Home Meubilair Corissa Enneking werkt samen met Sofa Potatoes aan Fin – Sofa Potatoes Furnishings

Corissa Enneking werkt samen met Sofa Potatoes aan Fin – Sofa Potatoes Furnishings

0
Corissa Enneking werkt samen met Sofa Potatoes aan Fin – Sofa Potatoes Furnishings


Meubels kopen kan een hele opgave zijn, vooral als je een grote maat hebt. Daarom zijn we zo enthousiast om samen te werken met Corissa Enneking, de kracht achter de weblog FatGirlFlowom haar te helpen aan een nieuwe financial institution.

FatGirlFlow is een weblog die is ontstaan ​​uit Ennekings verlangen om alles te delen, van mode voor grote maten tot simpelweg van haar lichaam houden. Ze betwist giftige opvattingen en de stigma’s achter dik zijn in een vetfobe samenleving. Vele anderen hebben troost gevonden in haar weblog en ontdekten een gemeenschap van mensen met een grotere maat die problemen tegenkomen in een samenleving die niet gestructureerd is om ruimte voor hen te maken.

In deze blogpost zullen we van Enneking horen waarom ze voor Sofa Potatoes heeft gekozen en wat haar ervaring was bij het beslissen welke financial institution ze mee naar huis zou nemen voor accomplice J en hun vele harige vrienden.

Waarom kiezen voor Sofa Potatoes als meubelwinkel?

“Start februari begon ik bedrijven te bereiken waarvan ik het gevoel had dat ze aansluit bij waar ik voor pleit. Mijn accomplice, J, kreeg een geweldige stoel die ze elke dag gebruiken, dus ik begon uit te zoeken waar ze hem kochten. Ik herinnerde het me dat ze me vertelden dat het een plaats in Austin was, dus begon ik op web te speuren, alsof ik naar al deze web sites keek om deze stoel te vinden. Ik kwam toevallig Sofa Potatoes tegen en ik dacht: ‘Oké, Sofa Potatoes, eerst Het is vooral de schattigste naam. Welke naam previous beter bij mensen met een grotere maat?'”

Wat is voor u het belangrijkst bij het zoeken naar een grote financial institution?

“De foundation van een financial institution voor mensen met een grote maat is of het een goed product is of niet. Dat is een grote verplichting en ik heb het gevoel dat dat veel merken bang maakt. Deze markt voor grote maten staat klaar om zijn geld naar mensen te gooien , ze willen graag gezien en verzorgd worden.

Meestal is het niet haalbaar om checks uit te voeren om erachter te komen wat de gewichtslimiet is. Ik denk eigenlijk niet dat een specifieke gewichtslimiet nodig is. Ik denk dat er manieren zijn om over duurzaamheid en een lange levensduur te praten zonder dat het gewicht ter sprake komt.”

De gekozen financial institution

Er zijn verschillende opties bij Sofa Potatoes die hiervoor zouden kunnen werken mensen met een grotere maat. Corissa en hun accomplice, J, besloten tot de Mesa lederen hoeksectie in Tribeca-crème.

de beste plus-size banken in Austin

Deze sectionele broek is de droom van een moderne minnaar uit het midden van de eeuw, maar hij voldoet ook aan alle punten van wat een sectionele broek geschikt maakt voor plus-size consolation.

  • De Mesa-sectie heeft massieve blokpoten, en niet de gebruikelijke faucets toelopende poten, waar veel moderne banken uit het midden van de eeuw trots op zijn.
  • Op onze bankcomfortschaal van 1-5 (5 is de stevigste) beoordelen we hem met een 3. Dit betekent dat het opstaan ​​en afstappen van deze financial institution relatief eenvoudig is, wat belangrijk is voor mensen met fysieke beperkingen.
  • De zitdiepte bedraagt ​​24 inch, waardoor het een zitplaats is die diep genoeg is voor mensen met een grotere maat, zodat ze zich goed op hun plaats voelen. De Mesa heeft een van onze diepste zitplaatsen.

Sofa Potatoes creëren ruimte

Wij willen Corissa Enneking bedanken voor het nemen van de tijd om haar verhaal met ons te delen. We hopen dat dit bericht meer mensen met een grotere maat aanmoedigt om te investeren in kwaliteitsmeubels die passen bij zowel hun lichaam als hun stijlvoorkeuren – en hen laat zien hoe gemakkelijk het kan zijn als ze winkelen bij Sofa Potatoes!

“Als je een persoon met een grotere maat bent, heb je vaak het gevoel dat je zoveel ruimte in beslag neemt. De wereld is meestal gewoon niet voor jou gemaakt.”

Enneking hoopt dat haar samenwerking met Sofa Potatoes meer bedrijven zal inspireren om producten aan te bieden die specifiek zijn ontworpen voor mensen met een grotere maat, zodat zij niet langer hoeven te lijden onder oncomfortabel meubilair.

Als je dat nog niet doet, volg Corissa Enneking dan verder Instagramen bekijk hun weblog, FatGirlFlow.com.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here