Home Huizen bouwen 10 slimme manieren om appelschillen te gebruiken – een gecultiveerd nest

10 slimme manieren om appelschillen te gebruiken – een gecultiveerd nest

0
10 slimme manieren om appelschillen te gebruiken – een gecultiveerd nest


Hoe appelschillen te gebruiken.

We zijn geen verspilling, willen geen familie. Dat betekent dat we altijd proberen een tweede bestemming voor dingen te vinden voordat we ze weggooien! Toen we een grote tuin hadden, hadden we een composthoop die voor het grootste deel van onze productresten zorgde. Maar dat hebben we niet meer, dus ik probeer nu manieren te vinden om overgebleven etensresten op te maken. Met twee kleine kinderen die graag appels snoepen, maar niet zo van schillen houden, hebben we vaak overtollige appelschillen. Dus ging ik op zoek naar manieren om die te gebruiken, en besloot deze te delen 10 slimme manieren om appelschillen te gebruiken met jou!

10 slimme manieren om appelschillen te gebruiken - De volgende keer dat u extra appelschillen overhoudt, gooit u ze niet weg! Gebruik ze in plaats daarvan met deze superslimme manieren om appelschillen te gebruiken! | appelschillen, manieren om appels te gebruiken, de hele appel gebruiken, voedselverspilling verminderen, zuinig leven, #frugal #apples #ACultivatedNest

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Of je nu additional appelschillen overhoudt van de snack van je kinderen of van het maken van zelfgemaakte appelmoes of appel boterMet deze zuinige manieren om appelschillen te hergebruiken, zorg je ervoor dat je ze niet verspilt!

De beste manier om met appelschillen om te gaan is natuurlijk door ze gewoon op te eten als ze nog aan de appel zitten! Sommige mensen houden niet van de textuur, en anderen maken zich zorgen over pesticiden, maar onthoud dat het er veel zijn voeding in die appelschillen. En er zijn manieren om de potentiële pesticiden die op uw appels achterblijven te verminderen, als u dat wilt was ze goed. Maar als je nog steeds niet zo van schillen houdt, voel je dan niet schuldig! Er zijn verschillende manieren om deze schillen nuttig te maken, zodat je geen voedsel verspilt!

En als je vaak veel appels schilt (misschien maak je appeltaart of appelmoes in bulk), dan kun je tijd (en je handen!) besparen met een spiralisator. We hebben een KitchenAid spiraalsnijderopzetstuk die ik graag gebruik bij het schillen van veel appels, maar als je geen Keukenhulpdan moet je een proberen handslinger appelschiller.

10 slimme manieren om appelschillen te gebruiken

1. Maak zelfgemaakte appelthee- Overgebleven appelschillen zijn verre van nutteloos! Sterker nog, van die additional schillen kun je heel gemakkelijk zelfgemaakte kaneel-appelschilthee maken! Klinkt dat niet als het perfecte herfstdrankje? Callum en Emma op Snapguide hebben een handig recept over hoe je dat kunt doen maak je eigen appelschilthee.

2. Maak zelfgemaakte pannenkoeksiroop-Wilt u uw ontbijt weggeven? zelfgemaakte appelpannenkoekjes nog meer appelsmaak? Dan moet je Little Home Residing’s maken zelfgemaakte pannenkoeksiroop met appelschillen! Het is een geweldige manier om appelschillen te gebruiken die je over hebt, en het klinkt zo heerlijk!

Verminder voedselverspilling: 10 manieren om appelschillen te gebruiken - De volgende keer dat u extra appelschillen overhoudt, gooi ze niet weg! Gebruik ze in plaats daarvan met deze superslimme manieren om appelschillen te gebruiken! | appelschillen, manieren om appels te gebruiken, de hele appel gebruiken, voedselverspilling verminderen, zuinig leven, #frugal #apples #ACultivatedNest

3. Maak zelfgemaakte appelazijn- Zelf appelazijn maken is een geweldige manier om overtollige appelschillen op te maken! Er zijn veel schillen voor nodig, en het eindresultaat is erg nuttig! Gebruik het om te koken, maak een haar spoelenMaak een gezichtstoner, of drink het gewoon vanwege de gezondheidsvoordelen. Sommige mensen maken het zelfs Doe-het-zelf schoonmaakmiddelen mee (hoewel ik liever gedistilleerde witte azijn gebruik, omdat appelciderazijn een plakkerig residu kan achterlaten). Als je er zelf een wilt maken, bekijk dan ons bericht over hoe je het kunt maken DIY appelciderazijn!

4. Voeg ze toe aan je smoothie- Als uw blender fruit en bessen kan verwerken, dan heeft hij geen problemen met appelschillen (wij zijn een Vitamix en heb nooit problemen met het fijnhakken van voedsel)! Om de appelschilvoeding te krijgen die ik noemde, voeg je je appelschillen toe aan je volgende smoothie (bewaar ze in de koelkast of vriezer om ze tussen de smoothies door vers te houden). Voor een recept om uit te proberen, bekijk dit Recept voor appelschil-sinaasappelsmoothie van Blender Receptrecensies!

5. Hondensnacks- Appelschillen zijn een gezonde traktatie voor honden (met mate uiteraard)! Dus als je wat schillen over hebt, overweeg dan om ze aan je furbaby te geven. Je kunt ze geven zoals ze zijn, of gedroogd in de oven of dehydrator. Ik zou de stukken gewoon in stukken snijden, zodat ze bijtgroot zijn en geen verstikkingsgevaar opleveren (vooral voor kleinere honden). Je zou ze ook aan andere kunnen toevoegen recepten voor zelfgemaakte hondentraktatiesals je de schillen klein genoeg snijdt.

6. Appelchips- Waarom zouden honden natuurlijk al dat knapperige appelplezier hebben? Je kunt de schillen ook uitdrogen, zodat je hele gezin ervan kan genieten. Of volg dit recept van The Kitchn over het maken van geroosterde appelschillen met kaneelsuiker.

Wat te doen met appelschillen - De volgende keer dat u extra appelschillen overhoudt, gooi ze dan niet weg! Gebruik ze in plaats daarvan met deze superslimme manieren om appelschillen te gebruiken! | appelschillen, manieren om appels te gebruiken, de hele appel gebruiken, voedselverspilling verminderen, zuinig leven, #frugal #apples #ACultivatedNest

7. Maak zelfgemaakte gelei- Er zijn zoveel slimme manieren om appelschillen te gebruiken! Deze vindingrijk recept voor appelschrootgelei van Fireflies and Mudpies zou een prachtige manier zijn om veel appelschillen te gebruiken (en bovendien klinkt het heerlijk)!

8. Maak doe-het-zelf-pectine- Wie had gedacht dat er zoveel zuinige manieren waren om appelschillen te gebruiken! Dit slimme idee van The Survival Mother maakt je overgebleven appelschillen tot pectine waarmee je zelfgemaakte gelei kunt maken! En ik wed dat zelfgemaakte appelpectine gebruikt kan worden om de appelschrootgelei van nr. 7 te maken. Dat is waarschijnlijk het dichtst bij 100% appelgelei dat je kunt krijgen!

9. Maak zelfgemaakt appelsap- Als je appelschillen over hebt omdat je kinderen hebt, dan zul je dit idee geweldig vinden: maak zelf appelsap met je overgebleven appelschillen! De Frugal Cottage heeft een geweldig recept voor zelfgemaakte appelsap waarvoor je maar een paar ingrediënten nodig hebt en waarbij gebruik wordt gemaakt van appelschillen. Bovendien kun jij bepalen hoe zoet het is! Zuinig en gezond dus!

10. Maak zelfgemaakte potpourri- Je eigen DIY-potpourri maken is eenvoudig, en appels kunnen je potpourri een heerlijke herfstgeur geven! Voor een lekker ruikende manier om je additional appelschillen op te gebruiken, ga je naar Scratch Mommy’s Recepten voor sudderende appelpotpourri!

Ik was zo blij dat ik zoveel geweldige manieren ontdekte om appelschillen te gebruiken! Nu ik weet hoe ik mijn appelschillen opnieuw kan gebruiken, kan mijn gezin verder onze voedselverspilling terugdringen (en geld besparen)!

Welke van deze ideeën heeft je het meest verrast? En heb jij al een slimme manier om appelschillen te hergebruiken?

10 slimme manieren om appelschillen te gebruiken - Als u veel appelschillen overhoudt van uw maaltijdbereiding, gooi ze dan niet weg! Gebruik ze in plaats daarvan met deze slimme manieren om appelschillen te gebruiken! | appelschillen, manieren om appels te gebruiken, de hele appel gebruiken, voedselverspilling verminderen, zuinig leven, #frugalLiving #apples #ACultivatedNest

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: 13 geweldige toepassingen voor sinaasappelschillen

13 geweldige toepassingen voor sinaasappelschillen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here