Home Huisdecoratie Hoe u gasten van buiten de stad kunt vermaken tijdens de feestdagen

Hoe u gasten van buiten de stad kunt vermaken tijdens de feestdagen

0
Hoe u gasten van buiten de stad kunt vermaken tijdens de feestdagen


Een vriendin van mij belde me onlangs met ideeën voor het ontvangen van haar schoonfamilie, die vier dagen in de stad zal zijn tijdens de vakantie. Samen brainstormden we over wat werken als het gaat om het vermaken van mensen van buiten de stad (ook al is het leuk, maar weinig stress voor je en niet te vermoeiend). We hebben een uitgebreide lijst bedacht om sterke drank helder te maken. Gebruik deze ideeën om de ultieme reisroute samen te stellen:

Maak een welkomstcharcuteriebord.

Charcuterieborden

Ga helemaal uit: vlees, kaas, noten, augurken, crackers, chocolade. Koop die schattig kleine vakantiesterren bij Dealer Joe’s. Maak dit mooi en overvloedig. Zet dit samen vlak voordat u ze ophaalt van het vliegveld. Het kan zijn dat u geen tijd heeft om dit te bouwen zodra uw gasten arriveren. Als ze bij je thuis terugkomen, staat er een snackdiner klaar! Het is mijn favoriete goocheltruc.

Maak een gastenmand.

Mand | Deken | Sokken | Lotion | Powerbank | Bedframe | Lijsten | Increase kunst | Nachtkastje | Lamp | Tafelblad increase | Gordijnen | Romeinse tinten

Dit kan aan zijn het logeerbed en moet een bevatten herbruikbare waterflesA telefoon opladerA snack, gom of pepermuntjesen andere kleine toiletartikelen die ze misschien hebben achtergelaten (mondwater? flossen? droogshampoo? make-up doekjes?) of dingen waardoor ze zich speciaal voelen (a gezichtsmasker? A paar pantoffels?). Vooral tijdens de feestdagen vind ik het leuk om een puzzel boek of een kleurboek voor volwassenen. Er zal veel downtime zijn en je wilt niet dat iedereen alleen maar op zijn telefoon scrollt.

Plan een puzzeldag.

Crockpot | Mokken met monogram | Keukenbronnen

Je hoeft niet uit te gaan elk dag. Dat is vermoeiend. Op een dag blijf je binnen. Neem een ​​grote Kerstpuzzelmaak iets lekkers in de Crock-Pot. Zet wat snacks klaar en zet een kerstfilm op de achtergrond aan. Als je geluk hebt, verandert dit in een kerstfilmmarathon. De vrije tijd is mijn favoriete onderdeel van de vakantie, dus plan het in!

Bouw bindingstijd in (dat is niet noodzakelijkerwijs bij jou).

Laat je accomplice op een dag de ouders meenemen voor de lunch, of tik op je zussen om je vriendin mee uit te nemen. Of stuur ze mee met de kleinkinderen. Jij gaat niet. Het draait allemaal om het scoren van de broodnodige downtime en het laten binden van hen. Ze hebben waarschijnlijk toch nog wat last-minute boodschappen (voor jou) te doen.

Koop kaartjes voor een matinee.

Dit kan een movie zijn of een ander optreden. Maak vooraf een lunchreservering — ergens dichtbij. (Bonuspunten als je maar één keer kunt parkeren.) Het punt is: een matinee plus lunch voelt als een hele dag aangelegenheid. Tegen de tijd dat iedereen thuiskomt, is het buiten donker en zijn ze toe aan een heat drankje en een pyjama. Bovendien zul je de relaxation van de avond over de movie debriefen.

Ga naar een vakantiemarkt.

Er zijn overal in Raleigh/Durham pop-ups voor de feestdagen, en ik weet dat deze overal populair zijn. Zoek snel, doe uw riem om crossbody zak, en ga erop uit. Het is vooral leuk om een ​​makersmarkt te vinden, maar luxe winkels bieden ook speciale winkelervaringen tijdens de feestdagen. Het is leuk om iedereen een uitdaging te geven: “Wat is het coolste dat je kunt vinden voor $ 5?” – of start zelfs een traditie van het hebben van een decoration aandelenbeurs. Het is ook leuk om gewoon een zachte krakeling of wat warme chocolademelk te pakken en rond te lopen.

Plan een gezellig avondje uit.

Wanneer uw gasten aan het inpakken zijn voor hun reis, vraag hen dan om een ​​leuke outfit mee te nemen voor een avondje uit. Zoek het schema van je plaatselijke symfonie op en kijk of ze ‘Vacation Pops’ doen. Of kijk of er bij jou in de buurt een toneelproductie van ‘A Christmas Carol’ is. Zelfs een chique dinerreservering zal leuk en speciaal aanvoelen. Vergeet niet om een ​​groepsfoto te maken als iedereen verkleed is.

Rijd rond en kijk naar de lichten.

In veel steden zijn lichtevenementen toegestaan, maar je kunt ook gewoon rondrijden en luisteren naar Bing Crosby, en Ooo en Ahh bij de shows van je buren. Echt plezier van eigen bodem. Tip: Controleer Fb-groepen voor coole hubs voor vakantieverlichting. Soms komt één straat samen voor iets werkelijk spectaculairs.

Doe een eetbaar ambacht.

Kerstkoekjes maken of halen Kitten voor peperkoekhuisjes. Het is het seizoen. Tip: Als er kinderen bij betrokken zijn, moeten de huizen al in elkaar gezet zijn en klaar zijn voor het glazuur. Doel heeft deze zijn al gemonteerd. Complete Meals heeft ook een aantal leuke.

Bestel in één grote maaltijd.

Dit zou wel eens de clincher voor de laatste avond kunnen zijn. Na dagen hosten heb je geen zin meer om te koken of de keuken schoon te maken. Ik raad aan om met Thais, Indiaas of Chinees te gaan. Het zijn menu’s met veel variatie en uw gezelschap kan veel verschillende hapjes proberen. (Kanttekening: waarom is Thais/Indiaas/Chinees $ 100, of ik nu voor twee of zes personen bestel?) Verdubbel de Crab Rangoons.

Bezoek een kerstboompark.

Zelfs als je al een increase hebt, is naar een kwekerij of tuincentrum gaan heel leuk en kerstachtig om te doen met gasten van buiten de stad. Geef uw familie/vrienden de opdracht u te helpen bij het kiezen van een krans. Meestal slenter je gewoon door de geurige dennen, en als dit een movie zou zijn, zou het nu gaan sneeuwen.

Organiseer kerstkaraoke.

Zelfs de meest aarzelende zangers zullen mee willen doen aan het kerstliederen deze microfoon. Tip: Maak je geen zorgen over het vinden van de karaokeversie van een nummer. Je klinkt sowieso beter als je rechtstreeks over Mariah Carey heen zingt.

Organiseer een filmavond.

Body-tv | Rand | Kader TV Artwork | Leren stoel (classic) | Lamp | Zijtafel | Ottomaans (classic) | Financial institution | Tapijt | Blaker | Vloerlamp | Kransen | Lintje

Zo maak je het leuk: Vraag iedereen om zich klaar te maken met hun favoriete fragment uit een kerstfilm. Ze worden bijna allemaal gestreamd, maar op YouTube kun je ook veel klassieke/favoriete scènes vinden. Houd de clips tot 10 minuten of minder en geef iedereen een beurt. Hier zijn er een paar om u op weg te helpen:

Ralphie likt de paal in “A Christmas Story”

Eekhoorn valt de Griswalds aan in “Nationwide Lampoon’s Christmas Trip

De kaartjes op de stoep in ‘Love, Eigenlijk’

Ga eens kruipen.

Warme chocolademelk? Franse frietjes? Spruitjes? Kies een favoriete snack en zoek een paar lokale plaatsen op die beweren dit goed te doen. Geef iedereen een beoordelingskaart, zodat je aan het eind van de dag een winnaar kunt kronen. Bonuspunten als u één keer kunt parkeren (zoals in de binnenstad) en twee of drie haltes kunt maken. Dit zou een jaarlijks terugkerend iets kunnen worden: The Marcum Household Sizzling Chocolate Trot 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here