Home Keukenontwerp Drie IKEA Mudroom-ontwerpen die dubbel werk doen

Drie IKEA Mudroom-ontwerpen die dubbel werk doen

0
Drie IKEA Mudroom-ontwerpen die dubbel werk doen


Denk je dat de modderkamer alleen voor schoenen en jassen is? Deze IKEA mudroom-combinaties bewijzen dat dit niet het geval is.

Sinds de huizenprijzen tijdens de pandemie omhoog schoten, hebben we een development opgemerkt waarbij huiseigenaren renovatie verkiezen boven verhuizen. Degenen met starterswoningen kunnen een aanbouw bouwen in plaats van iets groters te kopen, terwijl veel huiseigenaren gewoon meer zoeken creatieve manieren om hun ruimte te gebruiken.

IKEA maakt altijd producten die zijn ontworpen om de ruimte te maximaliseren, en IKD gebruikt deze producten op haar beurt om ruimte-geoptimaliseerde, tijdschriftwaardige kamers te ontwerpen. Onze klanten zijn vaak geschokt door hoeveel waardevolle ruimte er in hun huizen verborgen zit – en dit geldt nooit meer dan wanneer we modderruimtes ontwerpen.

Drie multifunctionele IKEA Mudroom-ontwerpen van IKD

Als je meer bruikbare ruimte aan je huis wilt toevoegen, dan is een IKEA modderkamer dat dient meerdere doeleinden kan het antwoord zijn op uw problemen. Hieronder staan ​​drie voorbeelden van hoe we IKEA modderkasten hebben ontworpen om verschillende ontwerpdilemma’s op te lossen.


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


@media alleen scherm en (min-breedte: 601px) { .ikd_video_container { show: flex; flex-richting: rij; achtergrondkleur: #f2f1ed; opvulling: 20px; } .ikd_heading_column {weergave: flex; breedte: 30%; opvulling rechts: 10px; gadgets uitlijnen: centreren; rechtvaardigen-inhoud: midden; } .video_column { breedte: 70%; } h2.v_align_middle { tekst uitlijnen: centreren !belangrijk; kleur: #999798 !belangrijk; marge: 0 !belangrijk; } } @media alleen scherm en (max. breedte: 600px) { .ikd_video_container { opvulling: 20px; achtergrondkleur: #f2f1ed; marge-links: -20px !belangrijk; marge-rechts: -20px !belangrijk; } .ikd_heading_column { breedte: 100%; tekst uitlijnen: centreren; gadgets uitlijnen: centreren; rechtvaardigen-inhoud: midden; } h2.v_align_middle { tekst uitlijnen: centreren !belangrijk; opvulling: 20px 0; kleur: #999798 !belangrijk; marge: 0 !belangrijk; } .video_column { breedte: 100%; } }

IKEA Mudroom-wasruimtecombinatie

witte IKEA wasruimtecombinatie in modderkamer

Dit is de combinatie die wij het vaakst ontwerpen, mede omdat klanten bekend zijn met deze ruimtebesparende opstelling en hier specifiek naar vragen. Als u weinig ruimte heeft, kunt u uw was-en droogautomaat in het gebied waar het meeste vuil te zien is, is logisch.

Dit ontwerp van de modderkamer is echter uniek omdat het echtpaar in kwestie voldoende opbergruimte en een grote wasruimte nodig had, en ze hadden dit allemaal nodig in een lastige ruimte. Werken rond unieke architectuur is een van de belangrijkste redenen waarom klanten ons gebruiken voor huisontwerp.

“Ons gezin groeide heel plotseling. We zijn een paar jaar geleden begonnen met vruchtbaarheidsbehandelingen, in de wetenschap dat we geluk zouden hebben als we één sort zouden krijgen, en we kregen een drieling. Natuurlijk nam de hoeveelheid wasgoed toe, en toen ze eenmaal oud genoeg waren om te lopen, waren het drie paar schoenen, drie units winterspullen… Onze kleine garderobekast kon het niet bijhouden, en we konden ons geen nieuw huis veroorloven. We wisten ook dat onze wasruimte op een bepaald second in de toekomst zou moeten worden omgebouwd tot een andere slaapkamer of een speelgoedkamer. Ik was aan het rondkijken op IKEA en Pinterest naar oplossingen en kwam de web site van IKD tegen.” –Natasha, IKD-klant

IKD-ontwerper Merari stelde voor om de opslagruimte te ontwerpen die Natasha’s familie nodig had. Met behulp van IKEA SEKTION kasten en panelen creëerde ze twee hoge, gesloten kasten voor het ophangen van jassen en een IKEA opbergbank, zodat ouders gemakkelijker kleine schoenen aan kleine voetjes kunnen zetten. Kasten erboven en MAXIMERA lades onder de hoge elementen bieden IKEA opbergruimte voor schoenen, seizoensartikelen, pull-ups en al het andere dat dit drukke gezin nodig heeft als ze de deur uit gaan.

De gestapelde wasmachine en droger gebruiken dezelfde SEKTION-panelen en AXSTAD matwitte fronten om een ​​samenhangende uitstraling te creëren. U vraagt ​​zich misschien af: waar wordt de was opgevouwen? Merari gebruikte de ruimte om de hoek om een ​​KARLBY werkblad van slagersblokken te creëren met further SEKTION kastopbergruimte.

Plattegrond van de wasruimte van de IKEA modderkamer

Combinatie van IKEA mudroom en IKEA aanrechtbureau

witte IKEA modderkamer met kantoor en IKEA aanrechtbureau

Af en toe vragen klanten om een ​​bijkeuken met een IKEA-werkblad om rekeningen te betalen of huiswerk te typen. Vaker ontwerpen we modderkamer- en kantoorcombinaties omdat het ter sprake komt tijdens een gesprek. Een klant maakt een nonchalante opmerking als: “Ik wou dat ik ook ruimte had voor een kantoor”, en onze ontwerpers hebben de mogelijkheid om hen te vertellen dat ze hun taart mogen nemen en die ook kunnen opeten.

Dit previous natuurlijk niet in alle gevallen, maar voor deze klant, die vertelde dat ze vanuit haar financial institution werkte, werkte het good.

“Ik woon alleen en zie dat eigenlijk nooit veranderen. Ik heb een huisje met één slaapkamer dat ik nooit zal opgeven, en ik wil er geen grote veranderingen in aanbrengen. Maar er waren nog steeds een paar dingen die niet werkten voor mij. Ik had nooit een goede garderobe, dus de voordeur zag er altijd rommelig uit. De woonkamer is klein, maar ik heb veel spullen, dus het was altijd rommelig. Ik vroeg IKD oorspronkelijk of ze één muur konden gebruiken om een ​​goede entree en afgesloten opslagruimte te creëren. Ze hebben het afgeleverd en mij ook een bureau gegeven!” –Sophie, IKD-klant

IKD-ontwerper Javier ontwierp deze wondermuur met IKEA SEKTION-kasten met VOXTORP-panelen (voor open opbergruimte) en onopvallende RINGHULT-deur- en ladefronten. De bijkeuken waar Sophie om vroeg ligt het dichtst bij de deur, terwijl de algemene gesloten opbergruimte in de vorm van bijkeukenkasten zich in het midden bevindt. Javier ontwierp haar nieuwe kantoorruimte aan het einde van de kamer, naast het raam, om wat vitamine D-inname mogelijk te maken.

Door de muur van haar woonkamer slechts 30 meter uit te bouwen, heeft Sophie nu de hulpmiddelen om georganiseerd te blijvencomfortabel werken en optimaal genieten van haar schilderachtige huisje.

plattegrond voor IKEA modderkamer met kantoorhoek

IKEA Mudroom-zitcombinatie

Witte IKEA modderkamer met open IKEA opbergruimte, wasruimte en IKEA opbergbank

We hebben deze modderkamer- en zitcombinatie ontworpen als onderdeel van een gastensuite in het huis aan het meer van een koppel uit de jaren 70. Deze was bijzonder omdat designklanten ons niet vaak vragen om een ​​mudroom te creëren die ook als sociale ruimte dient.

Technisch gezien doet deze IKEA-modderkamer een drievoudige taak. Het doet dienst als opbergruimte voor jassen en schoenen, als wasruimte en er staat een lange IKEA opbergbank die dienst doet als zitplaats bij het raam met een prachtig uitzicht.

“We wilden een aparte ruimte naast het hoofdgebouw die zelfstandig kon functioneren. Dit was voor onze persoonlijke gasten en familie en ook zodat we de ruimte by way of Air BnB konden verhuren. Er was maar één plek die als ingang zou dienen, en daar wilden we ook de wasmachine en droger hebben. Maar vanuit dat deel van het huis had je ook het beste uitzicht op het meer. Een financial institution paste niet bij de relaxation van onze visie. We gingen on-line en vonden een van de modderkamerontwerpen van IKD met een zitbank en stuurden een e-mail met de vraag of ze deze konden uitbreiden. Nu praten gasten het meest over die stoel bij het raam.” –Cal, IKD-klant

IKD-ontwerper Frank had een paar uitdagingen: ontwerp drie afzonderlijke elementen die niet alleen samenhangend zijn met elkaar, maar ook met de architectuur in de stijl van de jaren zeventig. Hij begon met IKEA SEKTION kasten en panelen, die de gestapelde wasmachine en droger omsluiten, waardoor het een ingebouwd uiterlijk krijgt. Hij gebruikte VADHOLMA open IKEA opbergruimte aan één kant van de wasmachine en droger; aan de andere kant plaatste hij een hoge bijkeukenkast. Omdat hij voor gasten ontwierp, voelde Frank zich op zijn gemak bij het presenteren van een ontwerp met minimale ophangruimte.

Hij plaatste wandkasten boven een toonbank voor snacks of opslag tijdens een bijeenkomst of, praktischer, voor het opvouwen van wasgoed. Hieronder creëerde hij veelzijdige opbergruimte met behulp van MAXIMERA lades. De toonbank en de IKEA opbergbank zijn ontworpen met KARLBY slagersblokken als aanvulling op de bestaande houten lambrisering, en de klassieke AXSTAD matwitte deur- en ladefronten maken de look af.

IKEA wasruimte, modderkamer en plattegrond van de stoel bij het raam

Het is jouw mudroom – jij bepaalt de regels!

Wie zegt dat een mudroom één doel moet dienen? De ontwerpers van IKD ontwerpen graag unieke, op maat gemaakte IKEA mudrooms die je ruimte maximaliseren. Neem contact met ons op en ontdek hoe we de ideale mudroom voor u en uw gezin kunnen creëren.

Ontvang een professioneel IKEA Mudroom-ontwerp – allemaal on-line

Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde modderkamer te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze IKEA Mudroom-ontwerpdiensten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here