Home Huisdecoratie Een kerstlijst voor volwassenen | Leeuwerik & Linnen

Een kerstlijst voor volwassenen | Leeuwerik & Linnen

0
Een kerstlijst voor volwassenen |  Leeuwerik & Linnen


Dit jaar, toen ik mijn kerstlijst voor volwassenen samenstelde, merkte ik dat ik meer dan ooit tevoren leunde op intentionaliteit. We doen niet veel meer aan het geven van cadeaus onder de volwassenen in mijn familie, maar ik vind het altijd leuk om een ​​soort verlanglijstje samen te stellen – gewoon voor plezier.

Dit jaar heb ik echt geprobeerd een verzameling dingen samen te stellen die ik echt zou gebruiken, ‘nodig’ had en waar ik van hield. Meestal zoete dingen die aanvoelen als kleine luxe. Degenen die een sprankje vreugde in mijn dagelijkse leven brengen.

Hoewel je in mijn wereld nooit fout kunt gaan met designboeken, staat dit jaar bovenaan mijn lijst het nieuwste ontwerpboek van Shea McGee – een voortreffelijke toevoeging aan mijn collectie, een eeuwige favoriet. En omdat ik me steeds meer in de wereld van het bewust leven heb verdiept, ben ik ook dol op het verzamelen van mooie (en functionele) keukenaccessoires, grotendeels sinds onze renovatie vorig jaar.

GESCHENKENGIDS 2023: HIER

Geïnspireerd door de haaroliëntrend waar ik op TikTok diep in ben gedoken, heeft een haaroliënborstel ook zijn weg naar mijn lijst gevonden. En wat is een verlanglijstje zonder de zachtste pyjama ooit, die koude winternachten verheft. Ik meen het echt!

Ten slotte ronden mijn wensen een paar ontbrekende stukken voor mijn kast af, die helpen de visie samen te brengen die ik voor mijn garderobe heb ontwikkeld. Dit jaar is mijn kerstlijst voor volwassenen een viering van doordachte keuzes en de eenvoudige geneugten die elke dag een beetje leuker maken. Hier is het…

Foto: Via110-ontwerp

  1. De kunst van het huisontwerpboek | 2. Honingpot | 3. Classic ingelijste kunst | 4. Meer pyjama | 5. Gezouten karamel latte-mengsel | 6. Geweven katoenen theedoeken | 7. Haarhoofdhuidmassageapparaat | 8. Bedrukt lumbaal kussen | 9. Florette puzzel van 500 stukjes | 10. Essentiële leren riem | 11. Houten ezel | 12. Mystieke Tuinpuzzel | 13. Lulu Lemon Align-broek | 14. Frederic Journal-abonnement | 15. Afneembare linkoorbellen | 16. Kettingarmband | 17. Polo-pet

WINKEL MIJN WENSENLIJST:


CADEAUGIDS 2023 ALLES OP ÉÉN PLAATS: HIERLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here