Home Slaapkamer interieurontwerp Eenvoudige vieringen: ideeën voor keukendecoratie voor een vakantie op de boerderij

Eenvoudige vieringen: ideeën voor keukendecoratie voor een vakantie op de boerderij

0
Eenvoudige vieringen: ideeën voor keukendecoratie voor een vakantie op de boerderij
Feestelijk middelpunt

Redactionele tegoeden: Unsplash.Com

Versieren voor de feestdagen is een van de leukste en meest opwindende onderdelen van elk feest, maar het kan gemakkelijk zijn om over de schreef te gaan en een rommelige, kitscherige look te krijgen die je lang voor het einde van het seizoen irriteert. Als je een boerderij- of landelijke stijl van decoreren hebt, kan het toevoegen van te veel bijzonder gemakkelijk zijn. Blijf bij een minimalistische, overzichtelijke inrichting die je vreugde schenkt zonder je gefrustreerd te maken, door je te concentreren op een paar belangrijke gebieden en de inrichting die je al hebt te vervangen. Hier zijn enkele ideeën om een ​​feestelijke en toch minimalistische look te creëren:

Natuurlijke elementen

Natuurlijke elementen voegen een feestelijk, seizoensgebonden decor toe zonder er overdreven of goedkoop uit te zien. Ze behouden ook de boerderijlook en zijn gemakkelijk te gebruiken. Verwerk natuurlijke elementen zoals dennenappels, groen en takken in uw winterdecoraties. Je kunt eenvoudige arrangementen maken in manden of vazen. Als je in een gebied woont waar deze dingen buiten gemakkelijk te vinden zijn, verzamel ze dan zelf en voeg ze toe aan je decoraties. Als u niet in een landelijke omgeving woont, zijn dennenappels en groen gemakkelijk te vinden en te kopen in woondecoratiewinkels en bloemenwinkels.

Een makkelijke manier om natuurlijke elementen aan je interieur toe te voegen is door een feestelijke krans van natuurlijke materialen aan de keukendeur te hangen. afzuigkap, boven een open haard, of zelfs aan een muurhanger. Als je handig bent, overweeg dan om de krans zelf te maken door natuurlijke elementen uit jouw regio op te nemen.

Subtiele verlichting

Verlichting is een geweldige manier om een ​​feestelijk tintje te geven zonder rommel te creëren. Gebruik zachte, warme verlichting om een ​​gezellige sfeer te creëren. Overweeg lichtslingers of kerstverlichting met mate, en pas op dat u het niet overdrijft. Locatie is belangrijk: plaats uw lampen op plekken waar ze glans en sfeer toevoegen, zonder er kitscherig of overdreven uit te zien.

Kaarsen zijn ook een geweldige manier om een ​​zachte gloed en een feestelijke geur toe te voegen. Ze zijn echter niet altijd geschikt voor elke situatie, tijd en plaats. Als je geen echte kaarsen kunt gebruiken, overweeg dan om vlamloze kaarsen te proberen. Plaats vlamloze kaarsen op werkbladen of open planken om sfeer toe te voegen zonder brandgevaar.

Neutraal kleurenpalet

Eén manier om het rommelige gevoel dat soms gepaard gaat met kerstversieringen te elimineren, is door huge te houden aan een neutraal kleurenschema. Voeg een paar vleugjes traditionele vakantiekleuren toe om een ​​feestelijk gevoel te creëren zonder je zintuigen te overbelasten. Zorg ervoor dat je tinten en kleuren gebruikt die elkaar aanvullen en kies een paar kleuren in plaats van een regenboog van verschillende tinten toe te voegen. Dit kan helpen een samenhangende en strakke uitstraling te behouden en ervoor te zorgen dat uw kerstversieringen er goed gepland en opzettelijk uitzien.

Decor in boerderijstijl

Zorg ervoor dat uw decoraties voor de feestdagen constant blijven met de relaxation van uw boerderijdecor. Gebruik objects in boerderijstijl die het bestaande keukenontwerp aanvullen in plaats van te proberen een nieuwe look aan te nemen. Gebruik bijvoorbeeld gegalvaniseerd metaal, houten kisten of Mason-potten. Hold een rustiek houten bord op met een Kerst boodschap of een feestelijke quote, en voeg natuurlijke elementen toe zoals groenblijvende takken. Slierten popcorn en veenbessen zijn ouderwets, eenvoudig en feestelijk.

Keukengerei als decor

Om te decoreren zonder rommel te maken, kun je overwegen om alledaagse voorwerpen als decoratie te hergebruiken. Plaats bijvoorbeeld keukengerei of koekjesvormpjes met kerstthema in een decoratieve schaal of dangle ze aan de muur. Gebruik feestelijke pannenlappen en handdoeken en rangschik je serviesgoed voor de feestdagen op een aantrekkelijke manier in plaats van dat je het in kasten opbergt.

Minimalistische tafelsetting

Houd u aan minimalistische idealen bij het decoreren en dekken van uw tafel. Dek een eenvoudige en elegante kersttafel met een neutraal tafelkleed, rustieke placemats en een paar goedgekozen decoraties. Gebruik feestelijk serviesgoed en stoffen servetten om een ​​bijzondere vakantiesfeer te creëren. Zelfs als u geen feestmaal organiseert, zal uw tafel er mooi, feestelijk en uitnodigend uitzien als deze een elegante, eenvoudige uitstraling heeft. tafel opstelling.

Feestelijk middelpunt

Of je nu een keukentafel, een bargedeelte of een eiland in je keuken hebt, een pronkstuk is een geweldige manier om vakantiegevoel te creëren zonder rommel toe te voegen. Creëer een minimalistisch middelpunt met een houten dienblad of een eenvoudige kom gevuld met ornamenten, dennenappels en groen. Minikerstbomen zijn ook effectief als middelpunt of accentelement. Een andere optie is om een ​​krans te gebruiken en deze te vullen met passend decor, zoals kerstboomballen, kaarsen of dennenappels. Dit kan een centraal punt zijn zonder de ruimte te overbelasten en in overeenstemming met de relaxation van uw interieur.

Persoonlijke accenten

Gebruik persoonlijke accenten om uw kerstversiering feestelijk, vrolijk en sentimenteel te maken. Door spullen te gebruiken die voor jou en je gezin belangrijk zijn, elimineer je het risico op een rommelig gevoel. Eén manier om dit te doen is door familiefoto’s in feestelijke lijsten weer te geven of een kleine fotowand voor de feestdagen te maken. Je kunt ook gepersonaliseerde ornamenten of decoraties met sentimentele waarde verwerken door ze aan kleine kerstbomen op tafel te hangen, ze aan kransen aan de muur toe te voegen of ze zelfs op decoratieve planken of bekerhaken neer te zetten. Dit voegt niet alleen een sentimenteel tintje toe aan uw interieur, maar het helpt ook uw speciale ornamenten te beschermen in vergelijking met het plaatsen ervan in uw stamboom.

Conclusie

Vergeet niet dat de sleutel is om een ​​evenwicht te vinden tussen feestelijk en overzichtelijk. Gebruik een paar kleuren in complementaire tinten en blijf bij een of twee thema’s in de ruimte om de look eenvoudig en samenhangend te houden. Kies kwaliteit boven kwantiteit en concentreer u op het integreren van elementen die de warmte en charme van uw boerderijkeuken versterken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here