Home Meubilair AHFA gaat de eerste meubelveiligheidsweek coördineren

AHFA gaat de eerste meubelveiligheidsweek coördineren

0
AHFA gaat de eerste meubelveiligheidsweek coördinerenMeubelwereldnieuwsbureau op 12/12/2023


De American Residence Furnishings Alliance kondigt aan dat zij vanaf oktober 2024 een jaarlijkse Furnishings Security Week zal sponsoren. Het initiatief is bedoeld om alle segmenten van de woninginrichtingsindustrie te betrekken bij het publieke gesprek over meubels en huisveiligheid.

De Furnishings Security Week zal volgens Andy Counts, CEO van AHFA, drie hoofddoelstellingen hebben. “Ten eerste zullen de inspanningen het bewustzijn van de consument vergroten over veiligheidsproblemen in huis die te maken hebben met de producten uit onze sector, waaronder het gevaar van omvallen van meubels, de veiligheid van fauteuils en de risico’s van stapelbedden,” zei hij.

Een tweede doelstelling is het vergroten van de integrale rol van de woninginrichtingsindustrie bij het ontwikkelen en handhaven van effectieve productveiligheidsnormen. “Onder leiding van de American Residence Furnishings Alliance pleit onze industrie voor productregelgeving die de grootste mate van veiligheid biedt voor het grootste aantal Amerikaanse consumenten”, aldus Counts. “AHFA-onderzoek, coöperatieve taakgroepactiviteiten, samenwerking met externe belanghebbenden en constante richtlijnen voor naleving hebben geresulteerd in voortdurende verbeteringen in de productveiligheid en een daling van het aantal incidenten waarbij de producten van onze sector betrokken zijn.”

Ten slotte streeft de jaarlijkse inspanning naar samenwerkingsrelaties met organisaties voor consumentenveiligheid, met title organisaties die zich inzetten voor de bescherming van kinderen.

Een taakgroep met leden uit de detailhandel, fabrikanten en importeurs van AHFA werkt aan het ontwikkelen van particulars voor het eerste evenement in 2024. Er staan ​​toolkits met afbeeldingen en berichten voor sociale media gepland, samen met persberichten en ideeën voor online- en winkelevenementen. Knowledge en branding voor Furnishings Security Week 2024 worden aangekondigd op AHFA’s Advertising/PR-conferentie van 6 tot 7 februari in het Guilford Technical Neighborhood School Convention Middle.

“We kijken ernaar uit om uniforme boodschappen te zien in alle segmenten van onze sector, die allemaal het bewustzijn en de actie van de consument bevorderen”, aldus Counts. “Het is een inspanning waar iedereen zich achter kan en moet scharen.”


De American Residence Furnishings Alliance, gevestigd in Excessive Level, NC, vertegenwoordigt meer dan 250 toonaangevende meubelfabrikanten en -distributeurs, plus ongeveer 150 leveranciers aan de meubelindustrie wereldwijd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here