abonnementsbox voor onze hond. Ik ben geen dierenmens, maar ik ben dol op onze labradoodle en ik denk dat ze dit heel leuk zal vinden SchorsBox. Het zit vol speelgoed en lekkernijen waar uw huisdier zeker van zal genieten!

Zorg ervoor dat je uitcheckt BarkBox’s huidige speciaal. Vanaf nu kun je GRATIS je eerste field verdubbelen.

Kousvullers

Naast de 3 cadeaus die we onze kinderen met Kerstmis geven, vullen we hun kousen ook met kleinere niet-rommel kousvuller artikelen. Dit jaar zal dit inclusief zijn leuke sokken, scrunchy sjaal haarelastiekjes, niet-giftige nagellakeen doos pleisters, FRF-badbommen, snoep, bubbelbaden andere objects hiervan lijst.

Familie cadeau

Dit jaar denken we er ook over na om een ​​cadeau te vinden waar de familie samen van kan genieten. We zijn er nog niet uit, maar denken aan zoiets als een ideeën doos, bordspel, boekenreeks, TV/filmserie, Amazon Prime-videoof een andere activiteit die we allemaal graag zouden willen doen.

Als je meer ideeën nodig hebt, bekijk dan enkele cadeaulijsten in onze Ultieme cadeaugids.

Dit is wat we onze kinderen geven met Kerstmis, maar wat geef jij je kinderen dit jaar? Deel in de reacties!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here