Home Huizen bouwen Thuis genieten van de zomer! (Necessities voor leisure of een leuke familieavond)

Thuis genieten van de zomer! (Necessities voor leisure of een leuke familieavond)

0
Thuis genieten van de zomer!  (Necessities voor leisure of een leuke familieavond)


(Dit bericht wordt gesponsord door Walmart, maar alle meningen zijn van mij.)

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar we genieten hier van de vluchtige zomerdagen en wensen dat er geen einde aan komt. We proberen het buitenplezier te maximaliseren, of dat nu is door vrienden te ontvangen of gewoon thuis te genieten van een leuke familieavond. Ik hou ervan om vrienden te ontvangen en familieavonden speciaal te maken, dus ik dacht dat ik een paar van mijn zomerbenodigdheden met jullie zou delen voor het hosten of gewoon voor een leuke familieavond.

  1. Spelletjes of activiteiten

Wij houden van spelen buiten spellen en dit Speel Dag Google Toss-spel was een nieuwe die we bij Walmart hebben opgepikt bij het terugdraaien. Tremendous eenvoudig op te zetten en leuk om te spelen voor alle leeftijden.

Er is zoveel goed buitenspeelgoed verkrijgbaar en veel daarvan staan ​​on-line terug te draaien!


Mijn kleine meid heeft deze tentenset voor haar verjaardag gekregen en het is ook erg leuk om er buiten mee te spelen! Ze hebben tenten, stoelen, lantaarns en meer en komen binnen verschillende karaktersets.


2. Natuurlijk heb je bij elk evenement eten nodig en ik vind het zo handig om er een paar te hebben opvouwbare witte tafels bij de hand. Ik gebruik ze de hele tijd om in de tuin te staan ​​voor het serveren van eten of zelfs voor het toevoegen van een additional zithoek en het organiseren van een werfverkoop. Ze vouwen plat en vervolgens doormidden, waardoor ze gemakkelijk in een kast kunnen worden opgeborgen.

3. Drankdispensers en serveerstukken. Walmart heeft een aantal van de beste serveerartikelen voor buiten – ik vind het altijd leuk om de nieuwe lijn te zien waarmee ze elk jaar verschijnen. Hier is een deel van hun buitenlijn.

A drankautomaat is een should – als ik vrienden ontvang, heb ik meestal twee dispensers met thee, limonade of water. Hier worden verschillende opties gekoppeld:


Ik heb dit setje ook opgehaald melamine serviesgoed om buiten te eten – zo schattig en comen in verschillende kleuren.

4. Ijsje! Het is heat en zomer en het is het gemakkelijkste dessert om te serveren bij het publiek. 🙂 Deze hebben wij onlangs gepakt Rise by Sprint Persoonlijke ijsmachine en probeerde het uit. Je vriest de container in, dus er zijn geen ijs en zout nodig en het is genoeg voor 1-2 personen, dus het was leuk om ze hun smaak te laten aanpassen. Onze familie houdt van ijs, dus ik denk dat we meestal iets groters nodig hebben, maar ik zie dat deze kleine maker geweldig is voor het maken van een snelle kom ijs of als iemand voedselallergieën heeft, kunnen ze hun eigen ijs aanpassen aan hun behoeften .

5. Zitplaatsen – wij houden van deze Adirondack-stoelen en gebruik ze het hele jaar door! Of het nu gaat om additional zitplaatsen tijdens het koken in de tuin of om rond de vuurplaats te genieten van een vuur tijdens de herfst en winter. En we hebben er deze zomer een nieuwe bestemming voor gevonden: achtertuinfilms!

6. Organiseer een buitenfilm met een projector!

We hebben onlangs een heel eenvoudige buitenprojector en -scherm gekocht tijdens een grote Walmart-uitverkoop en een movie kijken buiten in de achtertuin of bij het zwembad is meteen een hit geworden! Ik stel me voor dat we dit tot in de herfst doen met een vuur in de vuurplaats – gewoon zo leuk!!

Onze projector is een zeer eenvoudige RCA-projector die werd geleverd met een scherm (momenteel niet op voorraad) – we steken gewoon het netsnoer in een kleine invertergenerator en gebruiken onze firestick aangesloten op de projector om een ​​movie te kijken (we kunnen onze WIFI sterk genoeg buiten). Maar er zijn veel andere opties die oplaadbaar/draagbaar zijn, wifi/Bluetooth-mogelijkheden hebben en waarmee je vanaf je telefoon kunt streamen. Hieronder heb ik verschillende opties met verschillende budgetten en mogelijkheden gekoppeld die allemaal goede recensies hebben.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here