Home Keukenontwerp Drie voorbeelden van klassieke witte schuddeuren voor IKEA Mudroom-kasten

Drie voorbeelden van klassieke witte schuddeuren voor IKEA Mudroom-kasten

0
Drie voorbeelden van klassieke witte schuddeuren voor IKEA Mudroom-kasten


Geef je IKEA modderkamerontwerp een klassieke uitstraling met deze witte schuddeurontwerpen.

Onze klanten willen allemaal één ding: woningontwerpen op maat zonder aangepaste prijzen. Daarom zijn de ontwerpers van IKD altijd op zoek naar innovatieve manieren om in serie geproduceerde IKEA woonartikelen tot iets unieks te maken. In dit artikel laten we drie manieren zien om de boel op te schudden in je leven Ontwerp van een IKEA modderkamer met behulp van IKEA’s witte shaker-stijl deuren.

Er zijn drie trucs voor een geweldig modderkamerontwerp:

  • Maak het functioneel.
  • Maximaliseer de ruimte.
  • Gebruik tijdloze materialen.

Elk van de volgende ontwerpen maakt gebruik van dezelfde deur- en ladefronten – IKEA AXSTAD matwit – maar behoudt een unieke stijl die samenhangt met de relaxation van de ruimte.


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


IKEA Mudroom-ontwerp 1: uitbouwen

Om een ​​modderkamer in uw huis te plaatsen, heeft u alleen een muur nodig. Als je bereid bent wat decor en ongeveer 15 voet vloeroppervlak op te offeren, zal de uitbetaling dat zijn een meer georganiseerd huis. Zo kwam de voordeur van de familie Fox uit in de woonkamer en hadden ze dringend een oplossing nodig voor de schoenen en rugzakken die normaal op de grond of op de financial institution bleven staan.

een witte IKEA modderkamer met op maat gemaakte IKEA opbergbank

“Felicia en ik hebben het uiterlijk van witte schudkasten altijd mooi gevonden. Shaker bestaat al sinds de 19e eeuw, denk ik, en het is gemakkelijk te stylen, zelfs als de traits in huis veranderen. Felicia is er niet van overtuigd dat de witte kasten wit zullen blijven, maar ik heb erop gewezen dat IKEA meubels makkelijk schoon te maken zijn.

Toen ze voor de honderdste keer over de plunjezak van onze dochter struikelde, stemde ze ermee in dat ik IKD een e-mail zou sturen om te kijken of ze iets voor ons konden ontwerpen met behulp van de muur bij de voordeur. Ik ben eerlijk gezegd verbaasd over hoe zoiets eenvoudigs onze kwaliteit van leven heeft verbeterd.” – Ivy, IKD-klant

IKD ontwerper Florence gebruikte SEKTION kasten voor de gesloten opbergmogelijkheden. De kastdeuren en MAXIMERA ladefronten zijn allemaal AXSTAD matwit, ook wel bekend als IKEA’s shaker-stijllijn. Om door het schuine plafond te navigeren en toch nuttige ruimte te bieden, plaatste Florence semi-handgemaakte zwevende planken in de hoek bij het raam.

De houtnerf van de planken previous bij de KARLBY slagersblok aanrecht gebruikt in het ontwerp van de IKEA opbergbank. Het hout dient ook om het wit te breken en te voorkomen dat het ontwerp te monochromatisch wordt, internet als de bronzen NYDALA-knoppen die Ivy en Felicia kozen. De achterkant van de beadboard is eigenlijk een lambrisering die het stel in een bouwmarkt vond.

IKEA modderkamerontwerp met IKEA kasten en IKEA werkbladen

IKEA Mudroom-ontwerp 2: Het modderhoekje

Dit echtpaar heeft onlangs een aangebouwde storage aan hun huis toegevoegd. Ze waren blij dat ze konden parkeren en meteen naar binnen konden lopen, waardoor koude temperaturen en slecht weer vermeden konden worden, maar de modderkamer was een bijzaak.

klein IKEA modderkamerontwerp met witte IKEA modderkamerkasten

“We hadden een hallenboom bij de voordeur staan, maar opeens was dat niet meer onze meest gebruikte deur. We wilden de halboom daar laten staan ​​voor gezelschap, maar we hadden toch nog iets nodig voor als mijn man en ik thuiskwamen. We hadden niets te groots en speciaals nodig en hadden slechts een kleine uitsparing bij de nieuwe deur om mee te werken. Ik vertelde IKD dat we een plek nodig hadden om bovenkleding, laarzen en schoenen op te bergen en wat er nog over was, op te vullen met andere opslagruimte. Ik zou een manier vinden om het te vullen!
Het was belangrijk dat de kasten pasten bij de witte rand die we rond de plint en ramen hadden. Ik wist dat SEKTION de juiste keuze was, en toen IKD de AXSTAD-deuren in de eerste versie van het ontwerp opnam, wist ik dat dit de juiste keuze was.” – Jasmijn, IKD-klant

In een ruimte van slechts 230 cm breed x 60 cm diep voorzag IKD-ontwerper Merari dit echtpaar van alle verticale opbergruimte die ze nodig hadden voor hun IKEA mudroom-ontwerp en nog veel meer. Door de vulstoffen zorgvuldig te ontwerpen zodat ze opgaan in de omringende raambekleding en plinten, zorgde Merari ervoor dat de hoge kasten eruitzagen alsof ze bij het huis waren gebouwd. De matwitte AXSTAD-deuren zetten de esthetiek voort, terwijl de zwarte NYDALA-handgrepen passen bij het bestaande beslag op de nabijgelegen deur.

Onder de hoge kast bevindt zich een houtnerfplank die wordt gebruikt om schoenen aan en uit te trekken, en MAXIMERA lades voor het opbergen van schoenen. Dit impact werd bereikt door hoge SEKTION kasten op een VRENA bamboe IKEA werkblad te plaatsen. Het is een geweldige manier om er het beste van te maken dit kleine hoekje in het huis van Jasmijn.

IKEA mudroom-ontwerp voor kleine ruimtes

IKEA Mudroom Design 3: Alles hebben

Dit gezin, dat bestond uit twee ouders en twee volwassen kinderen, had het geluk om vanaf het start over een ruime bijkeuken te beschikken. Het origineel was echter donker en ongeorganiseerd – meer een rommelkamer. De huiseigenaren besloten om de ruimte om te toveren in iets lichters en uitnodigender.

mudroomkasten in shaker-stijl in een IKEA mudroom-ontwerp

“Ik sloot altijd de deur van de bijkeuken en unhealthy dat er geen gasten through de achterkant naar binnen zouden komen, ook al gebruiken wij die als gezin vaker dan de voorkant. Het renoveren was nooit een prioriteit, maar nu de kinderen volwassen zijn, een van onze jongens studeert en de ander internet zijn eerste echte baan heeft, kan ik meer tijd en misschien wat geld besteden aan het ombouwen van het huis tot iets dat ik echt leuk vind .

Zij, de jongens, hebben plannen om de komende jaren te verhuizen, dus misschien heb ik gewoon iets nodig om me bezig te houden. Het enige dat ik weet is dat het ontwerp van de modderkamer waar IKD mee kwam zoveel helderder en mooier is dan wat we voorheen hadden. Er is ruimte om het hele gezin te organiseren, en als we weer met z’n tweeën zijn, ben ik van plan een aantal van onze kerstversieringen en inpakpapier daar op te bergen, zodat ik de reis naar zolder kan besparen.

Misschien zal er op een dag speelgoed in liggen voor als de kleinkinderen op bezoek komen.” – Patty, IKD-klant

Patty had een uitstekende ontwerpintuïtie en realiseerde zich onmiddellijk dat ze door het gebruik van matwitte deuren en lades van AXSTAD het uiterlijk kon veranderen wanneer ze maar wilde – gewoon door {hardware} uit te wisselen. Je hebt waarschijnlijk uit de laatste twee ontwerpen gemerkt dat de deurgrepen en ladetrekkers die onze klanten kozen een enorme affect hadden op de indruk die hun bijkeuken maakte.

In Patty’s geval heeft ze het door elkaar gehaald door de deuren en lades twee verschillende handgrepen te geven, beide uit de ENERYDA-lijn van kastbeslag.

IKD-ontwerper Daniel had bij dit ontwerp veel ruimte om mee te werken en maakte er het beste van door een zitplaats bij het raam en een op maat gemaakte IKEA opbergbank te integreren. Patty had weinig interesse in houtnerfmaterialen, behalve om de stoel bij het raam te onderscheiden van de relaxation van de ruimte, dus werden de stoelen en het aanrechtblad dat je hier ziet, geleverd door een derde partij. Daniel ontwierp de unieke behuizing onder de raamzitplaats met horizontale VEDHAMN-panelen. De opbergruimte bestaat uit alle IKEA kasten en MAXIMERA lades, waarbij de open hoekplanken zijn gemaakt met behulp van gehackte SEKTION-panelen.

groot IKEA modderkamerontwerp met IKEA kasten

Witte deuren in shaker-stijl zullen nooit uit de mode raken in je IKEA mudroom-ontwerp.

De professionele ontwerpers van IKD creëren unieke ruimtes met IKEA producten. Omdat we ons richten op de klant in plaats van op de verkoop, kunnen we geweldige ontwerpdoelen bereiken, zoals het creëren van drie unieke modderruimtes met dezelfde matwitte AXSTAD-deuren.

Ontvang een professioneel IKEA Mudroom-ontwerp – allemaal on-line


Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde modderkamer te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze IKEA Mudroom-ontwerpdiensten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here