Home Meubilair JB Hunt neemt voor het 10e jaar op rij deel aan kransen in heel Amerika

JB Hunt neemt voor het 10e jaar op rij deel aan kransen in heel Amerika

0
JB Hunt neemt voor het 10e jaar op rij deel aan kransen in heel AmerikaMeubelwereldnieuwsbureau op 12/12/2023


JB Hunt Transport Companies Inc., een provide chain-oplossingen, zette deze week voor het tiende achtereenvolgende jaar zijn deelname aan Wreaths Throughout America voort en zorgde voor de levering van meer dan 355.000 kransen voor het jaarlijkse evenement ter herdenking van gevallen veteranen tijdens de feestdagen.

Dit jaar zullen 72 chauffeurs van JB Hunt helpen bij het vervoeren van 52 ladingen kransen naar hun eindbestemming op veteranenbegraafplaatsen door het hele land. Op 16 december zullen vrijwilligers van JB Hunt samen met duizenden mensen in het hele land helpen bij het leggen van kransen op de grafstenen van gevallen veteranen voor Wreaths Throughout America Day. Het bedrijf zal op 15 december een bijeenkomst houden op het hoofdkantoor van het bedrijf voor medewerkers om het tienjarig bestaan ​​van steun te vieren en na te denken over de missie van de organisatie om te herdenken, te eren en te onderwijzen.

“Bij JB Hunt heeft het ondersteunen van onze veteranen een veel diepere betekenis, omdat het aansluit bij onze cultuur en erfenis”, zegt Brad Hicks, president van snelwegdiensten en govt vice-president van mensen bij JB Hunt. “Als we iets kunnen doen voor ieder individu dat dat ultieme supply heeft gebracht om zichzelf op het spel te zetten om voor onze vrijheden te vechten, verdient dat ons grootste respect, en we zijn vereerd om voor de tiende keer op rij aan dit evenement deel te nemen. jaar ter herdenking van onze gevallen veteranen.”

Het totaal van dit jaar is het grootste aantal kransen dat JB Hunt voor Wreaths Throughout America heeft afgeleverd sinds het in 2014 met de organisatie begon samen te werken. Het omvat een recordaantal intermodale ladingen dankzij de voortdurende samenwerking met spoorwegaanbieders BNSF Railway en Norfolk Southern. JB Hunt heeft 12 nieuwe bedrijfstractoren en vier trailers op maat gewrapt om de deelname van dit jaar te herdenken.

In totaal zal JB Hunt helpen bij het bezorgen van kransen op meerdere begraafplaatsen in het hele land, waaronder Abraham Lincoln Nationwide Cemetery, Dallas-Fort Price Nationwide Cemetery, Dayton Nationwide Cemetery, Fayetteville Nationwide Cemetery, Fort Rosecrans Nationwide Cemetery, Georgia Nationwide Cemetery, Lexington Nationwide Cemetery, Marietta Nationwide Cemetery , onder andere de Nationwide Memorial Cemetery of Arizona, Riverside Nationwide Cemetery, Salisbury Nationwide Cemetery, San Joquin Valley Nationwide Cemetery en Tahoma Nationwide Cemetery.

Deel uitmaken van het konvooi van Wreaths Throughout America wordt door JB Hunt-chauffeurs als een eer beschouwd. Sinds 2014 hebben ruim 425 bedrijfschauffeurs aan het programma deelgenomen, waardoor de bezorging van bijna een miljoen kransen werd verzekerd. Alle JB Hunt-chauffeurs voor Wreaths Throughout America zijn veteranen of hebben een directe band met een veteraan.

De inzet van JB Hunt om veteranen te ondersteunen omvat programma’s die tegemoetkomen aan hun professionele behoeften en aan degenen die de overstap maken naar het burgerleven. Het bedrijf biedt meerdere diensten en middelen, zoals gidsen voor inzet en herintreding, beleid inzake militair verlof en gedifferentieerd loon, en vieringen van Memorial Day en Veterans Day binnen het hele bedrijf. JB Hunt heeft ook een personeelsgroep die zich toelegt op het empoweren en betrekken van medewerkers om het professionele en persoonlijke succes van veteranen te ondersteunen.

Het nationale thema voor 2023 voor de Wreaths Throughout America-campagne is ‘Serve and Succeed’. In 2022 werden tijdens Wreaths Throughout America Day ruim 2,7 miljoen kransen op grafstenen van veteranen geplaatst op ruim 3.700 deelnemende locaties.


Over JB Hunt

JB Hunt Transport Companies Inc. heeft een missie om het meest efficiënte transportnetwerk in Noord-Amerika te creëren. De toonaangevende oplossingen en modusneutrale aanpak van het bedrijf genereren waarde voor klanten door het elimineren van verspilling, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de zichtbaarheid van de provide chain. Aangedreven door een van de grootste wagenparken van het land, met meer dan 163.000 sleepuitrustingen en bijna een miljoen toegankelijke vrachtwagens through de JB Hunt 360°® digitale vrachtmarktplaats, kan JB Hunt voldoen aan de unieke verzendbehoeften van elk bedrijf. van de eerste kilometer tot de uiteindelijke levering, en elke zending daartussenin. Door gedisciplineerde investeringen in zijn mensen, technologie en capaciteit levert JB Hunt uitzonderlijke waarde en service die groei op de lange termijn voor het bedrijf en zijn stakeholders mogelijk maakt.

JB Hunt Transport Companies Inc. is een Fortune 500-bedrijf, een S&P 500-bedrijf en een onderdeel van de Dow Jones Transportation Common. De aandelen worden op NASDAQ verhandeld onder het tickersymbool JBHT. JB Hunt Transport Inc. is een volledige dochteronderneming van JBHT. De diensten van het bedrijf omvatten intermodaal, devoted, gekoeld, vrachtwagenlading, minder-dan-vrachtwagenlading, dieplader, single supply, final mile, transload en meer. Voor meer informatie bezoek www.jbhunt.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here