Home Huizen renovatie Een gids voor het verbouwen van uw badkamer in Chicago

Een gids voor het verbouwen van uw badkamer in Chicago

0
Een gids voor het verbouwen van uw badkamer in Chicago


We raden doorgaans aan om van start tot eind een tijdsbestek van 2 tot 4 maanden te plannen voor het voltooien van een badkamerrenovatie, waarbij de bouwfase 4 tot 8 weken duurt. De duur van een mission kan echter variëren. Het tijdsbestek is afhankelijk van de complexiteit van het mission, de grootte van de badkamerruimte en de omvang van de werkzaamheden.

Renoveren om te leven, zoeter maken gedijen!

Sweeten biedt huiseigenaren een uitzonderlijke renovatie-ervaring door persoonlijk vertrouwde algemene aannemers aan uw mission te koppelen, terwijl ze deskundige begeleiding en ondersteuning bieden, geheel kosteloos.

Start met uw renovatie

Als bijvoorbeeld de indeling van de badkamer, de elektrische installatie en de riolering ongewijzigd blijven en er wordt gekozen voor direct verkrijgbare materialen, kan de renovatie binnen een paar weken worden voltooid. Als er echter loodgieters- en elektriciteitsverplaatsingen nodig zijn, er vergunningen en goedkeuringen van het bestuur nodig zijn, of er maatwerkartikelen worden besteld, zal het mission langer duren.

Eén Sweeten-huiseigenaar twee badkamers vernieuwd: A primair en een gang over vijf weken. De hoofdbadkamer ruilde het unhealthy in voor een ruimere inloopdouche, terwijl het gangproject een ‘scheur-en-vervanging’ was.

In de bouwfase zullen uw GC en onderaannemers een vrij standaard volgorde van taken volgen voor een keukenrenovatie, die in de volgende stappen kan worden gegroepeerd:

  1. Voorbereiding en sloop van het terrein
  2. Installaties
  3. Afwerking
  4. Laatste walkthrough en punchlist

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here