Home Huizen renovatie Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis

0
Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis


Dit bericht kan affiliatelinks bevatten. Lees ons openbaarmakingsbeleid hier

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis
Bronnen: Blue Vary-kachel (de mijne is de 30 inch in blauwgrijs/grijs) // Marmeren dienblad // Betaalde hars-marmeren lade // Heetwaterkoker (kleuropties) // Amber votief houder met Batterij Votieven // meer bronnen hier

Nu onze Engels geïnspireerde cottage-keuken “af” is, kunnen de vrolijke kerstfestiviteiten en het maken van herinneringen beginnen! Dit wordt onze eerste familiekerst in dit huis! In afwachting van prachtige nieuwe familiebijeenkomsten en herinneringen die hier zullen worden gemaakt, wil ik een klein verhaal over ons keukenontwerp delen dat je misschien nog niet kent.

We hebben deze ruimte ontworpen met gedenkwaardige particulars, geïnspireerd op de keuken in het Engelse Tudor-huis waar we voor het laatst als gezin samenwoonden. De laatste kerst die we daar samen hadden was in 2008, slechts enkele dagen voordat we op 1 januari verhuisden (in een verschrikkelijke sneeuwstorm!) om een ​​nieuw leven te beginnen.

Dit maakt mij tranen! Seizoenen veranderen. Het is een lang verhaal dat ik niet intimately zal delen, omdat ik er veel van op de weblog heb opgeschreven.

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis
Bronnen: Rotan serveerwagen // vind meer bronnen hier

Als je het al een tijdje volgt, herinner je je misschien zelfs ons Engelse Tudor-huis zoals we daar woonden toen mijn weblog lang geleden in 2007 begon! Hoewel ons gezin nooit meer everlasting in één huis woonde, verhuisden onze twee dochters, nadat mijn man en ik samen met onze zoon uit de tweede klas naar de staat Washington waren verhuisd, uiteindelijk naar Seattle om dichter bij hun broer te zijn en begonnen daar ook een nieuw leven. .

Twee jaar geleden zijn onze oudste Kylee en haar man Lance sindsdien teruggekeerd naar het gebied in Oregon waar we eerder woonden, maar de provides die onze dochters en schoonzoon in dat seizoen hebben gebracht om dicht bij familie te zijn terwijl hun broer opgroeide, brengen me bij tranen. Hoe bitterzoet dat seizoen in veel opzichten ook was, we waren erg gezegend dat ons gezin, ongeacht de omstandigheden, hecht bleef. En we hebben nog meer huizen gecreëerd die allemaal een speciaal decor vormden voor familiemomenten en herinneringen!

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis
Klik hier voor bovenstaande bronnen

Snel vooruit door nog veel meer veranderingen, uitdagingen, avonturen, boeken schrijven, bloggen en zegeningen, inclusief nog twee stappen in het volgende decennium tot nu….

We zijn nu lege nesters en zijn internet aan het settelen in ons “huisje aan zee” waar we twee jaar geleden naartoe zijn verhuisd.

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis
Bronnen: Bamboe jaloezieën op Franse deuren // Blauw en wit Toile-gordijn (opgehangen met deze trekstang En deze ringen) // Keukenbeslag

Toen we mijn ouders uitnodigden om met ons mee te verhuizen, wisten we niet precies hoe het voor ons allemaal zou werken in dit kleine huis op een klein perceel. Maar we vertrouwden gewoon op deze verhuizing en thuiskomen was de juiste beslissing en dat we er op de een of andere manier wel achter zouden komen! En dat deden we.

Het afgelopen jaar hebben we een grote renovatie ondergaan om onze plattegrond te herwerken, inclusief een kleine toevoeging. Nu is dit huis een comfortabele plek voor ons allemaal om te genieten van het eilandleven en het consolation van thuis. Ik zal meer van mijn ouders delen Klein huisje spoedig!

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis
Bronnen: Boerderij gootsteen // Nikkel kraan (gekoppeld aan hetzelfde merk, afwerking en stijl van de kraan die ik heb, maar ik heb de mijne gekocht by way of deVOL Keukens, het lijkt een speciale deVOL-editie te zijn en de prijs die ik betaalde was veel minder dan de versie op Amazon) // Vloerkleed: World Market (wasbaar, Niko Blue en Rust Distressed Rug) of hier is nog een soortgelijk wasbaar vloerkleedEn nog een soortgelijk vloerkleed // Keukenbeslag // Messing hanglampen (andere afwerking beschikbaar)

Dit brengt mij terug bij het verhaal over mijn inspiratie voor onze nieuwe keuken! Ik ontwierp de keuken in het originele Engelse Tudor in Portland rond bestaande elementen om een ​​warme en gastvrije ruimte te creëren voor een funds! Voorheen was het een stinkende, door ratten geteisterde ruimte met wasberen op het dak, maar ik vond manieren om te redden wat ik kon. Onnodig te zeggen dat we het enorm hebben verbeterd! Het werd een charmante, Engels geïnspireerde familiekeuken en het hart van ons huis waar zoveel bijeenkomsten plaatsvonden en herinneringen werden gemaakt.

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis

Hoewel we sindsdien twee andere keukens hebben gerenoveerd waar ik ook dol op was, paste geen van beide helemaal bij mijn favoriete Engels geïnspireerde stijl uit onze Tudor.

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis

Toen we besloten om hier een nieuwe keuken te creëren, waren er veel passende stijlrichtingen die ik had kunnen inslaan. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd om mijn liefde voor Engels geïnspireerd design samen met de daarmee samenhangende herinneringen aan ons ouderlijk huis in Portland in deze keuken te integreren. een!

Het was moeilijk om al die jaren geleden onze geboortestad, onze familie en onze Engelse Tudor te verlaten, maar nu met onze nieuwe, op Engels geïnspireerde keuken heb ik het gevoel dat ik een stukje van dat speciale seizoen en thuis bij me heb!

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis

Hoewel we niet elk designelement van onze Engelse Tudor-keuken precise hebben nagebootst, hebben we een soortgelijk gevoel gecreëerd en tegelijkertijd de stijl en kenmerken overgenomen die dit huis aan de kust eren.

Elke keer als ik nu de warmte van onze roomwitte kasten zie, bak trekt op de lades, onze spekstenen werkbladen, de tand- en groefbekleding, een nikkelen kraan aan de witte wastafeleen charmante kachelnis, de beugels onder onze vitrinekasten, de open planken, het middeneiland, de boekenkasten, de ruimte voor de keukenkruk, de toile stofhet voelt alsof we weer thuis zijn.

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis

Natuurlijk is niet alles hetzelfde als tijdens die laatste kerst in onze Engelse Tudor! Er wonen hier nu geen kinderen meer dagelijks bij ons. Maar ons gezin is gelukkig en gezond en bouwt aan hun leven en we hebben onze eerste kleinbaby op komst!

Seizoenen veranderen, huizen veranderen, maar de liefde voor het gezin niet.

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis
Bronnen: Steengoed gebruiksvoorwerp Crock // Geschulpte rotan lade // Klik hier voor meer van bovenstaande bronnen

Over ongeveer een week keren onze drie kinderen en twee schoonzoons terug naar huis. Niet naar dezelfde Engelse keuken waar we lang geleden voor het laatst samenwoonden, maar naar deze nieuwe geïnspireerde keuken die we voor het gezin hebben gecreëerd. Hier in onze Engels geïnspireerde keuken in ons huisje aan zee zijn we vervuld van dankbaarheid dat er nieuwe familiebijeenkomsten zullen plaatsvinden, dat er meer kerstherinneringen zullen worden gemaakt en oude zullen worden gekoesterd. Ons hart is hier. Dit is nu thuis.

Ik zal zeker terugkomen om meer van ons kersthuis en de Tiny Cottage te delen.

Het verhaal van onze Engels-geïnspireerde cottage-keuken met Kerstmis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here