Home Thuis tuinieren Tuinaanleg in de voortuin in Texas

Tuinaanleg in de voortuin in Texas

0
Tuinaanleg in de voortuin in Texas


Sabrina Farber stuurde de foto’s van vandaag in:

“Ik heb veel foto’s om te delen van mijn man, Todd Farber, de ‘Backyard Man’ in de regio Sugar Land, Texas. Todd is een Aggie-tuinbouwer. Hij heeft drie decennia succes met het aanleggen van voortuinen in Texas, waarbij hij begrijpt wat de beste plant is voor de hitte van Texas en hoe hij ook met het aanleggen van voortuinen de meeste impression kan maken. Sinds 1991 is hij tuinontwerper en tuinder.”

Een prachtige beplanting voor de entree van een woning. Ik hou van de herhaalde aspergevaren (Asperges densiflorusZone 9 – 11 of jaarlijks) die de beplanting accentueren met hun dichte groene torenspitsen.

Een nieuwe beplanting, netjes gemulleerd met een Japanse stenen lantaarn als middelpunt.

Een andere weergave van dezelfde beplanting. Het ontwerp is geïnspireerd op tuinen in Japanse stijl, maar met een selectie planten die geschikt zijn voor het klimaat in Texas.

Heldere, langdurige kleur van grote hoeveelheden begonia’s (Begonia X semperflorenscultuur, Zone 10 – 11 of als eenjarige planten). Deze begonia’s zijn geweldige, betrouwbare werkpaarden in een groot aantal klimaten en blijven hoe dan ook gewoon bloeien.

Jeneverbessen (Juniperus soorten) zijn over het algemeen sterke planten die goed tegen droogte en minder ideale omstandigheden kunnen. Deze is in een spiraal gesnoeid om hem wat meer aptitude te geven. Je hoeft alleen maar door te gaan met trimmen om het formulier er strak en netjes uit te laten zien.

In het gazon geplaatste klinkers geven eenheid aan de overgang van de formele stenen bestrating naar het informele pad door het gras. Leeuwebekken (Antirrhinum majus(koel seizoen jaarlijks) zorgen aan het einde voor een vleugje kleur aan het mattress.

Nieuwe beplanting klaar om in te vullen en een prachtige tuinruimte te creëren.

Heeft u een tuin die u wilt delen?

Heeft u foto’s om te delen? We willen graag uw tuin zien, een bijzondere verzameling planten waar u van houdt, of een prachtige tuin die u heeft mogen bezoeken!

Om in te zenden, stuur 5-10 foto’s naar (e-mail beveiligd) samen met wat informatie over de planten op de foto’s en waar je de foto’s hebt gemaakt. We horen graag waar u zich bevindt, hoe lang u al tuiniert, successen waar u trots op bent, mislukkingen waar u van heeft geleerd, hoop voor de toekomst, favoriete planten of grappige verhalen uit uw tuin.

Heb je een mobiele telefoon? Tag uw foto’s op Fb, Instagram of Twitteren met #FineTuinieren!

Ontvangt u de GPOD al per e-mail? Registreer hier.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here