Home Meubilair 5 bestverkochte Shaker-slaapkamersets

5 bestverkochte Shaker-slaapkamersets

0
5 bestverkochte Shaker-slaapkamersets


Aan het eind van de dag voelt niets beter dan tot rust komen in een ontspannende ruimte die aanvoelt als thuis. En voor de meesten van ons vindt deze periode van tot rust komen plaats in de slaapkamer – een plek die vaak dient als een persoonlijk toevluchtsoord voor de drukte van het dagelijks leven. Daarom is het belangrijk om de juiste slaapkamerset voor uw ruimte te kiezen als u van uw slaapkamer een slaapkamer wilt maken die rust en ontspanning na een lange dag bevordert.

Om u te helpen uw perfecte ruimte te creëren, biedt ons crew een ​​collectie zorgvuldig vervaardigde, hoogwaardige en milieuvriendelijke meubels Shaker slaapkamermeubelsets. Elke set resoneert met de minimalistische elegantie die inherent is aan Shaker-ontwerp, good om uw slaapruimte te transformeren in een slaapruimte die aansluit bij uw unieke stijl. Bovendien krijgen we 25% korting op de totale prijs van uw aankoop als u vier of meer stuks koopt.

1. Vermont Shaker Moon-slaapkamerset

Vermont shaker moon slaapkamerset

Gemaakt door gepassioneerde houtbewerkers die al generaties lang hoogwaardige meubels maken Vermont Shaker Moon-slaapkamerset bevat traditionele rechte lijnen in combinatie met rondingen die ons doen denken aan, nou ja, een halve maan. Kies uit een verscheidenheid aan dressoirs, nachtkastjes en natuurlijk het Vermont Shaker Moon Mattress, om een ​​ultraluxueuze slaapkamerset te creëren die perfecte proporties en een stevige, maar toch elegante constructie aan de slaapkamer toevoegt.

2. Amerikaanse Shaker-slaapkamerset

Amerikaanse Shaker-slaapkamerset

Bekend om zijn strakke lijnen en traditionele elegantie, de Amerikaanse Shaker-slaapkamerset omvat de essentie van traditionele Shaker-meubels. Elk stuk is handgemaakt van duurzaam geproduceerd hardhout, waarbij traditie naadloos met duurzaamheid wordt gecombineerd en het allerbeste vakmanschap uit Vermont wordt weerspiegeld.

3. Renfrew Shaker slaapkamermeubelset

Renfrew Shaker slaapkamermeubelset

Gebouwd in Vermont met behulp van milieuvriendelijk, duurzaam geoogst hout, elk stuk in de Renfrew Shaker slaapkamermeubelset brengt een gevoel van rustige elegantie in de slaapkamer. Kies uit twee verschillende stijlen bedden, nachtkastjes en een ladekast met 8 laden om een ​​hoogwaardige set te creëren die een leven lang meegaat.

4. Heartwood Shaker-slaapkamermeubelset

Heartwood Shaker slaapkamermeubelset

Handgemaakt op bestelling in Vermont, de Heartwood Shaker slaapkamermeubelset heeft een strakke, Arts and Crafts-stijl die elegantie toevoegt aan elke slaapkamer. Kies uit negen unieke stukken in massief kersen-, esdoorn- of walnoothout naar keuze met een milieuvriendelijke olieafwerking die niet alleen de schoonheid van het hout beschermt, maar ook verbetert, voor een set die uw ruimte zal laten stralen.

5. Vermont Shaker slaapkamermeubelset

Vermont Shaker slaapkamermeubelset

Met zijn faucets toelopende poten, strakke lijnen en met de hand geselecteerd, natuurlijk hardhout, is de Vermont Shaker slaapkamermeubelset is een voorbeeld van eenvoud en echt vakmanschap. Kies uit het Vermont Shaker Mattress en een verscheidenheid aan dressoirs, kast, nachtkastjes en zelfs een dekenkist om een ​​op maat gemaakte set te creëren die ontspanning aan het eind van de dag bevordert. Elk stuk is verkrijgbaar in kersen, esdoorn en walnoot voor de natuurlijke tint die het beste bij uw ruimte previous.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here